Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Muhabir ve Ian Perş. Eyl. 08, 2011 7:03 pm | |
| Muhabir :Stefan 'ın gidişi ile 3.sezonda, Damon karakterinde nasıl bir değişiklik olabilir ? Ian :Dürüst olmak gerekirse, bu bir TV programı ve karakterler her türlü değişiyor .Ben Damon için soğuk bir lanet tutmak istiyorum .Yinede evet,biliyorum biraz'' Sadist'' geliyor ama ama bence bu Damon'ı iyi bir karakter yapabilir .Ancak Damon'ın yaşamının iyi olacağını sanmam .Bir gün Kevin Willson beni ...oturttu ''Sus ve dinle'',dedi.Hayat tek boyutlu değildir .Değişir .Bu sürekli bir mücadele .Damon'da gerçekte ne olduğuna karşı bir mücadele içinde ve bu hikayeyi de dinamik kılan budur.''Bencede öyle(Güler) ve Damon bunun nasıl işleneceğini bilmiyor ve bu onu bu sezonda sıkıntıya sokacak .O en başta düşmanı gördüğü kardeşi için 2 sezon boyunca çalıştı.Stefan ,Elena'yı arkasında bıraktı,şimdilik ama Stefan'ın gözü Elena'dan başkasını görmüyor.Damon,Elena ile olamaz bu yanlış ama deli gibi aşık ah! Bu ne b*ktan bir durum .Damon her iki şekilde de aynı şekilde hissederek ,gülümseyecek. buradan alıntıdır ! | |
|
weasley❥ Emekli
Mesaj Sayısı : 17645 Yaş : 27 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 02/04/97 İş/Hobiler : HON,THG VE HP OKUMAK
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Muhabir ve Ian Perş. Eyl. 08, 2011 7:11 pm | |
| | |
|