| Bella Thorne Büyük Bir Ian Somerhalder Hayranı! | |
|
+3`quєєп Boddah. alisonloveato 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Bella Thorne Büyük Bir Ian Somerhalder Hayranı! Ptsi Ağus. 22, 2011 6:23 pm | |
| Disney Channel'ın yeni dizilerinden Shake it up'ta şöhretine merhaba diyen Bella Thorne henüz 13 yaşında! Bella sadece Shake it up da rol almadı The O.C ve Wizards of Wawerly place gibi birçok dizide yüzünü gösterdi. Sempatik tavırlarıyla kendisini seven Bella'yla kısa bir muhabbet'e ne dersiniz peki ?Merhaba Bella! Neredeyse uzun zamandır ekrandasın, işine nasıl başladın ?Şey, ben çok küçükken abim işi gereği bir reklam yaptı. Öyle başladım. Peki Shake it up'da nasıl rolü aldın ?Seçmeleri vardı ve ben 'Tamam, denemeye çalışacağım' dedim. Öyle seçmelere gittim ve 2 hafta sonra beni geri aradılar. Sınava benzer birşey ve ekran testleri yaptılar. Ve birkaç hafta sonra rolü aldığımı öğrendik. Peki kadroya katılmadan önce hiç dans deneyimin olmuş muydu ?Hayatımda hiç dans etmemiştim. Her zaman istemişimdir dans etmeyi ama öğrenme şansım olmamıştı. Sonra Shake it up'a katıldım ve ' Bu harika olacak' dedim. Yani hayatımda daha önce hiç dans etmedim. Şimdi bana biraz CeCe'yle ilgili birşeyler anlat. Gerçek hayattada oynadığın karakterle benziyor musun ?Aslında Cece'yle birbirimizde çok benziyoruz sadece birkaç ayrıntı dışında Mesela onun küçük bir erkek kardeşi var benim ise benden büyük bir abim. Onun annesi bir polis benimkisi değil. Diğer şeylerle ilgili birçok benzer yanımız var. İkimizinde gayet iyi bir sokak stili var. Ayrıca okulda da gayet akıllıyımdır, insanlar bazen benim disleksi olduğumu bile anlayamıyor. İkimizde modayı gerçekten çok çok seviyoruz ve dans etmeyi kalpten istiyoruz. Çok yoruluyor musun ? Nasıl dinleniyorsun ?Arabadayken uyuyabildiğimi söyleyebilirim. Veya evdeyken ve arkadaşlarımda yoksa rahatlayabiliyorum. Ah anladım ayrıca arkadaşın Ryan Beatty'lede röportaj yaptım....Evet Ryan'ı severim. Harika! Beğendiğin bir ünlü varmı peki ?Aslında birkaçtane var. İtiraf etmeliyim ki Vampir günlüklerinde oynayan Ian Somerhalder... Ah vay canına Birkaçtan fazlası var. Arkadaşım olan Gregg Sulkin var. Çok sevimli birisi ama onunla kardeş gibiyiz. Güzel bir cevap! Vampir günlüklerini izliyor musun ?Evet, Vampir Günlüklerini çok seviyorum. Müzikle ilgili ne düşünüyorsun peki ?Genelde daha çok hip-hop dinliyorum. Aslında tek dinlediğim müzik diyebilirim. Sanırım bu Shake it up'da oynadığımız danslar yüzünden de olabilir. Rap olarak Lil Wayne benim favorim. Müziği gerçekten çok iyi ve çok sıkı çalışıyor. Benimle konuştuğun için çok teşekkürler Bella hayranların buna bayılacak!Ben teşekkür ederim. | |
|
| |
Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
| Konu: Geri: Bella Thorne Büyük Bir Ian Somerhalder Hayranı! Salı Ağus. 23, 2011 11:52 am | |
| Vaaay. Afferin Belloş. Ama çok sevme :kol
-
sağol kanka ♥ | |
|
| |
`quєєп Süper Üye
Mesaj Sayısı : 2881 Yaş : 26 Nerden : C:\WINDOWS\system32 Doğum tarihi : 12/03/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (945/5000)
| Konu: Geri: Bella Thorne Büyük Bir Ian Somerhalder Hayranı! Salı Ağus. 23, 2011 1:11 pm | |
| Aynen sarkarsan döverim ona göre huh. Sağol kankiş <3 | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
| Konu: Geri: Bella Thorne Büyük Bir Ian Somerhalder Hayranı! Salı Ağus. 23, 2011 1:27 pm | |
| | |
|
| |
Jamentha. Emekli
Mesaj Sayısı : 14080 Yaş : 27 Nerden : hogwartsismyhome. Doğum tarihi : 11/02/97 İş/Hobiler : ps.
| Konu: Geri: Bella Thorne Büyük Bir Ian Somerhalder Hayranı! Salı Ağus. 23, 2011 4:18 pm | |
| Bella'dan nefret ediyorum. Çok itici. İan bizim Bella.Defol git. teşekkürler. | |
|
| |
`quєєп Süper Üye
Mesaj Sayısı : 2881 Yaş : 26 Nerden : C:\WINDOWS\system32 Doğum tarihi : 12/03/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (945/5000)
| |
| |
obliviate. Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
| Konu: Geri: Bella Thorne Büyük Bir Ian Somerhalder Hayranı! Salı Ağus. 23, 2011 7:11 pm | |
| | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
| Konu: Geri: Bella Thorne Büyük Bir Ian Somerhalder Hayranı! Perş. Ağus. 25, 2011 6:40 pm | |
| | |
|
| |
ladybee. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 2966 Yaş : 28 Nerden : Capitol :3 Doğum tarihi : 20/07/96 İş/Hobiler : Okuyom ben ya.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (500/5000)
| Konu: Geri: Bella Thorne Büyük Bir Ian Somerhalder Hayranı! Perş. Ağus. 25, 2011 11:14 pm | |
| Ian sevilmicek adam diğil canım :D:D:D
Sağool. | |
|
| |
Vıncent.& Moderatör
Mesaj Sayısı : 3256 Yaş : 27 Nerden : Mersin. Doğum tarihi : 30/07/97 İş/Hobiler : Müzik,Ps,DLF :)
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (590/5000)
| Konu: Geri: Bella Thorne Büyük Bir Ian Somerhalder Hayranı! Cuma Ağus. 26, 2011 2:19 pm | |
| Kim hayranı değil ki :D Teşekkürler<3 | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
| Konu: Geri: Bella Thorne Büyük Bir Ian Somerhalder Hayranı! C.tesi Eyl. 17, 2011 3:12 pm | |
| | |
|
| |
| Bella Thorne Büyük Bir Ian Somerhalder Hayranı! | |
|