Demi Lovato Fan
Beni eleştiren ahmaktır 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Beni eleştiren ahmaktır 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Beni eleştiren ahmaktır

3 posters
YazarMesaj
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kadın Mesaj Sayısı : 23827
Doğum tarihi : 10/06/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Beni eleştiren ahmaktır 28i1cnc5000/5000Beni eleştiren ahmaktır 261f97k  (5000/5000)
Beni eleştiren ahmaktır Empty
MesajKonu: Beni eleştiren ahmaktır   Beni eleştiren ahmaktır Icon_minitimeÇarş. Ağus. 24, 2011 11:33 pm

Beni eleştiren ahmaktır
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Somali ziyaretindeki heyette yer alan Nihat Doğan, bu ziyareti şov olarak nitelendirenlere isyan etti. Önceki gün, ev tekstil ürünleri markası Mondi'nin reklam çekimleri için Zekeriköy'de olan ünlü türkücü çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kendisini eleştirenleri ahmak olarak nitelendiren Doğan, şöyle konuştu; "Bana şov yapıyor diyen ahmaktır. Türkiye'de ehli firavun zihniyetinin devamı olan yüzde 15-20 ahmak kesim var. Bunlar; Hz. Musa okyanusu yarmış, yine de inanmamışlar. Oturdukları yerden bir şey yapmayıp da yapılanlara bir kılıf bulup çamur atan zihniyete sahipler. Orada insanlar açlıktan ölüyor. Bir çocuğun ölüm anına tanık oldum, kendime gelemedim."

TÜRKİYE'DE AÇ YOK
"Türkiye'de açlıktan ölen insan fotoğrafı görmedim" diyen ünlü türkücü, "Türkiye'de de aç insanlar var" şeklindeki söylemlere katılmadığını belirtip, şöyle konuştu: " Ben bu yaşıma kadar Türkiye'de hiç açlıktan ölen bir insan görmedim. Gördüğünü iddia edenler söylesinler, ona da koşalım." Türkiye'de kendisiyle uğraşıldığını ve iftiralara maruz kaldığını savunan Nihat Doğan, tepkisini şöyle ifade etti: "Bu durum, kıskanıldığım için olabilir. Şu da bir gerçek Türkiye Cumhuriyeti'nin sanat tarihinde Nihat Doğan ile uğraşıldığı ve iftira atıldığı kadar kimseye iftira atılmadı. Oysa; uyuşturucu kullandığı için alınan starlara hiçbir şey söylemediler. Ramazan'da içki içip yerlerde yuvarlanan insanlara bir şey demediler. Ülkemi, bayrağımı ve insanları sevmenin bedelini ödüyoruz herhalde!"
weasley❥
Emekli
Emekli
weasley❥

Kadın Mesaj Sayısı : 17645
Doğum tarihi : 02/04/97
İş/Hobiler : HON,THG VE HP OKUMAK

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Beni eleştiren ahmaktır 28i1cnc5000/5000Beni eleştiren ahmaktır 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Beni eleştiren ahmaktır   Beni eleştiren ahmaktır Icon_minitimePerş. Ağus. 25, 2011 10:42 am

sağol <3
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kadın Mesaj Sayısı : 23827
Doğum tarihi : 10/06/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Beni eleştiren ahmaktır   Beni eleştiren ahmaktır Icon_minitimeCuma Ağus. 26, 2011 12:23 pm

önemsiz
Vıncent.&
Moderatör
Moderatör
Vıncent.&

Kadın Mesaj Sayısı : 3256
Doğum tarihi : 30/07/97
İş/Hobiler : Müzik,Ps,DLF :)

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Beni eleştiren ahmaktır 28i1cnc590/5000Beni eleştiren ahmaktır 261f97k  (590/5000)
MesajKonu: Geri: Beni eleştiren ahmaktır   Beni eleştiren ahmaktır Icon_minitimeCuma Ağus. 26, 2011 2:26 pm

Teşekkürler<3
http://fantr.ace.st

Beni eleştiren ahmaktır
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Beni özlediniz mi ?
» Beni çok güldürüyor
» Admin beni mod yap
» Beni Ekle.
» Unuttun mu Beni ?