Konu: Selena Gomez Hakkında Hertürlü Paylaşım Paz Ekim 09, 2011 12:02 pm
İlk önce fanlık duygularım paylaşmadan edemem ;
Bunlar Selena ile ilk önce yazdığım şeyler ;
Spoiler:
Selena Gomez
Onu ilk kuzenimin flash belleğinde bir dosyanın isminde görmüştüm.Dosyanın içine tıkladığımda resim yoktu.Ertesi gün aklıma ilk o geldi merak ettim googleye yazdım.Yazdığım anda karşıma çıktığı an , o an ifade edemediğim bir duygu yaşadım.İnanılmaz birşeydi bu his.Sayfaları teker teker geziyordum her o gözlerine , her o gülüşüne baktığım an , her baktığımda tekrardan ölüyordum.Her baktığımda bir heyacan doluyordu içime , resimlerini teker teker kaydettim günün her saati her saniyesi ona bakıyordum.Moralim tek o düzeltiyordu.Onun bir gülüşü benim için dünyalara yeterdi.Onu tanıyaşı 3 sene oldu , bu iç sene içinde onla kalıp onla yattım.Her saniyem onla geçti ve o saniyeler kıymetliydı.3 sene içinde bütün zorluklarla savaştım onu gerçekten sevmeyipde sevip gibi yapanlarla , onu kendi işleri için kullananlarla.Biz onla beraber savaştık herşeyle.Tam 3 sene oldu.Hiçbir sevgim asla azalmadı ona karşı hep arttı hep arttı. Her saniye , her salise artıyordu sevgim onun için.O benim idolüm , o benim herşeyim kelimelerle anlatamıyorum gerçekten.
Spoiler:
Selena'yla ilgili yazmak istiyorum hep bilmiyorum ama onu çok seviyorum tün ünlülerden.
Selena'yı sevmiyor olmayabilirsiniz seveceksiniz diye birşey yok zaten. :) Selena'yı anlatmak için size nasıl bir kelime söyleyeceğimi bilmiyorum. O Türkiye'ye gelsee konserine gitmek için herşey yaparım yaa , biliyorum belki hiç gelmeyecek ama onu bir ablam gibi görüyorum ve abla demek ne bileyim onu herşeyden çok seviyorum. Ve kavga çıkarmak amaıcm değil ama Selena'ın iyi fanlarından olduğumu düşünüyorum.
Evet şu aralar Selena'dan çok insan nefret ediyor ve küfrediyorlar.Cidden anlamıyorum küfür etme amaçları ne ?! Tamam nefret edilebilir her insan sevmek zorunda değil ama nefretin yanında küfür olmaz.Selena ile ilgili paylaşım görüyorum cidden üzülüyorum bazıları ona k*lt*k falan diyor onun öyle olduğunu nerden biliyorsunuz da öyle diyorsuunuz.Böyle diyerek Justin'inin daha fazla mı sevdiğini düşünüyorlar anlamıyorum.Her neyse ben Selena'yı Herşeyden çok seviyorum dün şu videoyu izlediğimde ağladım. Nedenini hiç bilmiyorum ama cidden ağladım , aslında bu videodada çok ağladım.Onu bende görmek istiyorum , bende dokunmak bende öpmek istiyorum aslında bu tüm fanların hayali ama işte :/ Onu çok seviyorum ,
Selena Maria Gomez <3
Irmaak.
Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 55 Yaş : 25 Nerden : Ankara Doğum tarihi : 05/08/99
Konu: Geri: Selena Gomez Hakkında Hertürlü Paylaşım Paz Ekim 09, 2011 1:13 pm
Harika yazılar yazmışsın. Hakkaten en büyük Selena fanlarındansın gibi. Bende Selena'yı çok severim. Son video çok möjüklük. <3 Emeğine sağlık. Devam et tabiki. <3
semblanthe
Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 160 Yaş : 28 Nerden : Mersin Doğum tarihi : 26/09/96 İş/Hobiler : Photoshop , Bilgisayar vb.
Konu: Geri: Selena Gomez Hakkında Hertürlü Paylaşım Paz Ekim 09, 2011 2:10 pm
Yorumun için çok sağol hayatım. Selena'yı sevmene gerçekten çok sevindim! Evet tabi başlıyorum , az önce bu gifleri yaptım internet yoktu.Ben pek beğenmedim açıkcası. İlk videonun saniyeleri inşallah beğenirsiniz ;
Icon tarzında gif ama olmadı
Irmaak.
Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 55 Yaş : 25 Nerden : Ankara Doğum tarihi : 05/08/99
Konu: Geri: Selena Gomez Hakkında Hertürlü Paylaşım Paz Ekim 09, 2011 2:13 pm
Bence ilk iki gif çok hoş. Diğerleri de çok güsel. Devam <3
alisonloveato
Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
Konu: Geri: Selena Gomez Hakkında Hertürlü Paylaşım Paz Ekim 09, 2011 5:48 pm
Ohe çok duygulandım. *-* Bencede sen Selena'nın iyi fanlarındansın. Bunu gerçekten söylüyorum. Onu ne kadar sevdiğini tahmin edebiliyorum. Çünkü bende bu duyguları yaşıyorum. Tabiki Selena'ya karşı değil. Onu seviyorum. Seni daha çok seviyorum. Şu ana kadar gördüğüm en büyük Selena fanı sensin galiba. Selena'yı sevipte beni unutma. Uzun yorum atmak istedim ama ancak bu kadar oldu. Seni Çok Seviyorum Yagmur. <3 Söyliyesim geldi. Videolar çok güzel. İlk videoyu izlemiştim zaten. Paylaşımlarını bekliyorum k5.