Dj Malik Emekli
Mesaj Sayısı : 11319 Yaş : 26 Nerden : Londra. Doğum tarihi : 21/07/98 İş/Hobiler : Directioner.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1060/5000)
| Konu: Deniz Çakır: Aşkta Azla Yetinmem! Ptsi Ekim 10, 2011 6:46 pm | |
| ‘İffet’ dizisiyle izleyiciyi mahallenin masum ve aşık kızı olduğuna inandıran Deniz Çakır, aşkın insanın başına 1-2 kere gelebileceğini söylüyor. “Gözünün içine baktığım adama doğru akmalıyım” diyen Çakır, evlenirse o erkekten hiç ayrılmamayı hayal ediyor...
Cadde’ye yeni dizisi İffet ile ilgili olarak konuşan Çakır şunları söyledi; “Bu bir dizi olduğu için yan karakterler de hikayenin kendisi kadar güçlü. İlk bölümlerde özellikle ‘aşk’ı hissettirmeye çalışıyoruz ki sonrasında izleyiciler için intikam sahneleri inandırıcı olsun. Bir taraftan aşk, ihtiras, intikam var ama diğer yandan da bu tam bir mahalle dizisi. Benim de hoşuma giden bu zaten. Namus kavramını irdelediği için inanılmaz bir sosyal içeriği var dizinin. Lay lay lom bir aşk hikayesi değil. Günümüzde kadının gördüğü cinsel ve fiziksel tacizler, şiddet o kadar fazla ki! Bunların görülmesi, hakkında konuşulması, çözüme giden önemli adımlar. Diğer yandan anlattığımız her ne kadar bir dram da olsa eğlenceli yanları var. Mahallede yaşanan sevinçler, komik olaylar.”
Çakır magazin basınında hakkında çıkan aşk haberlerini görmezden geliyor. İlk zamanlar çok taktığı (O zamanlar en çok da annesini düşünüp üzülürmüş) bu haberlere üzülmüyor çünkü gündeminde işi var. Eğer bir gün evlenirse de o erkekten hiç ayrılmamayı hayal ediyor.
“Aşk zaten hayatı boyunca insanın başına 1-2 kere gelebilecek bir şey. Aşkla sevgiyi ayırt etmek lazım. Aşkın içinde tutku ve çok fazla iniş çıkış var. O çok güvendiğin ve her zaman yanımda olsun dediğim adam her zaman aşık olduğun adam olmayabiliyor. Hepsinin bir arada olduğu zaman gelirse evleneceğim ben de. Ama aslolan aşk benim için. Mantık evliliği filan yapamam. Hayatımın bu döneminde ne istediğimi her zamankine göre çok daha iyi biliyorum. Söz konusu aşk olduğu zaman azıyla yetinemem. Gencim ve bunları yaşayacaksam şimdi yaşayacağım. Ben gözünün içine baktığım adama doğru akmalıyım.” | |
|
obliviate. Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Deniz Çakır: Aşkta Azla Yetinmem! Perş. Ekim 13, 2011 4:23 pm | |
| | |
|
Dj Malik Emekli
Mesaj Sayısı : 11319 Yaş : 26 Nerden : Londra. Doğum tarihi : 21/07/98 İş/Hobiler : Directioner.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1060/5000)
| Konu: Geri: Deniz Çakır: Aşkta Azla Yetinmem! Perş. Ekim 13, 2011 4:45 pm | |
| | |
|