| BillişEciş Yapım Sunar <3 "Vampire School" | |
|
+7Boddah. Jamentha. Vıncent.& Niccy. obliviate. pfdk' weasley❥ 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
weasley❥ Emekli
Mesaj Sayısı : 17645 Yaş : 27 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 02/04/97 İş/Hobiler : HON,THG VE HP OKUMAK
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: BillişEciş Yapım Sunar <3 "Vampire School" C.tesi Ağus. 27, 2011 6:41 pm | |
| Ahahha çocuklarım <3 Biraz daha yorum gelsin daha 2 kişiden geldi :( | |
|
| |
Niccy. Emekli
Mesaj Sayısı : 14186 Yaş : 28 Nerden : Kocaeli Doğum tarihi : 11/04/96
| Konu: Geri: BillişEciş Yapım Sunar <3 "Vampire School" C.tesi Ağus. 27, 2011 9:28 pm | |
| Neden bu kadar az yorum , beğenilmedi mi | |
|
| |
pfdk' Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4138 Yaş : 27 Nerden : Yozgat Doğum tarihi : 16/01/97 İş/Hobiler : Müzik,Tumblr,Photoshop.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (270/5000)
| Konu: Geri: BillişEciş Yapım Sunar <3 "Vampire School" C.tesi Ağus. 27, 2011 10:08 pm | |
| Yaa ben bayıldım. Takipçinizim. <3 Yeni bölüm olduğu zaman yorum yapıyorum hep. Hadi divam 3 yorum oldu. :D | |
|
| |
weasley❥ Emekli
Mesaj Sayısı : 17645 Yaş : 27 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 02/04/97 İş/Hobiler : HON,THG VE HP OKUMAK
| Konu: Geri: BillişEciş Yapım Sunar <3 "Vampire School" C.tesi Ağus. 27, 2011 10:16 pm | |
| Beğenmediler dimekki Temem koyuyorum | |
|
| |
weasley❥ Emekli
| Konu: Geri: BillişEciş Yapım Sunar <3 "Vampire School" C.tesi Ağus. 27, 2011 10:21 pm | |
| 3. Bölüm -CAREL- İçeri giren kişi Matt Luck’tı. Televizyon odasında sadece onlar vardı. Matt şirin bir ifadeyle “ Benim de sizinle film izlememin bir sakıncası olur mu?” dedi. Carel şaşırmış bir ifadeyle “ Tabiki arkadan bir puf al ve yanımıza gel” dedi. Angel ve Carel aralarında gülüşmeye başlamışlardır bile. Filmin sonuna kadar bir daha hiç konuşmadılar. Film bitince Matt “ Baya güzel filmdi. Harry Potter’ın önce ki filmlerini izlediniz mi? Bence en güzel filmi 3.sü” dedi. Eric “ Bence de en güzeli 3. ve 5. Filmi “ dedi. Sohbet devam ederken Carel “ Çocuklar ben yukarı çıkacağım uykum geldi baya” der. Arkasından hemen Angel lafa atlar “ Aynen bende geliyorum. Yarın aile görüşmesi var ve annemi çok özledim. Erken kalkmalıyız. Hepinize iyi uykular” der. Eric,Damien ve Matt hep bir ağızdan “İyi geceler kızlar” dediler. Carel ve Angel karanlık koridarda yürürken Angel “ Bu da neydi? Bence bu akşam sadece senin için fim gecemize geldi “ dedi. Carel “ Saçmalama neden benim için gelsin ki? Bence alakası yok. Zoey ve Penny’nin sıkıcı hayatından bunaldığı için geldi bence “ dedi. Carel” Sen onu bunu bırak da yarın ne yapacığım ben. Acaba annem görüşmeye gelecek mi? Kız kardeşimi çok özledim. En son annemle konuştuğumda bu okula gitmemem için benimle kavga ediyordu. Ama 1 seneye kalmaz vampir