» Hoşgeldin:: Misafir » Mesaj sayınız:: 29
|
|
| Hangi Burç Hangi Alanda Daha Başarılı | |
|
+4pfdk' yuzdeyuzinsan Boddah. Rüzgar 8 posters | Yazar | Mesaj |
---|
Rüzgar Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 35 Nerden : Marmara Doğum tarihi : 16/04/89
| Konu: Hangi Burç Hangi Alanda Daha Başarılı Paz Eyl. 25, 2011 11:58 am | |
| Koç: Yenilikleri içine alan her türlü iş. Ayrıca askerlik, dişçilik, operatörlük, spor
Boğa:Mimarlık, heykelcilik, dekoratörlük, güzel sanatlarla ilgili işler. Toprak alım satımı, emlak işleri, bankacılık, hesap uzmanlığı, muhasebecilik, çiçekcilik.
İkizler:Öğretmenlik, bilimsel buluşlar, satıcılık, borsayla ilgili işler, reklamcılık, gazetecilik, basın yayın, edebiyat
Yengeç: Denizaşırı ticaret, ithalat-ihracat, lokantacılık, meyhanecilik, sıvılarla ilgili konular, tefecilik, ev kadınlığı, doktorluk, hemşirelik
Aslan: Sahne, gece kulüpleri, barlar, oteller, talih oyunları, kuyumculuk, ateş ve madenlerle ilgili işler, süs eşyası satıcıları
Başak: Muhasebecilik, toprak işleri, çiftcilik, eczacılık, giyim sanayii, memurluk
Terazi:Avukatlık, yargıçlık, siyaset alanı, lüks eşya alım ve satımı, güzellikle ilgili konular, yöneticilik, organizasyon
Akrep:Mühendislik, polislik, doktorluk, operatörlük, atletizm, araştırmacılık
Yay:Büyük çapta ticaret, kumar, borsa oyunları, felsefe, din, ülkeler arası ticaret
Oğlak: Para ve maddeyle ilgili işler, yatırım, araştırmacılık, koordinasyon, organizasyon
Kova: Her türlü bilim dalı, uçak sanayii, astronomi, beyin hekimliği, fizik ve kimya alanları, yükseköğretim
Balık:Fotoğrafçılık, deniz yolları, kimyasal maddeler, doktorluk, su ve sıvılarla ilgili işler, yazarlık | |
| | | Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Hangi Burç Hangi Alanda Daha Başarılı Paz Eyl. 25, 2011 12:01 pm | |
| İkizler:Öğretmenlik, bilimsel buluşlar, satıcılık, borsayla ilgili işler, reklamcılık, gazetecilik, basın yayın, edebiyat ''Reklamcılık'' teşekkürler | |
| | | yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Geri: Hangi Burç Hangi Alanda Daha Başarılı Paz Eyl. 25, 2011 1:12 pm | |
| İkizler:Öğretmenlik, bilimsel buluşlar, satıcılık, borsayla ilgili işler, reklamcılık, gazetecilik, basın yayın, edebiyat
Aynı burçmuşuz Remix :D Teşekkürler.
| |
| | | pfdk' Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4138 Yaş : 27 Nerden : Yozgat Doğum tarihi : 16/01/97 İş/Hobiler : Müzik,Tumblr,Photoshop.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (270/5000)
| Konu: Geri: Hangi Burç Hangi Alanda Daha Başarılı Çarş. Eyl. 28, 2011 10:41 pm | |
| Oğlak: Para ve maddeyle ilgili işler, yatırım, araştırmacılık, koordinasyon, organizasyon.
Madde ne oluyo? o.O Hiç ilgi alanım değiller. | |
| | | Rüzgar Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 35 Nerden : Marmara Doğum tarihi : 16/04/89
| Konu: Geri: Hangi Burç Hangi Alanda Daha Başarılı Ptsi Ekim 03, 2011 11:29 pm | |
| rica ederim:) Başak: Muhasebecilik, toprak işleri, çiftcilik, eczacılık, giyim sanayii, memurluk | |
| | | Jamentha. Emekli
Mesaj Sayısı : 14080 Yaş : 27 Nerden : hogwartsismyhome. Doğum tarihi : 11/02/97 İş/Hobiler : ps.
| | | | pfdk' Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4138 Yaş : 27 Nerden : Yozgat Doğum tarihi : 16/01/97 İş/Hobiler : Müzik,Tumblr,Photoshop.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (270/5000)
| Konu: Geri: Hangi Burç Hangi Alanda Daha Başarılı Salı Ekim 04, 2011 3:37 pm | |
| Boğa:Mimarlık, heykelcilik, dekoratörlük, güzel sanatlarla ilgili işler.
Yükselenime de baktım. k5 Sağol bu arada. :D | |
| | | DemiLse* Kurucu
Mesaj Sayısı : 32767 Yaş : 30 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 19/09/94 İş/Hobiler : PS,Forums,Music.
| Konu: Geri: Hangi Burç Hangi Alanda Daha Başarılı Salı Ekim 04, 2011 9:13 pm | |
| Ay ben ikizlerle çok iyi anlaşırım. Çok sevindim Remziş. Hayatım boyunca dostum diyebildiğim insanların yarısından çoğu ikizler burcu oldu. <3 -- Başak: Muhasebecilik, toprak işleri, çiftcilik, eczacılık, giyim sanayii, memurluk -- Koysunlar önüme bir bilgisayar. Yeter bana. Memur olayım oturayım akşama kadar. Öyle çok girişken bir insan değilimdir zaten. Hatta hiç. Pısırık bile diyebilirim kendime. Muhasebe, memurluk cidden bana göre. | |
| | | Dj Malik Emekli
Mesaj Sayısı : 11319 Yaş : 26 Nerden : Londra. Doğum tarihi : 21/07/98 İş/Hobiler : Directioner.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1060/5000)
| Konu: Geri: Hangi Burç Hangi Alanda Daha Başarılı Çarş. Ekim 05, 2011 4:22 pm | |
| Yengeç: Denizaşırı ticaret, ithalat-ihracat, lokantacılık, meyhanecilik, sıvılarla ilgili konular, tefecilik, ev kadınlığı, doktorluk, hemşirelik
Zuha en iyisi doktorluk. :D | |
| | | obliviate. Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
| | | | | Hangi Burç Hangi Alanda Daha Başarılı | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|