| Bad Things | |
|
+8`quєєп Prudencé. >> Ariella << ladybee. Boddah. Jamentha. yuzdeyuzinsan obliviate. 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
obliviate. Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Bad Things Ptsi Ağus. 15, 2011 6:07 pm | |
| Bad Things
Her şey yolunda gidiyor sanırken aslına kötü şeyler oluyor. Kimin eli,kimin cebinde belli değil. Öğrenmek isterseniz 1.bölümü bekleyin. | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Geri: Bad Things Ptsi Ağus. 15, 2011 6:54 pm | |
| | |
|
| |
Jamentha. Emekli
Mesaj Sayısı : 14080 Yaş : 27 Nerden : hogwartsismyhome. Doğum tarihi : 11/02/97 İş/Hobiler : ps.
| |
| |
Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
| Konu: Geri: Bad Things Ptsi Ağus. 15, 2011 7:30 pm | |
| | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
| Konu: Geri: Bad Things Ptsi Ağus. 15, 2011 7:35 pm | |
| | |
|
| |
obliviate. Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
| |
| |
Jamentha. Emekli
Mesaj Sayısı : 14080 Yaş : 27 Nerden : hogwartsismyhome. Doğum tarihi : 11/02/97 İş/Hobiler : ps.
| Konu: Geri: Bad Things Ptsi Ağus. 15, 2011 8:54 pm | |
| Sen öyle zannet gözüm. başla. | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Bad Things Ptsi Ağus. 15, 2011 8:56 pm | |
| | |
|
| |
ladybee. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 2966 Yaş : 28 Nerden : Capitol :3 Doğum tarihi : 20/07/96 İş/Hobiler : Okuyom ben ya.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (500/5000)
| Konu: Geri: Bad Things Ptsi Ağus. 15, 2011 9:08 pm | |
| Senaruon hayirli olsun aysum. Bekliyorum bolumu. | |
|
| |
obliviate. Yönetici
| Konu: Geri: Bad Things Ptsi Ağus. 15, 2011 11:48 pm | |
| 1.Bölüm Kalın sis perdesi bütün şehri sarmıştı. Saat 3 olmasına rağmen bütün ev karanlıktı. Camdan dışarı bakıyordum.Sokakta kimse yoktu. Can sıkıntısının son noktasındaydım ve ayağa kalkıp kapıyı çekip çıktım. Hafiften yağmur yağıyordu.Ve güçlü bir rüzgar vardı. Sisten önümü göremiyordum.Sonunda kendimi bir Cafe'nin önünde buldum. Bu Cafe'ye bayılıyordum.Cafe'den çok bir kütüphaneydi. İnsanlar kitaplarını alıp bişeyler içiyordu. Kapıyı itip içeri girdim.İçeride hiç kimse yoktu.Sadece bir tane eleman vardı. Kendimi deri koltuğa bıraktım.Kahvemi istedim ve kitapların oraya gittim. Canım pek kitap okumak istemiyordu.İlerdeki kitaplar gözüme çarptı. 'Mystick Falls Tarihi''Elime alıp masamın yanına gittim. Kahvem gelmişti...Kahvemi yudumluyordum bir yandan da sayfaları değiştiriyordum. 78.Sayfayada Doğal Afetler'le ilgili bir yazı vardı.Okumaya başladım. ''Mystick Falls kurak bir ülkedir.Eski mısır zamanında Güneş Şehri olarak anılırdı.Ne var ki 100 yılda bir havada ilginç değişimler başlar.Güneş kendini gizler.Hava yağışlı olur.Ve sis tabakası oluşur.