olacağım ve benim evim, yuvam burası. Angel üzüntülü bir ifadeyle “ Ben annemle telefonda konuşuyorum. Abim arada bir bana sms atıyor. Ama senin adına cidden çok üzülüyorum. Sonuçta vampir olduysak canavar olmadık” der. Sonunda odalarına varmışlardı. Carel kıyafetlerini çıkartıp masanın üstüne attı ve geceliğini üstüne geçirdi. Angel bunalmış bir tavırla “ Sana 100 kez söyledim şu kıyafetlerini ortaya atmaktan vazgeç. Her gece ben topluyorum şu kıyafetlerini. Bu arada panjuru kapamayı unutma. Güneş doğmak üzere güneş bizi öldürmesede rahatsız ediyor “ dedi. Carel “ tamam hadi yatıyorum saati kur lütfen geç kalmayalım yarın. Angel “ Merak etme. İyi uykular “ der. Akşam saat 7de çalar ve Carel banyoya gidip duşunu alır. Çıktığında hala uyanmayan Angel’a yastık fırlatır. “Heyecanlı değil misin anneni görücen. Hadi kalk şimdi!” der. Angel sevinçle yataktan fırlar ve duşa girer. Hazırlanıp kapıdan çıkarlar. Kendi aralarında konuşurken Carel “ Acaba annem gelir mi? “ der. Angel somurtarak “ Hiçbir fikrim yok. Ama gelmesini senin için çok istiyorum. Sonuçta 2 aydır anneni görmüyorsun “ der. Yemekhaneden içeri girerken Damien ve Eric’e selam verirler ve yemek sırasına girerler. Carel kendince acaba Matt burada mıdır diye düşünür. Sonra kendine kızar. Matt’le aramızda hiçbirşey geçmeyecek diye düşünürken Angel “ Arkada ki buzluktan içecek alır mısın?” der. Carel yürürken bir anda birisine çarpar. Kafasını kaldırdığında o kişinin Matt olduğunu görür. Matt şirin bir yüz ifadesiyle “Selam” der. Sanki bir anda Carel’in midesinde kelebekler uçuşuyordu. Carel’da ona “selam” dedi. Matt “ Acaba sen ve Angel benim oturduğum masaya gelir misiniz biraz muhabbet ederiz ve yemek yeriz. Carel çok mutlu olmuştu “ tabi kii geliriz” der. Angel’ın yanına gittiğinde Matt’le geçen konuşmasını anlatır ve yemeklerini alıp Matt’in olduğu masaya otururlar. Carel utangaç bir tavırla “ Siz Zoey’le neden ayrıldınız “ der. Matt de “ Aslında ayrılma sebebimiz…
| |
|
| |
Niccy. Emekli
| Konu: Geri: BillişEciş Yapım Sunar <3 "Vampire School" C.tesi Ağus. 27, 2011 10:23 pm | |
| 4. bölüm için 6-7 yorum olsuun üğü 3. bölümü süpır yazdıı bill <3 | |
|
| |
weasley❥ Emekli
| Konu: Geri: BillişEciş Yapım Sunar <3 "Vampire School" C.tesi Ağus. 27, 2011 10:25 pm | |
| - anabelle* demiş ki:
3. Bölüm -CAREL- İçeri giren kişi Matt Luck’tı. Televizyon odasında sadece onlar vardı. Matt şirin bir ifadeyle “ Benim de sizinle film izlememin bir sakıncası olur mu?” dedi. Carel şaşırmış bir ifadeyle “ Tabiki arkadan bir puf al ve yanımıza gel” dedi. Angel ve Carel aralarında gülüşmeye başlamışlardır bile. Filmin sonuna kadar bir daha hiç konuşmadılar. Film bitince Matt “ Baya güzel filmdi. Harry Potter’ın önce ki filmlerini izlediniz mi? Bence en güzel filmi 3.sü” dedi. Eric “ Bence de en güzeli 3. ve 5. Filmi “ dedi. Sohbet devam ederken Carel “ Çocuklar ben yukarı çıkacağım uykum geldi