Rapçi-aktör ve Dancing With The Stars yıldızı RumorFix kameramanıyla tamamen bambaşka bir konu konuşurken, birden Demi'ye arkadaşlıktan farklı bir şekilde bir haykırışta bulundu.
''Bir dahaki hepinizi Demi Lovato'yu göreceksiniz, ona Romeo'nun 'Selam!' dediğini söyleyin'' söze böyle alçakgönüllülükle başlıyor. Hislerini açığa çıkarması gerektiğini söyleyen kameraman bile bu çıkış karşısında ürküyor.
''Demi Lovato, eğer bunu görüyorsan, sana tam şu anda evlenme teklifi ediyorum'' kameraya bunu söylüyor. ''Yüzüğüm yok ama, bu hiçbir şey. Biliyorsun, Beyonce'nin şarkısını dinliyorum, 'put a ring on it (buna bir yüzük tak)' dediği zaman, işte sahibim.''
O ve babası Master P.'nin şimdiden ''en çılgın düğünü'' yapmak istediklerine karar verdiklerini söylüyor.
''Yani Demi, eğer hazırsan, en çılgın düğünü yapacağız ve söylemek zorunda olduğum tek şey, 50 dolarlık bir düğün. Eğer doğru çıtırı alıyorsam, buna değer değil mi?''
Ve neden Demi'nin doğru çıtır olduğunu düşünüyor?
''Demi Lovato'yla 3 yıl önce tanıştım sayılır, şimdi olduğu kişiden önce.'' Romeo numarasını almak istediğini açıkladı. ''Güzel bir gülümsemesi vardı.''
Romeo o gün bir tiple bir yere gittiğini ve belki Demi'nin onu hatırlamayacağını söyledi. Ama onun için çok iyi bir adam olabileceğini de ekledi.
''İlk olarak siyaha gidiyorsan, siyaha gitme.'' dedi gülerek. ''Evde birkaç oyuncağımız var, en iyi düğün bizimki olacak. Onu sıkıntıdan uzak tutacağım... Bütün konu bu. Onun güçlü, sağlam bir erkeğe ihtiyacı var.''
En sonunda, korna çalan bir araba geçerken, işaret etti ve şaka yaptı ''O Demi Lovato mu?!''
Büyük ihtimalle değildir çünkü erken saatlerde (onun birtanesi ) ''stüdyoda @chordoverstreet ile bir şeyler yazıyorum'' şeklinde bir tweet atmıştı.
Belki sırada Romeo ile bir düet vardır...
Kaynak: E Online ve Demilovato.org Alıntıdır.
Ayy şaka gibi.
weasley❥
Emekli
Mesaj Sayısı : 17645 Yaş : 27 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 02/04/97 İş/Hobiler : HON,THG VE HP OKUMAK