Demi Lovato Fan
Miley Cyrus: Hannah Montana Beni Sıktı!  5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Miley Cyrus: Hannah Montana Beni Sıktı!  5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Miley Cyrus: Hannah Montana Beni Sıktı!

3 posters
YazarMesaj
obliviate.
Yönetici
Yönetici
obliviate.

Kadın Mesaj Sayısı : 10903
Doğum tarihi : 12/03/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Miley Cyrus: Hannah Montana Beni Sıktı!  28i1cnc5000/5000Miley Cyrus: Hannah Montana Beni Sıktı!  261f97k  (5000/5000)
Miley Cyrus: Hannah Montana Beni Sıktı!  Empty
MesajKonu: Miley Cyrus: Hannah Montana Beni Sıktı!    Miley Cyrus: Hannah Montana Beni Sıktı!  Icon_minitimePerş. Eyl. 08, 2011 9:35 am

'Hannah Montana’ projesinin sona ermesinden sonra daha vahşi bir imaj seçen Miley, Hannah rolünün kendisini fazlasıyla sınırladığını söyledi.

Küresel bir yıldız olmasında katkısı tartışılamayacak olan Hannah Montana rolü, Miley’nin büyümesi ile onu yormaya başlamış.

4 sezon süren bu rol sonrasında daha özgür ve ‘vahşi’ bir imaj benimseyen Miley konu ile ilgili olarak şunları söyledi;

"Setteki aile ortamını özlüyorum ama sürekli aynı şeyi yaptığım o günleri özlemiyorum. Hayatımı daha özgürce yaşıyorum. Eve belli bir saate gelmek zorunda değilim. Artık yapımcıların yaptıklarım hakkında ne düşüneceği hakkında endişelenmeme gerek kalmadı. Küçük kız kardeşim Noah şimdilerde oyuncu olmak istiyor. Ona insanların seni sadece tek bir yönden değerlendirecekleri bir işte yer almamasını ve beklemesini söyledim.”
Dimple.
Üye
Üye
Dimple.

Kadın Mesaj Sayısı : 266
Doğum tarihi : 03/02/97

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Miley Cyrus: Hannah Montana Beni Sıktı!  28i1cnc0/0Miley Cyrus: Hannah Montana Beni Sıktı!  261f97k  (0/0)
MesajKonu: Geri: Miley Cyrus: Hannah Montana Beni Sıktı!    Miley Cyrus: Hannah Montana Beni Sıktı!  Icon_minitimeCuma Eyl. 09, 2011 12:53 pm

Evet hatta insanlar ben miley cyrus yerine , Hannah Montana yı daha çok tanıyorlar biliyorlar, buda ondan rahatsız oluyor olabilir.
http://www.ninadobrevtr.fanforum.biz
obliviate.
Yönetici
Yönetici
obliviate.

Kadın Mesaj Sayısı : 10903
Doğum tarihi : 12/03/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Miley Cyrus: Hannah Montana Beni Sıktı!  28i1cnc5000/5000Miley Cyrus: Hannah Montana Beni Sıktı!  261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Miley Cyrus: Hannah Montana Beni Sıktı!    Miley Cyrus: Hannah Montana Beni Sıktı!  Icon_minitimeC.tesi Eyl. 10, 2011 3:47 pm

Evet ya.
Aa bak bu Hannah Montana. :D
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kadın Mesaj Sayısı : 23827
Doğum tarihi : 10/06/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Miley Cyrus: Hannah Montana Beni Sıktı!    Miley Cyrus: Hannah Montana Beni Sıktı!  Icon_minitimeC.tesi Eyl. 10, 2011 4:16 pm

Konu yanlış yerde taşıyorum.

Sağol,bence de onun için demiştir :(

Miley Cyrus: Hannah Montana Beni Sıktı!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hannah Montana mı? Miley Cyrus mu?
» Hannah Montana/Miley Cyrus Gifleri-Avileri
» Miley Cyrus: "Hannah'yı Özledim"
» Hannah Montana Çalışmaları
» Hannah Montana: The Movie