baya” der. Arkasından hemen Angel lafa atlar “ Aynen bende geliyorum. Yarın aile görüşmesi var ve annemi çok özledim. Erken kalkmalıyız. Hepinize iyi uykular” der. Eric,Damien ve Matt hep bir ağızdan “İyi geceler kızlar” dediler. Carel ve Angel karanlık koridarda yürürken Angel “ Bu da neydi? Bence bu akşam sadece senin için fim gecemize geldi “ dedi. Carel “ Saçmalama neden benim için gelsin ki? Bence alakası yok. Zoey ve Penny’nin sıkıcı hayatından bunaldığı için geldi bence “ dedi. Carel” Sen onu bunu bırak da yarın ne yapacığım ben. Acaba annem görüşmeye gelecek mi? Kız kardeşimi çok özledim. En son annemle konuştuğumda bu okula gitmemem için benimle kavga ediyordu. Ama 1 seneye kalmaz vampir olacağım ve benim evim, yuvam burası. Angel üzüntülü bir ifadeyle “ Ben annemle telefonda konuşuyorum. Abim arada bir bana sms atıyor. Ama senin adına cidden çok üzülüyorum. Sonuçta vampir olduysak canavar olmadık” der. Sonunda odalarına varmışlardı. Carel kıyafetlerini çıkartıp masanın üstüne attı ve geceliğini üstüne geçirdi. Angel bunalmış bir tavırla “ Sana 100 kez söyledim şu kıyafetlerini ortaya atmaktan vazgeç. Her gece ben topluyorum şu kıyafetlerini. Bu arada panjuru kapamayı unutma. Güneş doğmak üzere güneş bizi öldürmesede rahatsız ediyor “ dedi. Carel “ tamam hadi yatıyorum saati kur lütfen geç kalmayalım yarın. Angel “ Merak etme. İyi uykular “ der. Akşam saat 7de çalar ve Carel banyoya gidip duşunu alır. Çıktığında hala uyanmayan Angel’a yastık fırlatır. “Heyecanlı değil misin anneni görücen. Hadi kalk şimdi!” der. Angel sevinçle yataktan fırlar ve duşa girer. Hazırlanıp kapıdan çıkarlar. Kendi aralarında konuşurken Carel “ Acaba annem gelir mi? “ der. Angel somurtarak “ Hiçbir fikrim yok. Ama gelmesini senin için çok istiyorum. Sonuçta 2 aydır anneni görmüyorsun “ der. Yemekhaneden içeri girerken Damien ve Eric’e selam verirler ve yemek sırasına girerler. Carel kendince acaba Matt burada mıdır diye düşünür. Sonra kendine kızar. Matt’le aramızda hiçbirşey geçmeyecek diye düşünürken Angel “ Arkada ki buzluktan içecek alır mısın?” der. Carel yürürken bir anda birisine çarpar. Kafasını kaldırdığında o kişinin Matt olduğunu görür. Matt şirin bir yüz ifadesiyle “Selam” der. Sanki bir anda Carel’in midesinde kelebekler uçuşuyordu. Carel’da ona “selam” dedi. Matt “ Acaba sen ve Angel benim oturduğum masaya gelir misiniz biraz muhabbet ederiz ve yemek yeriz. Carel çok mutlu olmuştu “ tabi kii geliriz” der. Angel’ın yanına gittiğinde Matt’le geçen konuşmasını anlatır ve yemeklerini alıp Matt’in olduğu masaya otururlar. Carel utangaç bir tavırla “ Siz Zoey’le neden ayrıldınız “ der. Matt de “ Aslında ayrılma sebebimiz…
Geride Kalmasın :D Yaa yalancış :D En gözel 4. ve 6. <3 | |
|
| |
pfdk' Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4138 Yaş : 27 Nerden : Yozgat Doğum tarihi : 16/01/97 İş/Hobiler : Müzik,Tumblr,Photoshop.
