Demi Lovato Fan
Jason Derulo ' Demi İle Çalışmamız Harikaydı' 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Jason Derulo ' Demi İle Çalışmamız Harikaydı' 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Jason Derulo ' Demi İle Çalışmamız Harikaydı'

4 posters
YazarMesaj
Dj Malik
Emekli
Emekli
Dj Malik

Kadın Mesaj Sayısı : 11319
Doğum tarihi : 21/07/98
İş/Hobiler : Directioner.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Jason Derulo ' Demi İle Çalışmamız Harikaydı' 28i1cnc1060/5000Jason Derulo ' Demi İle Çalışmamız Harikaydı' 261f97k  (1060/5000)
Jason Derulo ' Demi İle Çalışmamız Harikaydı' Empty
MesajKonu: Jason Derulo ' Demi İle Çalışmamız Harikaydı'   Jason Derulo ' Demi İle Çalışmamız Harikaydı' Icon_minitimeSalı Ekim 11, 2011 7:12 pm

Demi Lovato 10 Ekim akşamı Los Angeles'da bir resturantı terkederken görüntülendi. 'Skyscraper' hitinin sahibi gece için siyah mini bir etek ve siyah yırtık çoraplarıyla kendi tarzını ortaya koymaktan çekinmemiş. Demi Lovato 'Unbroken' albümünde Jason Derulo ile birlikte yapmış olduğu Together şarkısı şu sıralar çok konuşuluyor. Jason Derulo şarkı hakkında bize biraz bilgi verdi;

Şarkının adı 'Together' ve onu Miami'de yaptık.Bu şarkıyı yapmadan önce Miami'de yaşıyordum. 6 Ay önce buradaydım ama burda çok az kaldım. Ve sanırım Demi'nin ekibi de beni Miami'de yaşadığımı biliyordu. Sonra bir gün arkadaşım beni aradı 'Hey biz stüdyodayız, eğer ordaysan Demi Seninle görüşmek istiyor' dedi. Büyükbabamı ziyarete gitmiştim. Gece 3 gibi yola çıktım sabah 9'da anca oraya varmıştım. Ama gerçekten çalışmamız harikaydı.
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kadın Mesaj Sayısı : 23827
Doğum tarihi : 10/06/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Jason Derulo ' Demi İle Çalışmamız Harikaydı' 28i1cnc5000/5000Jason Derulo ' Demi İle Çalışmamız Harikaydı' 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Jason Derulo ' Demi İle Çalışmamız Harikaydı'   Jason Derulo ' Demi İle Çalışmamız Harikaydı' Icon_minitimeSalı Ekim 11, 2011 7:56 pm

Sağol canım ♥
Dj Malik
Emekli
Emekli
Dj Malik

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Jason Derulo ' Demi İle Çalışmamız Harikaydı' 28i1cnc1060/5000Jason Derulo ' Demi İle Çalışmamız Harikaydı' 261f97k  (1060/5000)
MesajKonu: Geri: Jason Derulo ' Demi İle Çalışmamız Harikaydı'   Jason Derulo ' Demi İle Çalışmamız Harikaydı' Icon_minitimeSalı Ekim 11, 2011 8:08 pm

Rica ederimm <3
Jamentha.
Emekli
Emekli
Jamentha.

Kadın Mesaj Sayısı : 14080
Doğum tarihi : 11/02/97
İş/Hobiler : ps.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Jason Derulo ' Demi İle Çalışmamız Harikaydı' 28i1cnc5000/5000Jason Derulo ' Demi İle Çalışmamız Harikaydı' 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Jason Derulo ' Demi İle Çalışmamız Harikaydı'   Jason Derulo ' Demi İle Çalışmamız Harikaydı' Icon_minitimeÇarş. Ekim 12, 2011 9:31 am

teşekkürler.
Dj Malik
Emekli
Emekli
Dj Malik

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Jason Derulo ' Demi İle Çalışmamız Harikaydı'   Jason Derulo ' Demi İle Çalışmamız Harikaydı' Icon_minitimeÇarş. Ekim 12, 2011 4:26 pm

ericsaade& demiş ki:
Rica ederimm <3
DemiLse*
Kurucu
Kurucu
DemiLse*

Kadın Mesaj Sayısı : 32767
Doğum tarihi : 19/09/94
İş/Hobiler : PS,Forums,Music.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Jason Derulo ' Demi İle Çalışmamız Harikaydı'   Jason Derulo ' Demi İle Çalışmamız Harikaydı' Icon_minitimeCuma Ekim 14, 2011 5:26 pm

Gerçekten çok güzel.
Şuan dinliyorum.
Together. <3
http://demilovatofan.forum-canada.com

Jason Derulo ' Demi İle Çalışmamız Harikaydı'
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Jason Derulo Demi Hakkında Konuşmuş
» Demi'nin Evi
» Demi Lovato on E!News. Please pray for Demi. <
» Demi'den yeni albüm DEMI