Demi Lovato Fan
Miley Cyrus 'Şuan Yeni Bir Albüm Üzerinde Çalışmıyorum' 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Miley Cyrus 'Şuan Yeni Bir Albüm Üzerinde Çalışmıyorum' 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Miley Cyrus 'Şuan Yeni Bir Albüm Üzerinde Çalışmıyorum'

2 posters
YazarMesaj
Odette'
Yeni Üye
Yeni Üye
Odette'

Kadın Mesaj Sayısı : 110
Doğum tarihi : 09/04/96
İş/Hobiler : Müzik

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Miley Cyrus 'Şuan Yeni Bir Albüm Üzerinde Çalışmıyorum' 28i1cnc300/5000Miley Cyrus 'Şuan Yeni Bir Albüm Üzerinde Çalışmıyorum' 261f97k  (300/5000)
Miley Cyrus 'Şuan Yeni Bir Albüm Üzerinde Çalışmıyorum' Empty
MesajKonu: Miley Cyrus 'Şuan Yeni Bir Albüm Üzerinde Çalışmıyorum'   Miley Cyrus 'Şuan Yeni Bir Albüm Üzerinde Çalışmıyorum' Icon_minitimeCuma Eyl. 09, 2011 7:54 pm

Miley Cyrus 'Şuan Yeni Bir Albüm Üzerinde Çalışmıyorum' 07f00da2

2 Ay sonra 19 yaşına girecek olan Disney yıldızı Miley Cyrus'ın yeni albüm yapıp yapmayacağı konusunda haberler çıkmaya başladı. Kimileri 'Danger zone' isimli bir albüm yapacağını söylüyor. Ama bu yanlış bir haber. Miley, şu an yeni filmleri üzerinde çalışıyor ve albüm yapmaya henüz vakti yok. Ne zaman yapar bilmiyoruz ama şu an Miley'nin albüm yapma gibi bir planı olduğunu da pek düşünmüyoruz. Çünkü kariyeri hem oyunculuk hem şarkıcılık belki biraz oyunculuk deneyimlerine yer verebilir.Miley albüm konusunda şunları demişti;
@DevotedToDuff şuan bir albüm üzerinde çalışmıyorum. Stüdyoya gidiyorum, müzik yapıyorum ama sadece sevdiğim için. Delice bir fikir değil mi ;)
Siz Miley'nin yeni albüm yapmasını bekleyenler arasında mıydınız ?
Kaynak: EnsOnNelerOldu
http://demilovatofanclubtr.forumdizini.com
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kadın Mesaj Sayısı : 23827
Doğum tarihi : 10/06/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Miley Cyrus 'Şuan Yeni Bir Albüm Üzerinde Çalışmıyorum' 28i1cnc5000/5000Miley Cyrus 'Şuan Yeni Bir Albüm Üzerinde Çalışmıyorum' 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Miley Cyrus 'Şuan Yeni Bir Albüm Üzerinde Çalışmıyorum'   Miley Cyrus 'Şuan Yeni Bir Albüm Üzerinde Çalışmıyorum' Icon_minitimeC.tesi Eyl. 10, 2011 3:39 pm

Sağol hayatım
Odette'
Yeni Üye
Yeni Üye
Odette'

Kadın Mesaj Sayısı : 110
Doğum tarihi : 09/04/96
İş/Hobiler : Müzik

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Miley Cyrus 'Şuan Yeni Bir Albüm Üzerinde Çalışmıyorum' 28i1cnc300/5000Miley Cyrus 'Şuan Yeni Bir Albüm Üzerinde Çalışmıyorum' 261f97k  (300/5000)
MesajKonu: Geri: Miley Cyrus 'Şuan Yeni Bir Albüm Üzerinde Çalışmıyorum'   Miley Cyrus 'Şuan Yeni Bir Albüm Üzerinde Çalışmıyorum' Icon_minitimeC.tesi Eyl. 10, 2011 4:13 pm

Önemsiz canım. :)
http://demilovatofanclubtr.forumdizini.com

Miley Cyrus 'Şuan Yeni Bir Albüm Üzerinde Çalışmıyorum'
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Miley Cyrus'ın Yeni Dövmesi
» Yeni Justin: Miley Cyrus
» Miley Cyrus 'Brenda'nın Cyrus Olması İçin Çok Heycanlıyım'
» Miley Cyrus Yeni Filminin Setinde
» Miley Cyrus'ın Şaşırtıcı Yeni Saç Kesimi