| Konu: Geri: BillişEciş Yapım Sunar <3 "Vampire School" C.tesi Ağus. 27, 2011 10:34 pm | |
| Ne len ayrılma sebebiniz çok merak ettim. Filmlerdeki,hikayelerdeki başroldeki kıza ve erkeğe sinir olurum huhş. Favorim Angel ve Penny. <3 4. bölümü bekliyoruum. <3
| |
|
| |
weasley❥ Emekli
| Konu: Geri: BillişEciş Yapım Sunar <3 "Vampire School" C.tesi Ağus. 27, 2011 10:38 pm | |
| Iyk peni çok kötü :D Ama angel benimde favroim <3 Zaten angeli kitaptaki stevieraeden kurgalanarak yaptım :D Sağol <3 | |
|
| |
pfdk' Süper Üye
| Konu: Geri: BillişEciş Yapım Sunar <3 "Vampire School" C.tesi Ağus. 27, 2011 10:44 pm | |
| Kötüleri severim. :D Angel&Penny. <3 Yeni bölüm k3. | |
|
| |
weasley❥ Emekli
| Konu: Geri: BillişEciş Yapım Sunar <3 "Vampire School" C.tesi Ağus. 27, 2011 10:48 pm | |
| Angel kötü değil ama Yeni bölüm koymam daha 1 kişi yorum yaptı allam. 6-7 | |
|
| |
Niccy. Emekli
| Konu: Geri: BillişEciş Yapım Sunar <3 "Vampire School" C.tesi Ağus. 27, 2011 10:49 pm | |
| Yorum gelsiiiin 4. bölümde hazır koycez | |
|
| |
weasley❥ Emekli
| Konu: Geri: BillişEciş Yapım Sunar <3 "Vampire School" Paz Ağus. 28, 2011 8:42 am | |
| Ooo yorum gelene kadar 100 bölüm yazarız biz. | |
|
| |
Niccy. Emekli
| Konu: Geri: BillişEciş Yapım Sunar <3 "Vampire School" Paz Ağus. 28, 2011 2:50 pm | |
| Evet yaa hiç yok | |
|
| |
DemiLse* Kurucu
Mesaj Sayısı : 32767 Yaş : 30 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 19/09/94 İş/Hobiler : PS,Forums,Music.
| Konu: Geri: BillişEciş Yapım Sunar <3 "Vampire School" Paz Ağus. 28, 2011 9:59 pm | |
| Ben de başladım. Takip edeceğim. Devam lütfen. <3 Romantizm istiyorum, ekşın istiyorum. Vazgeçilmezlerim. <3 | |
|
| |
Jamentha. Emekli
Mesaj Sayısı : 14080 Yaş : 27 Nerden : hogwartsismyhome. Doğum tarihi : 11/02/97 İş/Hobiler : ps.
| |
| |
Niccy. Emekli
| Konu: Geri: BillişEciş Yapım Sunar <3 "Vampire School" Paz Ağus. 28, 2011 10:06 pm | |
| Hiiii Özgim başladın dimeeek <3
Beğenmenize sevindiim :D | |
|
| |
weasley❥ Emekli
| Konu: Geri: BillişEciş Yapım Sunar <3 "Vampire School" Paz Ağus. 28, 2011 10:08 pm | |
| Olleolle <3 Yirim Özgişde başlamış <3 Tamam ekşın :D Eciş 4. bölümü sen koyucan mı :D | |
|
| |
DemiLse* Kurucu
Mesaj Sayısı : 32767 Yaş : 30 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 19/09/94 İş/Hobiler : PS,Forums,Music.
| Konu: Geri: BillişEciş Yapım Sunar <3 "Vampire School" Paz Ağus. 28, 2011 10:12 pm | |
| Hahah. Sonunda başlayabildim, evet. Bölümü bekliyorum. <3 | |
|
| |
Niccy. Emekli
| Konu: Geri: BillişEciş Yapım Sunar <3 "Vampire School" Paz Ağus. 28, 2011 10:16 pm | |
| Koyam o zaman Ama yorum gelsiiin 4.BÖLÜM
-Carel- Carel utangaç bir tavırla “ Siz Zoey’le neden ayrıldınız “ der. Matt de “ Bak , aslında seni kıskandı , biz de ayrıldık, Zaten ilişkimiz iyi bile sayılmazdı.Zoey her zaman kendi istediği şeylerin olması isteyen , kıskanç , bencilin teki.Bunca zaman nasıl dayandım bilmiyorum zaten.'' Matt'in Zoey hakkındaki düşüncelerinin kötü olması Carel'in yüzünde masum bir gülümseme yarattı. Ne de olsa Matt'ten hoşlanıyordu.Ama aslında istemiyordu çünkü Zoeyden korkuyordu. O sırada Zoey'in