weasley❥ Emekli
Mesaj Sayısı : 17645 Yaş : 27 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 02/04/97 İş/Hobiler : HON,THG VE HP OKUMAK
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Backstreet Boys-More Than That Salı Ağus. 30, 2011 1:45 pm | |
| More Than That
I can see that you've been crying You can't hide it with a lie What's the use in you denying That what you have is wrong I heard him promise you forever But forever's come and gone Baby, he would say whatever It takes to keep you blind To the truth between the lines, oh…
CHORUS
I will love you more than that I won't say the words Then take them back Don't give loneliness a chance Baby listen to me when I say I will love you more than that
Baby, you deserve much better What's the use in holding on Don't you see it's now or never 'Cause I just can't be friends Baby knowing in the end, that..
CHORUS - repeat
There's not a day that passes by I don't wonder why we haven't tried It's not too late to change your mind So take my hand, don't say goodbye CHORUS - repeat .................................................. ............ Agladıgını gorebılıyorum Yalanla saklayamazsın bunu Reddetmek ıcın bunu kullansan da Kı bu da senın ıcın yanlıs bırsey Duydum kı sana sonsuza kadar dıye soz vermıs Ama sonsuzluk geldı ve gıttı Bebegım,o her ne dedıyse Senı kör tutabılmek ıcın soylemıs Gercekle yalan arasındakı cızgıde... Senı bundan daha cok sevecegım Hıc bırsey soylemeyecegım Sonra gerı alamayacagım Hıc bır yanlızlık soz konusu olmayacak Bebegım sana soyledıklerımı dınle Senı bundan daha cok sevecegım Bebegım,sen en ıyısıne layıksın Dayanmak ıcın neye ıhtıyacın var? Gormuyor musun ya sımdı ya asla Cunku bız asla arkadas olamayız Bebegım bunu bılıyorum,ama... Senı bundan daha cok sevecegım Hıc bırsey soylemeyecegım Sonra gerı alamayacagım Hıc bır yanlızlık soz konusu olmayacak Bebegım sana soyledıklerımı dınle Senı bundan daha cok sevecegım Hıc dusunmedıgım bır gun olmuyor Hıc bılmıyorum neden bır daha denemedık Fıkrını degıstırmek ıcın daha cok gec degıl Bu yuzden elımı tut,elveda deme Senı bundan daha cok sevecegım Hıc bırsey soylemeyecegım Sonra gerı alamayacagım Hıc bır yanlızlık soz konusu olmayacak Bebegım sana soyledıklerımı dınle Senı bundan daha cok sevecegım | |
|
obliviate. Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
| Konu: Geri: Backstreet Boys-More Than That Salı Eyl. 06, 2011 7:35 pm | |
| | |
|
weasley❥ Emekli
Mesaj Sayısı : 17645 Yaş : 27 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 02/04/97 İş/Hobiler : HON,THG VE HP OKUMAK
| Konu: Geri: Backstreet Boys-More Than That Salı Eyl. 13, 2011 11:49 pm | |
| | |
|