Çoğu insana göre efsanevi vampirlerin döndüklerinin anlamıdır bu. 1982 yılında tatil için Mystick Falls'a gelen bir çift vampir gördüklerini iddia ediyor.Ne var ki bir çok gazeteci ve polis bu gibi afetlerde harekete geçip vampirleri aramaya başlıyor.O ki böyle birşey bulunamıyor.Yani bunun vampirlerle ilgili olmadığını gösterir.'' Kitaba dalmıştım ki çok şiddetli bir şimşekle sarsıldım.Kafamı kapıya doğru yönelttim. Dışarı sisten görünmüyordu.Kafamı tezgaha çevirdim.Tezgahtar,rafta duran eski radyoyu açmıştı. Sessiz Cafe'de kısık ses çınladı. ''Şimdi önemli bir haber aldık; Eski mezarlığın yanında 2 ceset bulundu.Aynı zamanda eski bir kilisenin önünde de 1 ceset bulundu.Cesetlerdeki az kan polisleri endişelendirdi.'' Aniden sessizlik çöktü.Radyo kapanmıştı.Aynı zamanda elektriklerde gitmişti.İçerisi karanlık olmuştu. Yüz,yüzü görmüyordu. Becky;Ben bu kitabı alıyorum.Hesabı sonra öderim.Kitabı elime geçirdim ve kapıyı çektim.Etrafıma bakındım.Hiçbirşey göremiyordum. Belki en güvenlisi evime gitmekti.Etrafta hiçbirşey görünmediği için konuşmalardan korkuyordum.Yanımdan birinin geçtiğini hissetiğimde uzaklaşıyordum. Hızlı adımlarla merdivenleri çıktım ve eve girdim.Salona geçtim.Çalışma masasının ışığını yaktım ve oturdum.Çantamı boynumdan çıkarıp kucağıma koydum. Kitabı çıkardım.Ve kaldığım yeri açtım.Kitapta vampirler hakkında bilgi verildiği yazıyordu.120.sayfa.Sayfaları hızla çevirdim.Ve 120.sayfa okumaya başladım ama burda vampirler hakkında birşey yazmıyordu.Daha sonra fark ettim ki bu 122.sayfaydı. Sayfa koparılmıştı.78.Sayfaya geri döndüm.Bişey bulamayınca laptop'umu açtım ve Google'a ''Mystick Falls'' yazdım. Kendi internet sitesine girdim... Anasayfa.. İletişim... Haberler... Resimler... Efsaneler... Hemen efsanelere tıkladım. Bi kaç hikaye vardı.Ardından kocaman harflerle ''Vampirler'' yazılmıştı. Vampirler bu kasabaya pek sık gelirlermiş.Ya geri döndülerse ? | |
|
| |
>> Ariella << Başarılı Üye
Mesaj Sayısı : 791 Yaş : 25 Nerden : Istanbul Doğum tarihi : 10/08/99 İş/Hobiler : Gitar çalmak, Voleybol oynamak, film dizi izlemek, kitap okumak, karaoke yapmak...
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (30/5000)
| Konu: Geri: Bad Things Salı Ağus. 16, 2011 12:02 am | |
| Harika yazıyorsun,farkındasın dimi? resmen bayıldım,bayıldım,bayıldım. .. Lütfen devam et. | |
|
| |
obliviate. Yönetici
| Konu: Geri: Bad Things Salı Ağus. 16, 2011 12:02 pm | |
| Teşekkür ederim canım :) Biraz daha yorum gelsin devam edicem. | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Bad Things Salı Ağus. 16, 2011 12:48 pm | |
| Çok güzel olmuş da bir şeyi söylemeden edemeyeceğim. O kadın mı adam mı Becky.Herhalde kadın olmalı :D Onun yaptığı gibi googleye mystick falls yazmadan duramadım devam | |
|
| |
Prudencé. Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 132 Yaş : 25 Nerden : New York Doğum tarihi : 16/04/99 İş/Hobiler : Sıkılmaktan sıkılmak .
