Mesaj Sayısı : 791 Yaş : 25 Nerden : Istanbul Doğum tarihi : 10/08/99 İş/Hobiler : Gitar çalmak, Voleybol oynamak, film dizi izlemek, kitap okumak, karaoke yapmak...
ARIANAGRANDE köşem . Ariana Grande tanıyanız yok sanırım, ben çok seviyorum biliyorsunuz. Bu yüzdende böyle bir köşe açmak istedim.Ariana'yı size tanıtmak için, Emin olun ki sizde çok seviceksiniz. Hareketleriyle,tavırlarıyla,yeteneğiyle ve özellikle saçlarıyla. Birkaç yorumdan sonra başlarım diyorum.
>> Ariella <<
Başarılı Üye
Mesaj Sayısı : 791 Yaş : 25 Nerden : Istanbul Doğum tarihi : 10/08/99 İş/Hobiler : Gitar çalmak, Voleybol oynamak, film dizi izlemek, kitap okumak, karaoke yapmak...
26 Haziran, 1993'de doğdu. Amerikalı yıldız,'Victorious' adlı dizide 'Cat Valentine' adlı karakteri oynuyor. işte hayatı; (Tamamen kendi çevirim)
Eric ile Grande, Boca Raton Florida'da doğdu ve büyüdü. O, İtalyan asıllı, yarım Sicilya, yarım Abruzzese. Onun ağabesi olan Frankie Grande,oyuncudur aynı zamandada yapımcı. Grande Gençler için Boca Raton'da eski bir Little Palm Tiyatrosu'nda rol aldı. Bir kaç yıl sonra Fort Lauderdale Çocuk Tiyatrosunda asıl oyunculuğa başladı. 2008 yılında Kariyer yaparak bir Ulusal Gençlik Tiyatrosu Derneğinden Ödül kazandı, Broadway'de müzikal 13 Charlotte'de rol oynadı. Kuzey Broward Hazırlık Okulunu bıraktı, ancak kayıtlı olmaya devam etmiştir. Yani okulunu dondurmuştur, Desmond Child tarafından bestelenen yeni bir müzikal gösterisi olan Cuba Libre'de Miriam rolunü oynadı. Grande "Broadway Güney Afrika'da" adlı grubun bir üyesi olarak her yıl Güney Afrika'da çocuklar için müzik ve dans dersleri vermektedir. 2009 yılında Cat valentine adlı karakterle'victorious' adlı dizide rol aldı.( dizi 2.sezonuyla devam etmektedir.)
>> Ariella <<
Başarılı Üye
Ariana grande'nin oynadığı 'Victorious' adlı diziyi izlemeye hazır mısın? Hemde türkçe altyazılı! bu foruma üye olarak Victorious'ın şimdilik tam 5 bölümünü türkçe altyazılı izliyebilirsin! Emeklerinden dolayıda 'Scorpionss' adlı arkadaşıma teşekür ederiz, iyi seyirler (Foruma üye olmadan izliyemezsiniz!) TIKLA!
>> Ariella <<
Başarılı Üye
Meriç evet bende onları diyecektim :D Şaekıları dinlemedim markete gideceğim. Geldiğimde dinlersem dinlerim belki :D Ama gifler süper. devam
>> Ariella <<
Başarılı Üye
evet biliyorum cover yaptığını . Yanlış anlaşılma için üzgünüm. yorumlarınız için çok teşekürler . devam ediyorum, Bu seferde Ariananın siyah saçlı kızıl saçlı ve Kahve rengi saçlı olan resimlerini paylaşıcam . bence kızıl çok daha yakışıyor .
Kızıl .
Siyah .
Kahverengi .
Kızıl ve Kahverengiyi tercih ederim siz? bence siyah fazla gitmiyor ona, Kızıl saçlarıyla çok tatlı . buarada söylemeden geçemicem, Ariana canlı chat yaparken ona TURKEY diye bağırmasını söyledim. Oda I love you turkey diye bağırdı, çok mutluyum .
>> Ariella <<
Başarılı Üye
Sıra geldi Ariana ve Demi'nin birlikte çekilen resimlerine, Çok tatlılar bence .
>> Ariella <<
Başarılı Üye
giflerle devaaaam ♥ buarada Ariana artık cover yapmıyor artık onunda bir albümü var! albümünüden bir şarkısını Put your hearts up'ı internette dinleyebilirsiniz. (kalpler havaya) demek. aynı zamanda klibide bugün yayınlandı. izleme imkanı bulamadım, hafta sonu izlicem. işte o klipten bir kaç sevimli gif:
şimdilik bu kadarcık. devam edicem. ama yorumda yazın lütfen (: