Demi Lovato Fan
Seni Daima Seveceğim -  5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Seni Daima Seveceğim -  5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Seni Daima Seveceğim -

3 posters
YazarMesaj
Backspace.
Süper Üye
Süper Üye
Backspace.

Kadın Mesaj Sayısı : 4846
Doğum tarihi : 11/10/93
İş/Hobiler : Halkla İlişkiler okuyordum.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Seni Daima Seveceğim -  28i1cnc3000/5000Seni Daima Seveceğim -  261f97k  (3000/5000)
Seni Daima Seveceğim -  Empty
MesajKonu: Seni Daima Seveceğim -    Seni Daima Seveceğim -  Icon_minitimeCuma Ağus. 19, 2011 5:54 pm

Seni Daima Seveceğim -  Seni_daima_sevecegim_2011_1_24_106009

Bir fenomen sona ererken sonsuza giden bir gemi kalkıyor Yukarı Doğu Yaka'dan

Tam hayal ettiğiniz gibi: B, Yale'e gitti. S, bir Hollywood yıldızı olmak üzere. J, cidden büyüyor galiba. N, ortalığı eskisinden de çok kasıp kavuruyor. D ve V hem gerçek dostlar, hem de gizli aşıklar. C, her seneki gibi unutulmayacak bir yılbaşı partisi veriyor. Üstelik sen de davetlisin. Neden mi? Çünkü seni daima seveceğim. Bence bunu kaçırma. Kim bilir, belki de bu son buluşmamızdır?

Selam millet

Blair, Serena, Nate, Dan ve Vanessa yeni bir hayata yelken açtı. Şimdi de tatil için eve dönüyorlar. Birkaç ayda çok şey değişebilir ve bazı şeylerse hep aynı kalır

Nihayet Üniversiteli olduk ve baştan başladık. Şiddetle arzuladığımız insanlardan, SAT sonuçlarımızdan, ailelerimizin nerede yaşadığından ya da nasıl zamparalar olduğumuzdan kimsenin haberi yok. Yeni şeyler öğrendik, yeni arkadaşlar edindik ve hatta belki hayatlarımızın aşklarıyla tanıştık. Değiştik. Ya da en azından, bazılarımız değişti. Ancak eski alışkanlıklardan kurtulmak zordur, özellikle de eski kankalarınız ve eski aşklarınızla karşılaştığınızda. Herkes Noel için şehre döndüğüne göre bu tatilin barışma, ayrılık ve uyanışla dolu olacağı kesin. Şansınıza, tüm bu skandallar yaşanırken size haberleri iletmek üzere ben bizzat buradayım. Maç başlasın

İtiraf edin, bayılıyorsunuz bana. Ve son kez: Beni sevdiğinizi biliyorsunuz.

Dedikoducu Kız
http://vampirakademisi.forumdizini.net/
weasley❥
Emekli
Emekli
weasley❥

Kadın Mesaj Sayısı : 17645
Doğum tarihi : 02/04/97
İş/Hobiler : HON,THG VE HP OKUMAK

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Seni Daima Seveceğim -  28i1cnc5000/5000Seni Daima Seveceğim -  261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Seni Daima Seveceğim -    Seni Daima Seveceğim -  Icon_minitimeÇarş. Ağus. 31, 2011 11:33 pm

Sağol :D
obliviate.
Yönetici
Yönetici
obliviate.

Kadın Mesaj Sayısı : 10903
Doğum tarihi : 12/03/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Seni Daima Seveceğim -  28i1cnc5000/5000Seni Daima Seveceğim -  261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Seni Daima Seveceğim -    Seni Daima Seveceğim -  Icon_minitimeÇarş. Ağus. 31, 2011 11:43 pm

Sağol

Seni Daima Seveceğim -
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Daima Mutlu
» Seni saklayacağım...
» Seni Seviyorum.....
»  Şanışer - Seni Üzmem
» Seni istiyorum Kıvanç!