alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Give your heart a break Çarş. Eyl. 14, 2011 10:16 am | |
| The day I first met you, you told me, you’ll never fall in love Senle ilk tanıştığım gün, bana söyledin, asla aşık olmayacağım But now-day, i get you, i know fear is what it really was Ama şimdi, seni ele geçirdim, korkunun ne demek olduğunu biliyorum So here we are, so close, yet so far Bu yüzden buradayız, çok yakınız, zaten çok uzak Having not passed the test. Testi geçemedin. When will you realize, baby I’m not like all the rest. Sen farkına varacağın zaman, bebeğim ben tüm dinlenme değilim. Chorus: Don’t wanna break your heart, wanna give your heart a break Kalbini kırmak istemiyorum, kalbine bir ara verdrmek istiyorum I know you’re scared as balls that you might make a mistake Biliyorum berbat etmekten korkuyorsun, hata yapabileceğinden There’s just one life to live, and there’s no time to wait, to wait Sadece hayatı yaşa, bekleyecek zaman yok, bekleyecek So let me give your heart a break Bana izin ver kalbine ara verdireyim Your heart a break Kalp molan Let me give your heart a break İzin ver kabine mola verdireyim Your heart a break, Kalp molan There’s just so much you can take Burada çok fazla alacağın bir şey yok I was giving you. Sana veriyordum Someday, you went home alone there were tears in your eyes Birgün, evet yanlız gittin gözlerinde gözyaşları vardı I called your cell phone, my love but you did not reply Seni aradım, askım ama sen cevap vermedin The world is ours, if we want it Dünyaz bizim, eger istersek We can take it, if you just take my hand Bunu alabiliriz, eğer sadece elimi tutarsan There’s no turning back now, baby try to understand Burada geri dönü yok şimdi, bebeğim anlamaya çalış Chorus: Don’t wanna break your heart, wanna give your heart a break Kalbini kırmak istemiyorum, kalbine bir ara verdrmek istiyorum I know you’re scared as balls that you might make a mistake Biliyorum berbat etmekten korkuyorsun, hata yapabileceğinden There’s just one life to live, and there’s no time to wait, to wait Sadece hayatı yaşa, bekleyecek zaman yok, bekleyecek So let me give your heart a break Bana izin ver kalbine ara verdireyim Your heart a break Kalp molan Let me give your heart a break Bana izin ver kalbine ara verdireyim Your heart a break Kalp molan There’s just so much you can take Burada alabileceğin çok sey var Give your heart a break Kalbine mola verdir. Lemme give your heart a break Bana izin ver kalbine ara verdireyim When your lips are on my lips, then our hearts beat as one Dudakların dudaklarımdayken, sonra kalp atışlarımız bir oluyor. But you slip out of my finger tips Ama sen benim parmaklarımdan kayıyorsun Every time Her zaman Oh nooo Ah hayır Chorus: Don’t wanna break your heart, wanna give your heart a break Kalbini kırmak istemiyorum, kalbine bir ara verdrmek istiyorum I know you’re scared as balls that you might make a mistake Biliyorum berbat etmekten korkuyorsun, hata yapabileceğinden There’s just one life to live, and there’s no time to wait, to wait Sadece hayatı yaşa, bekleyecek zaman yok, bekleyecek So let me give your heart a break Bana izin ver kalbine ara verdireyim There’s something horrible, I see it in your eyes, Buarda korkunç birşey var, senin gözlerinde görüyorum You try to smile away, some things you can’t desguize Gülümsemeyi deniyorsun, abzı seyler karışık Don’t wanna break your heart Kalbini kırmak istemiyorum Baby you can ease the ache, the ache, Bebeğim acıyı kolaylaştırıyorsun, acı So let me give your heart a break Bana izin ver kalbine ara verdireyim There’s so much you can say Söyleyebilceğin çok sey var Let me give your heart a break. Bana izin ver kalbine ara verdireyim The day I first met you, you told me, you’ll never fall in love Senle ilk tanıştığım gün, bana söyledin, asla aşık olmayacağım
| |
|
obliviate. Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
| Konu: Geri: Give your heart a break Çarş. Eyl. 14, 2011 11:31 am | |
| | |
|
ladybee. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 2966 Yaş : 28 Nerden : Capitol :3 Doğum tarihi : 20/07/96 İş/Hobiler : Okuyom ben ya.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (500/5000)
| Konu: Geri: Give your heart a break Çarş. Eyl. 14, 2011 12:32 pm | |
| Gonna give your heart a break. Oyeee. Sağol bebeğim.<3 | |
|
alisonloveato Kurucu
| Konu: Geri: Give your heart a break Çarş. Eyl. 14, 2011 4:19 pm | |
| | |
|
`quєєп Süper Üye
Mesaj Sayısı : 2881 Yaş : 26 Nerden : C:\WINDOWS\system32 Doğum tarihi : 12/03/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (945/5000)
| Konu: Geri: Give your heart a break Çarş. Eyl. 14, 2011 4:20 pm | |
| - Obliviateϟ demiş ki:
- Sağol Didem'im <3
| |
|
pfdk' Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4138 Yaş : 27 Nerden : Yozgat Doğum tarihi : 16/01/97 İş/Hobiler : Müzik,Tumblr,Photoshop.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (270/5000)
| Konu: Geri: Give your heart a break Perş. Eyl. 15, 2011 1:42 am | |
| | |
|
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Geri: Give your heart a break Perş. Eyl. 15, 2011 9:14 am | |
| Bu şarkıyı demiden dinleyeceğim günü bekliyorum ♥ teşekkürler. | |
|
alisonloveato Kurucu
| Konu: Geri: Give your heart a break Perş. Eyl. 15, 2011 5:18 pm | |
| | |
|
`quєєп Süper Üye
Mesaj Sayısı : 2881 Yaş : 26 Nerden : C:\WINDOWS\system32 Doğum tarihi : 12/03/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (945/5000)
| Konu: Geri: Give your heart a break Cuma Eyl. 16, 2011 7:40 am | |
| - ladybee. demiş ki:
- Gonna give your heart a break.
Oyeee. Sağol bebeğim.<3 | |
|
alisonloveato Kurucu
| Konu: Geri: Give your heart a break Cuma Eyl. 16, 2011 6:51 pm | |
| | |
|
Backspace. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4846 Yaş : 31 Nerden : in swiftland. Doğum tarihi : 11/10/93 İş/Hobiler : Halkla İlişkiler okuyordum.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (3000/5000)
| Konu: Geri: Give your heart a break C.tesi Tem. 28, 2012 4:32 pm | |
| you’ll never fall in love diyişine hastayım.Teşekkürler. | |
|