Seni Seviyorum. Seni Seviyorum. Seni Seviyorum. Hayatımın anlamı, mutlulugum, gordugumde yuzumde gulumseme oluşturan insan. Sen, seni anlatmak oyle zor ki, içimdekileri yazıya dokmek, şimdi seni dinliyorum,dinleyerek yazıyorum , seni anlatıyorum. Belki kendime, belki başkalarına. Hayatıma anıden girdin, küçücük yaşımda sarkıların dilimden düşmüyordu. Bir tek senin sarkılarını anında ezberledim , Yeni resimlerini heyecanla bekledim, İlk defa birini bu kadar yanımda istedim. Sarılmayı istedim. Rüyalarım vardı. Beraber sahneye çıkacaktık . Kimse sevmese bile ben yanında oalcaktım hatta sen yaşlanınca sana ben bakacaktım. Evet, goruyorum tum sanatçılar teker teker gidiyor. Peki sen gidersen ben ne yaparım bitanem ? Nasıl yaşarım. Gozyaşlarımı silip, şarkının sonunundan başına aldım suan. Sesini duymak en güzel duygu, Peki senin klipte aglaman ? Hayatımda izledim en kotu ,korkunç sahne. Şimdi. Şimdi bunları okuyarak dinleyin sarkıyı ONU BEİM GÖZÜMDEN GÖRÜN
BieberFever.
Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1460 Yaş : 28 Nerden : Eskişehir Doğum tarihi : 03/03/96 İş/Hobiler : JUSTINBIEBER
Vayy bee. Sen neymişsin bee Simge. :üğü: :üğü: :üğü: Duygulandım.. Birine bu kadar bağlanmak gerçekten kötü birşey. Yani seni anlıyorum, hele kötü haberini alınca falan. :üğü: İnşallah hepimiz bir gün hayranı olduğumuz ünlüyle konuşma fırsatı yakalayabiliriz. Evet, biliyorum amacın sadece onu görmek ya da konuşmak değil.. Onu şarkılarında hissediyosun.. Avril hep hayatında olsun. İnşallah hayallerin gerçek olur. Devam. <3 <3
pfdk'
Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4138 Yaş : 27 Nerden : Yozgat Doğum tarihi : 16/01/97 İş/Hobiler : Müzik,Tumblr,Photoshop.
Vayy bee. Sen neymişsin bee Simge. :üğü: :üğü: :üğü: Duygulandım.. Birine bu kadar bağlanmak gerçekten kötü birşey. Yani seni anlıyorum, hele kötü haberini alınca falan. :üğü: İnşallah hepimiz bir gün hayranı olduğumuz ünlüyle konuşma fırsatı yakalayabiliriz. Evet, biliyorum amacın sadece onu görmek ya da konuşmak değil.. Onu şarkılarında hissediyosun.. Avril hep hayatında olsun. İnşallah hayallerin gerçek olur. Devam. <3 <3
Çok doğru. <3
alisonloveato
Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98