| Hayat... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Demi Lovatoo... Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 32 Yaş : 26 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 23/01/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (0/0)
| Konu: Hayat... Ptsi Ağus. 15, 2011 2:49 pm | |
| Başka bir forumda devam ettirdiğim bir hikaye karakterler belli tanıtmaya gerek yok.Arkadaşlar ben Jemiciyim hikayemde Jemi olucak :D HAYAT... okulda monoton bir gündü joelar yanımıza gelip oturdu demi:bizde özel şeylerden konuşmuyoruz oturun tabii dedim joe beyin sevgilisi chelsea geldi joe rahatsız olmuş gibiydi zac bir off çekti vanessa araya girdi vanessa:kadro tamamlandı tüm okulu çağırın isterseniz zac:yok hayatım sana bakarlar elimi kana bulayamam :D dedi selena gülüyordu tifanny kulağıma fısıldadı joe sana bakıp duruyor ne iş?dedi tüm kızlar bana ve joeya bakıp sırıtıyordu selena sıkılıp chelsea yolcu yolunda gerek yaylan bakalım dedi joe lafa katıldı joe:sevgilisi burdayken hiçbiryere gitmez dedi ben sinirlenmiştim kendi kendime oğlum sevgilin varsa niye bana bakıyorsun dedim demi:o zaman sevgilini alıp beraberinde git seni tutan yok dedim herkes bana bakıyordu ortam kasılmıştı hutch ve adam'a yalvarır gibi bakıyordum ikisi tamam anlamında kafasını salladı artık beklemeye başladık adam lafa başladı adam:bir fikrimiz var şeyy sen söylemek ister misin hutch? hutch:şeyy ee doğruluk mu cesaretlik mi oynayalım ne dersiniz?dedi zac hemen başladı olur hadi dedi başladık oynamaya çeviridik sterling ve zac çıktı zac:muhaha doğruluk mu cesaretlik mi hacı vanessa:kırolaştı yine zac adam oll sterling:cesaretlikk dedi zac hemen kahkaha attı joeya bakarak deminin önünde diz çöküp onu sevdiğini söyle demesiyle kafamı yerden kaldırdım Nee? zac:duydun sterling hadi kolay iş hadi koçum sterling:kolay değil insan gerçekten sevdiği kişiye bunu söyleyemez joe:onu seviyor musun?dedi bu çocuk beni öldürücek demi:chelseayi seven varsa benide vardır dimi?dedi zac hadi sterling diye bağırıyordu joe sterlinge kötü kötü bakıyordu utanmasa dövücek çocuğu ya :D sterling önümde diz çöktü söylemeye çalışıyordu ama yapamıyordu utangaç çocuk :D kulağına fısıldadım yapabilirsin hadi diye gözlerimin içine baktı 'SENİ SEVİYORUM'dedi zac dylan cole hutch adam joeya bakıp gülüyorlardı sterling zace döndü.İstediğini yaptım zac oldumu diyip gitti zac şaşırmıştı peşinden gittim bir ağaca arkasını yaslamıştı elleriyle yüzünü kapatıyordu ama yinede çok tatlıydı.yanına oturdum. demi:İyimisin?dedim ellerini yüzünden çekti.birden yağmur yapmaya başladı sterling:iyiyim gibi dedi bana baktı üşümüştüm sterling:sen üşüdün gel gidiyoruz dedi kafamı hayır anlamında salladım demi:oraya gitmek istemiyorum burda kalıcam ama gitmek istiyorsan sen git dedim bana baktı sensiz mi?asla dedi yanıma tekrar oturdu.Ona baktım gerçekten çok sevimliydi gökyüzüne bakıyordu çimlere sonra bana baktı gözlerimiz birleşti hemen konu açtım demi:zace söylediğin doğru muydu?beni gerçekten seviyor musun?dedi beni susturdu sterling:kafanı yukarı kaldır ve yağmur tanelerinin hepsini saymaya çalış işte seni okadar çok seviyorum dedi öksürmeye başlamıştım beni ayağa kaldırdı bana sarılarak yürüyordu kafamı omzuna koydum kaldırdığımda birbirimize çok yakındık beni aniden öptü sterling:özür dilerim kendime engel olamadım çok üzgünüm dedi zaten bizimkilerin yanına gelmiştik.sterling beni öptüğünde çok acayip hissettim ayaklarım yerden kesiliyormuş gibi.mileylerin yanına gittim joe beni dikkatlice izliyordu sonunda ne var dedim joe:birşey yok dedi öksürdüm sen iyimisin demi:önemli değil üşütmüşüm dedim zac erkeklere bağırıyordu sterling joe nick adam hutch cole dylan basketbol antremanına dedi sterling bana bakarak gitti sonunda okul bitmişti arabama doğru gidiyordum arkamdan bir ses geldi bunlar kızlardı vanessa:bizde seninle geliyoruz dedi arabama tam binicikken chelseanin sesini duydum chelsea:orda dur küçük hanım diye bağırıyordu yanına gittim demi:ne istiyorsun? dedim bu kızın derdi neydi Yorumlarınızı bekliyorum :D Umarım Beğenirsiniz Beğenilirse başka bir senaryoyla yine karşınızda bulunucam yeni bölüm için 5 yorum yeter :D | |
|
| |
>> Ariella << Başarılı Üye
Mesaj Sayısı : 791 Yaş : 25 Nerden : Istanbul Doğum tarihi : 10/08/99 İş/Hobiler : Gitar çalmak, Voleybol oynamak, film dizi izlemek, kitap okumak, karaoke yapmak...