| |
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Bad Things Salı Ağus. 16, 2011 1:43 pm | |
| | |
|
| |
obliviate. Yönetici
| Konu: Geri: Bad Things Salı Ağus. 16, 2011 2:12 pm | |
| Yazmaya başladım.3.sayfada koyucam. | |
|
| |
`quєєп Süper Üye
Mesaj Sayısı : 2881 Yaş : 26 Nerden : C:\WINDOWS\system32 Doğum tarihi : 12/03/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (945/5000)
| Konu: Geri: Bad Things Salı Ağus. 16, 2011 2:51 pm | |
| devaaam.Ama kadroya ünlü ve.Mystic Falls ta yaşayan şahsiyetlerden de istiyoruzz. Bayıldım. Vampirleri Seviyoruz. | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Bad Things Salı Ağus. 16, 2011 3:04 pm | |
| | |
|
| |
obliviate. Yönetici
| Konu: Geri: Bad Things Salı Ağus. 16, 2011 3:07 pm | |
| 2.Bölüm Düşüncelerden arınıp yerimden kalktım.Kendimi koltuğa attım ve televizyonu açtım. Her kanalda haber vardı.Sonunda bi kanalda durdum. Mystick Falls'la ilgili haber vardı. ''3 kişinin ölümünden sonra esrarengiz ölümler devam ediyor.Ölümlerden yanı sıra kayıplarda başladı.Bir Cafe'ye giren turistler kapının açık olduğunu ancak içeride hiçkimsenin olmadığını söylediler.Cafe'De çalışan bayan kayıplara karıştı.Polisler hava düzenene kadar evden çıkmamayı öneriyor.'' Becky gözlerini fal taşı gibi açtı.Çünkü televizyonda gösterdikleri kadın cafede yanlız bıraktığı tezgahtardı. Kendini suçlu hissetmişti.Belkide onu yanlız bırakmamalıydı. Ayağa kalktı.Evden çıkmaması gerkiyordu. Bir an tereddüt etti ama sonunda evden çıktı. Sis daha da artmıştı.Koşarak Cafe'nin yolunu tuttum.Hiçbişey göremiyordum. Cafe'yi bile ayırt edemedim.Sadece etrafıma bakıyordum ki yanımdan birinin geçtiğini fark ettim. Arkamı döndüm.Kimse yoktu.Ama o kişi yeniden yanımdan geçti ve bu sefer bana dokunmuştu. Önüme yavaşça döndüm.Dönmemle koşmam bir oldu.Sanırım yanımdan geçen şey bi vampirdi ! Şok olmuştum.Koşuyordum ama hiçbirşey göremiyordum.Dar bi sokağa girmiştim.Ne taraftan gideceğimi bilmiyordum. Sağ tarafa koşmaya başladım.Ne olduğunu anlamadan yere kapaklandım.Elim kanıyordu.Başımı yukarı kaldırdım. Yine o,yine o vardı.Bu sefer yüzünü görmüştüm.Ama gözlerine baktıkça korkum azlıyordu.Ne kadar sinsi olduğunu unutyor gibiydim. Ne yapıyordum ! Kaçm*lıydım.Ama kalkamıyordum.Ağzımı açtım sesim çıkmıyordu.Hiçbişey yapmıyordum.Orda öylece durmuş ona bakıyordum. Bana yaklaşıyordu.İşte onu ilk gördüğümdeki aynı korkuyu yaşamaya başlamıştım.İyice yaklaştı ve eğildi.Bağırmak istiyordum ama yapamıyordum. Gözümden yaşlar geliyordu.Gözleri elime ilişti.Elimden kanlar akıyordu.Gözleri renk değiştiriyordu.Ela gözleri Bal rengine dönüştü.Yüzü bembeyaz kesildi. Bi kaç saniye elime baktı.Daha sonra hayatımda daha önce hiç hissetmediğim bir acıyla irkildim.Ağzımı açtım ama ses çıkmadı.Kan vücudumda hareket ediyor ve dışarı çıkıyordu.Acı beynime kadar sıçramıştı.
