fayedunaway Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4146 Yaş : 27 Nerden : izmir Doğum tarihi : 15/04/97 İş/Hobiler : photoshop.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1405/5000)
| Konu: Gülben’e Yeşim’in Ahı mı Tuttu? Salı Ağus. 09, 2011 7:52 pm | |
| Yeşim Salkım; Hakan Uzan' la evliyken, eşiyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği Gülben Ergen'le ilgili konuştu: Canımı yakan her kadın için şunu diledim; inşallah bir gün sen de evlenir, evlat sahibi olur ve aldatılırsın!
Elele Dergisinde yer alan röportaja göre ; 21 yaşında Gizem ve Hakan Eratik' le olan evliliğinden Ada isminde iki kızı olan Yeşim Salkım; Kadınca dergisinden Oya Demirtok' a özel açıklamalar yaptı. Eşi Hakan Eratik ve kızlarıyla fotoğrafçı Oktay Bingöl'e özel pozlar da veren Salkım, erkekleri nikah masasına oturtmanın sırlarını, oyunculuk aşkını, ve nasıl bir eş olduğunu anlattı.
" Evlilikte eğer sahteyseniz, bunu erkekler çok çabuk anlıyor. Ben hep sahici oldum. Hiçbir zaman sahte bir kadın olmadım. İnsanların hatalarını her zaman yüzlerine söyledim.
Kendimi çok iyi bir kadın ve anne olarak görüyorum. Aynı zamanda çok iyi bir dostum. Benim kız arkadaşlarım da çoktur.
Hiçbir zaman erkeklerin istediği gibi olmadım. Hep olduğum gibiyim, netim... Hani öyle, biriyle ilk tanıştığımda yemekler yapıp güzel görünmeye falan çalışmam. Yeri gelince en mükellef sofrayı hazırlarım, yeri geldiğinde de "Kalk bana bir su ver" derim..." | |
|
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Geri: Gülben’e Yeşim’in Ahı mı Tuttu? Salı Ağus. 09, 2011 8:25 pm | |
| | |
|
fayedunaway Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4146 Yaş : 27 Nerden : izmir Doğum tarihi : 15/04/97 İş/Hobiler : photoshop.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1405/5000)
| Konu: Geri: Gülben’e Yeşim’in Ahı mı Tuttu? Salı Ağus. 09, 2011 8:35 pm | |
| | |
|