kapıdan girdiğini görürler , Zoey onlara doğru gelmektedir . Zoey'' Ooo bakıyorum da birilerinin yerimde gözü varmış galibaa . '' Matt '' Kapa çeneni Zoey ve bizi rahat bırak. Git başımızdan'' der . Bu konuşmaya şahit olan Carel ve Angel'' sanırım Zoey birlikte oturmamızdan pek hoşlanmadı , en iyisi biz kalkalım '' der. Angel ve Carel tam kalkacaklarken Matt Carel in elini tutar, kalmaları istercesine gülümser ve kızlar tekrar geri oturular. ....... Masada sessizlik hakimdi ki . Angel '' Yemeklerimizi de yediğimize göre biz artık kalkalım da yavaş yavaş görüşme salonuna gidelim'' der. Carol de bunu onaylayınca birlikte masadan kalkarlar ve görüşme odasına girip annelerini beklerler. Kızlar annelerini beklerler masadaki dergilerden alıp okumaya başlarlar.Bir ara Carel sıkılıp dergiden kafasını kaldırdığı an da karşısında annesi ve küçük kız kardeşini görür.Hemen ayağa fırlayıp önce küçük kız kardeşine sonra da annesine sarılır. Ama annesi her zaman olduğundan daha da soğuktur.Carel bunu farkeder ve annesine ''Bir sorun mu var ? Neden böylesiin? ''. '' Evet Carel o sorun senin buraya gelmenle başladı zaten , biliyorsun buraya gelmeni hiç istemedim ama sen beni , bizi dinlemedin ve kafana göre hareket ettin . '' Carel bunları duyunca sinirlenir ve; ''Sen zaten hiç benim kararlarıma saygı duymadın , 2 yıldır neden gelmediğin anlaşıldı keşke şimdide gelmeseydin o zaman , neden geldin ki'' ''. Annesi soğuk bir tavırla “Seni buradan akmaya geldim”. Carel’in başından aşağı kaynar sular dökülmüştü. İlk birkaç saniye konuşamadı. Konuşmaya güç bulduğunda “Anne, seninle hiçbir yere gelmiyorum. Ben burada ki arkadaşlarımı çok seviyorum. Hem bu okuldan ayrılırsam ölme riskim var. Burada her öğrenci gözetim altında tutuluyor”. Annesi ısrarcı bir tavırla “ Carel, biz senin aileniz. Ve bizimle olman en doğrusu”. “ Anne ben yakında vampir olacağım. Ve vampirlerin evi bu okul. ‘Vampir Okulu’. Anne buradan gitmeni istiyorum. Hatta bir daha lütfen uğrama”. Annesi hayal kırıklığına uğramış bir şekilde saçlarını savura savura kapıdan dışarı çıkar. Carel ağlamaya başlar ve göz yaşlarından dolayı tam net göremez. Ona birisi yaklaşıyordur ama kim olduğunu çözemez… | |
|
| |
pfdk' Süper Üye
| Konu: Geri: BillişEciş Yapım Sunar <3 "Vampire School" Paz Ağus. 28, 2011 10:24 pm | |
| Ohaa lan kim o ? Çok güzeldi. Yine meraklandm 5. bölüüm. Divam. <3 | |
|
| |
weasley❥ Emekli
| Konu: Geri: BillişEciş Yapım Sunar <3 "Vampire School" Ptsi Ağus. 29, 2011 12:30 am | |
| Hii sağol canıms <3 5. bölüm için yorum gelsin birazcık k8 | |
|
| |
Niccy. Emekli
| |
| |
pfdk' Süper Üye
| Konu: Geri: BillişEciş Yapım Sunar <3 "Vampire School" Ptsi Ağus. 29, 2011 8:38 am | |
| İstemediğiniz kadar yaparım. :D | |
|
| |
`quєєп Süper Üye
Mesaj Sayısı : 2881 Yaş : 26 Nerden : C:\WINDOWS\system32 Doğum tarihi : 12/03/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (945/5000)
| Konu: Geri: BillişEciş Yapım Sunar <3 "Vampire School" Ptsi Ağus. 29, 2011 11:41 am | |
| O*aaa süepr müthiş devam bayıldımTakipçiyim.Vampirleri seviyoruuuum <3 | |
|
| |
| BillişEciş Yapım Sunar <3 "Vampire School" | |
|