Demi Lovato Fan
Aşk Geliyorum Demez (Aşk Geliyorum Demez) 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Aşk Geliyorum Demez (Aşk Geliyorum Demez) 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Aşk Geliyorum Demez (Aşk Geliyorum Demez)

4 posters
YazarMesaj
Jamentha.
Emekli
Emekli
Jamentha.

Kadın Mesaj Sayısı : 14080
Doğum tarihi : 11/02/97
İş/Hobiler : ps.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Aşk Geliyorum Demez (Aşk Geliyorum Demez) 28i1cnc5000/5000Aşk Geliyorum Demez (Aşk Geliyorum Demez) 261f97k  (5000/5000)
Aşk Geliyorum Demez (Aşk Geliyorum Demez) Empty
MesajKonu: Aşk Geliyorum Demez (Aşk Geliyorum Demez)   Aşk Geliyorum Demez (Aşk Geliyorum Demez) Icon_minitimePtsi Kas. 09, 2009 4:33 pm

Aşk Geliyorum Demez ama Gidiyorum Der…Ava Giden Avlanır.

Aşk Geliyorum Demez (Aşk Geliyorum Demez) 7197E38473423F5C5FB3F3CB38E9

Aşk Geliyorum Demez

Yönetmen :Murat Şeker
Oyuncular : Bergüzar Korel, Tolgahan Sayışman, Zeki Alasya, Altan Erkekli, Altan Gördüm
Tür : Komedi / Romantik
Yapım : Türkiye, 2009
Film, Mahmutpaşa’da bir han esnafının hikayesini anlatır. Tolgahan Sayışman (Ali) handaki esnaflardan birinin oğludur. Ali, oldukça yakışıklı ve çapkın bir delikanlıdır. Bergüzar Korel (Gözde) ise esnafın çalıştığı hanı satın alan zengin müteahhidin, yardımsever, doğaya ve hayvanlara düşkün kızıdır. Müteahhit, esnafın çalıştığı hanı satın alır ve orayı yıkıp alışveriş merkezi yapmaya karar verir. Han esnafının bir an önce hanı boşaltmasını isteyince esnaf birleşerek bir plan yapar ve Ali’den Gözde’yi etkileyerek hanı kurtarmasını ister. Bir yardım gecesinde tanışan Ali ve Gözde birbirlerinden çok etkilenirler. Esnafında yardımıyla yapılan planlarla komik ve romantik bir hikaye başlar.
Filmin fragmanını izlemek için tıklayın
DemiLse*
Kurucu
Kurucu
DemiLse*

Kadın Mesaj Sayısı : 32767
Doğum tarihi : 19/09/94
İş/Hobiler : PS,Forums,Music.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Aşk Geliyorum Demez (Aşk Geliyorum Demez) 28i1cnc5000/5000Aşk Geliyorum Demez (Aşk Geliyorum Demez) 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Aşk Geliyorum Demez (Aşk Geliyorum Demez)   Aşk Geliyorum Demez (Aşk Geliyorum Demez) Icon_minitimeC.tesi Kas. 14, 2009 11:41 am

Sağol canım.
http://demilovatofan.forum-canada.com
Jamentha.
Emekli
Emekli
Jamentha.

Kadın Mesaj Sayısı : 14080
Doğum tarihi : 11/02/97
İş/Hobiler : ps.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Aşk Geliyorum Demez (Aşk Geliyorum Demez)   Aşk Geliyorum Demez (Aşk Geliyorum Demez) Icon_minitimeC.tesi Kas. 14, 2009 11:42 am

ÖnemLi DeğiL Canım
Pieve Di Cadore
Emekli
Emekli
Pieve Di Cadore

Kadın Mesaj Sayısı : 11570
Doğum tarihi : 16/10/96
İş/Hobiler : Kitap okumak

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Aşk Geliyorum Demez (Aşk Geliyorum Demez)   Aşk Geliyorum Demez (Aşk Geliyorum Demez) Icon_minitimeSalı Ekim 12, 2010 8:07 pm

Izlemedigim ne cok film varmis. :D
Sagol.
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kadın Mesaj Sayısı : 34786
Doğum tarihi : 25/04/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Aşk Geliyorum Demez (Aşk Geliyorum Demez)   Aşk Geliyorum Demez (Aşk Geliyorum Demez) Icon_minitimePtsi Kas. 01, 2010 7:40 pm

sağol
http://demilovatofan.forum-canada.com/forum.htm

Aşk Geliyorum Demez (Aşk Geliyorum Demez)
1 sayfadaki 1 sayfası