alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Demi Lovato LA Times'e röportaj verdi: Cuma Eyl. 23, 2011 7:07 pm | |
| "Etrafımdaki insanları ruhsal acıdan iyi olduğuma ikna etmeyi ve kendimi kontrol etmeyi öğrendim. Televizyon programıma gidip orada çalışmayı seviyordum, yemek yemeyi, zornaklaarımı törpülemeyi, çizmeyi ya da yemeyi o her neyse seviyordum. Kimse beni sorgulamıyordu. Çok uzun süre önce değil, Disney Channel'in gözler altında olan kızı olduğum zamanlar hiç olmadığım kadar çok yönlü hissediyordum. Çalışmayı seviyordum, aralarda gelip doğrumu yaptım diye bakındığım bile oluyordu. Ama bazen keşke bu kadar izlenmeseydim ya da bu kadar göz öhnüne düşmeseydim dediğim oluyordu. " İlk çıktığı günler hakkında " Gözümdeki makyaj bu güne kadar yaptığım en zekice sey değildi. Ama teleziyon önündeyken parlamalısınız. Kendinize, nasıl göründüğünüze dikkat etmelisiniz. " Albümünden bir şarkı olan For The Love Of A Daughter hakkında "Bir kaç yıl önce, Disney Channel ile çalışırken ailemden uzaktım. Ailenin nasıl sarkı sözüne döküleceğini bilmiyorduk. Sesim su an biraz daha değişik, ama burada sadece bir kıvılcım yok. Bu sarkıyla birkapı oluşturmak istedim.Çünkü insanlar gecensene ne yaptığımı merak ediyorlardı. Müziğimi açıklamalar için kullanmak istiyorum." dedi.
ALINTI.
| |
|
DemiLse* Kurucu
Mesaj Sayısı : 32767 Yaş : 30 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 19/09/94 İş/Hobiler : PS,Forums,Music.
| Konu: Geri: Demi Lovato LA Times'e röportaj verdi: Cuma Eyl. 23, 2011 10:04 pm | |
| Gerçekten kullandı en iyi şekilde. Ayrıca o şarkı çok güzel ve duygu yüklü. <3 | |
|
Jamentha. Emekli
Mesaj Sayısı : 14080 Yaş : 27 Nerden : hogwartsismyhome. Doğum tarihi : 11/02/97 İş/Hobiler : ps.
| Konu: Geri: Demi Lovato LA Times'e röportaj verdi: C.tesi Eyl. 24, 2011 9:43 am | |
| | |
|
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
| Konu: Geri: Demi Lovato LA Times'e röportaj verdi: Paz Eyl. 25, 2011 2:51 pm | |
| | |
|