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (30/5000)
| Konu: Geri: Hayat... Ptsi Ağus. 15, 2011 2:57 pm | |
| bayıldım . bence kesin devam etmelisin, sardı beni :D devam | |
|
| |
Demi Lovatoo... Yeni Üye
| Konu: Geri: Hayat... Ptsi Ağus. 15, 2011 3:06 pm | |
| Çok teşekkür ederim Beğenmene sevindim :D | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Geri: Hayat... Ptsi Ağus. 15, 2011 4:09 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 791 Yaş : 25 Nerden : Istanbul Doğum tarihi : 10/08/99 İş/Hobiler : Gitar çalmak, Voleybol oynamak, film dizi izlemek, kitap okumak, karaoke yapmak...
| Konu: Geri: Hayat... Ptsi Ağus. 15, 2011 10:26 pm | |
| devam devam devam devam | |
|
| |
Demi Lovatoo... Yeni Üye
| Konu: Geri: Hayat... Salı Ağus. 16, 2011 2:00 pm | |
| Üzgünüm bu bölüm kısa ve kötü oldu acil çıkmam gerekti 2.Bölüm demi:ee ne yapabilirim chelsea:senin yüzünden ayrıldı anlıyor musun senin demi:chelsea şuanda seninle uğraşamam git diyip arabama bindim ve eve geldik selena:bayan chelss ne dedi diye sorguya başladılar. önce bir offladım demi:ne diycek yine saçm*lıyor joe ondan benim yüzümden ayrılmışmış bu kızın sorunları var sorunları dedim vanessa kıkırdadı bridget:sterlingin yanına gittin ne oldu peki? demi:hiçbirşey hiçbirşey olmadı miley:uydurukçu çabuk söyle vanessa:kızı yorma miley hasta ama yarın anlatıcak :D demi:Aslaa :D anlatmam :D tiffany:Nedenmiş o ? :D demi:Çünküüü şeyy ya kapayın çenenizi dedim ve koltuğa gömüldüm selena:Kızlar artık gidelim oda dinlensin vanessa:siz gidin ben burda kalıcam :D demi:Tabi kalabilirsin sorduğun içinde teşekkür ederim :D vanessa:Ne demek :D dedi kızlar gitti vanessa yanıma bir hışımla oturdu Anlat bakalım neler oldu :D demi:Vanessa anlatmıycağımı söylemiştim ;D vanessa:Banada mı? Ben iyi Sır saklarım Demi:sen ve sır saklamak :D Bridget Ve Adam olayını Zace söyleyen sendin Vanessa:Ama o benim sevgilim :P Demi:Sevgilin olabilir ama söylemiycem :P Vanessa:Neden söylemiyorsun ? Yoksa çıkıyor musunuz ? :D Demi:Hayırrr ve bu konu sıktı pizza ister misin? Vanessa:İyi olur dedi sipariş verdik | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
| Konu: Geri: Hayat... Salı Ağus. 16, 2011 3:04 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hayat... Çarş. Ağus. 17, 2011 10:02 pm | |
| bayılıyorum ben ya DEVAM <3 | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Hayat... Perş. Ağus. 18, 2011 11:45 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hayat... Perş. Ağus. 18, 2011 3:23 pm | |
| chelsea'ya gıcık oluyorum devaaam | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Hayat... Perş. Ağus. 18, 2011 3:38 pm | |
| | |
|
| |
Demi Lovatoo... Yeni Üye
| Konu: Geri: Hayat... C.tesi Ağus. 20, 2011 2:39 pm | |
| Üzgünüm şuanda evde değilim Eve gelince söz yazızam :D | |
|
| |
Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Hayat... C.tesi Ağus. 20, 2011 3:04 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hayat... C.tesi Ağus. 20, 2011 8:57 pm | |
| tamam bekliyoruz | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Hayat... C.tesi Ağus. 20, 2011 9:37 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hayat... Salı Ağus. 30, 2011 5:26 pm | |
| Bekliyoruz | |
|
| |
Vıncent.& Moderatör
Mesaj Sayısı : 3256 Yaş : 27 Nerden : Mersin. Doğum tarihi : 30/07/97 İş/Hobiler : Müzik,Ps,DLF :)
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (590/5000)
| Konu: Geri: Hayat... Cuma Eyl. 02, 2011 11:18 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hayat... Ptsi Eyl. 05, 2011 7:50 pm | |
| | |
|
| |
| Hayat... | |
|