Tek gözümü açtım ve etrafa bakındım.Yüzümü masadan kaldırdım.Bütün masa kan olmuştu.Elime baktım ve elim kanıyordu!! | |
|
| |
`quєєп Süper Üye
Mesaj Sayısı : 2881 Yaş : 26 Nerden : C:\WINDOWS\system32 Doğum tarihi : 12/03/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (945/5000)
| Konu: Geri: Bad Things Salı Ağus. 16, 2011 3:13 pm | |
| | |
|
| |
obliviate. Yönetici
| Konu: Geri: Bad Things Salı Ağus. 16, 2011 4:48 pm | |
| | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Bad Things Salı Ağus. 16, 2011 5:17 pm | |
| | |
|
| |
Jamentha. Emekli
| Konu: Geri: Bad Things Salı Ağus. 16, 2011 5:59 pm | |
| Çok güzel kanka. devam devam.
| |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Bad Things Salı Ağus. 16, 2011 6:22 pm | |
| | |
|
| |
obliviate. Yönetici
| Konu: Geri: Bad Things Salı Ağus. 16, 2011 6:34 pm | |
| - AngeL* demiş ki:
2.Bölüm Düşüncelerden arınıp yerimden kalktım.Kendimi koltuğa attım ve televizyonu açtım. Her kanalda haber vardı.Sonunda bi kanalda durdum. Mystick Falls'la ilgili haber vardı. ''3 kişinin ölümünden sonra esrarengiz ölümler devam ediyor.Ölümlerden yanı sıra kayıplarda başladı.Bir Cafe'ye giren turistler kapının açık olduğunu ancak içeride hiçkimsenin olmadığını söylediler.Cafe'De çalışan bayan kayıplara karıştı.Polisler hava düzenene kadar evden çıkmamayı öneriyor.'' Becky gözlerini fal taşı gibi açtı.Çünkü televizyonda gösterdikleri kadın cafede yanlız bıraktığı tezgahtardı. Kendini suçlu hissetmişti.Belkide onu yanlız bırakmamalıydı. Ayağa kalktı.Evden çıkmaması gerkiyordu. Bir an tereddüt etti ama sonunda evden çıktı. Sis daha da artmıştı.Koşarak Cafe'nin yolunu tuttum.Hiçbişey göremiyordum. Cafe'yi bile ayırt edemedim.Sadece etrafıma bakıyordum ki yanımdan birinin geçtiğini fark ettim. Arkamı döndüm.Kimse yoktu.Ama o kişi yeniden yanımdan geçti ve bu sefer bana dokunmuştu. Önüme yavaşça döndüm.Dönmemle koşmam bir oldu.Sanırım yanımdan geçen şey bi vampirdi ! Şok olmuştum.Koşuyordum ama hiçbirşey göremiyordum.Dar bi sokağa girmiştim.Ne taraftan gideceğimi bilmiyordum. Sağ tarafa koşmaya başladım.Ne olduğunu anlamadan yere kapaklandım.Elim kanıyordu.Başımı yukarı kaldırdım. Yine o,yine o vardı.Bu sefer yüzünü görmüştüm.Ama gözlerine baktıkça korkum azlıyordu.Ne kadar sinsi olduğunu unutyor gibiydim. Ne yapıyordum ! Kaçm*lıydım.Ama kalkamıyordum.Ağzımı açtım sesim çıkmıyordu.Hiçbişey yapmıyordum.Orda öylece durmuş ona bakıyordum. Bana yaklaşıyordu.İşte onu ilk gördüğümdeki aynı korkuyu yaşamaya başlamıştım.İyice yaklaştı ve eğildi.Bağırmak istiyordum ama yapamıyordum. Gözümden yaşlar geliyordu.Gözleri elime ilişti.Elimden kanlar akıyordu.Gözleri renk değiştiriyordu.Ela gözleri Bal rengine dönüştü.Yüzü bembeyaz kesildi. Bi kaç saniye elime baktı.Daha sonra hayatımda daha önce hiç hissetmediğim bir acıyla irkildim.Ağzımı açtım ama ses çıkmadı.Kan vücudumda hareket ediyor ve dışarı çıkıyordu.Acı beynime kadar sıçramıştı.
Tek gözümü açtım ve etrafa bakındım.Yüzümü masadan kaldırdım.Bütün masa kan olmuştu.Elime baktım ve elim kanıyordu!! Arkada kalmasın. | |
|
| |
| Bad Things | |
|