obliviate. Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Haftanın Tweetleri Ptsi Ekim 17, 2011 11:31 am | |
| @jarpad : Arkadaşlar! Bir çok dedikoku duyuyorum ve bir çok soru alıyorum . Yani bunu söylemek istiyorum ki : TABİİ Kİ hamile değilim @selenagomez : Vancouver! Bir gün buraya taşınıcam. Burda 2 film çektim ve bir çok güzel anım var.... @ddlovato : Mavi Kity ring pop (Lolipop) umu yeni bitirdim. Ve şimdi artık ağzım da mavi. Dostum bu çok utanç verici. @mishacollins : Gerçekten, umarım yoldayken geyik boynuzları engellemez @MileyCyrus : Açıkçası @theellenshow'un en büyük hayranlarındanım. Eğer balığımın ismini Ellen Degeneres koysam bu tuhaf olur mu ? @Louis_Tomlinson : Louis Walsh'ın beğendiği bir şeyin yorumunu genellikle 'Gelecekteki en büyük....' diye başlar. @AvrilLavigne : Konserden önce lisedeki bir kız arkadaşımla beraber Winnipeg vakit geçiriyoruz. Çok güzel. @greggsulkin : Bazı belli insanlar dünyadadır, sen sadece hayran ve saygınlık gösterirsin. Bu hafta böyle birileriyle çalışıyorum, ve harika bir tecrübe öğreniyorum. @fucktyler: İş ciddiye bindi. Umarım Ross iyidir! @katyperry: Bugün ve yarın Londra'da performans sergileyebileceğim için çok heyecanlıyım! Yüzüme İngiltere bayrağının dövmesini yaptırmak istiyorum! @GavinDeGraw: Usher! Nice senelere kardeşim. Tam bir beyefendisin. @NICKIMINAJ: Hava alanında çocuklara sarılmak istediğim zaman anneleri yüzünü kapatıyor. Sonunda tatlı bir çocuğa sarılabildim! @ddlovato: Los Angeles'ta bir UFO yada garip birşey gören oldu mu? | |
|
pfdk' Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4138 Yaş : 27 Nerden : Yozgat Doğum tarihi : 16/01/97 İş/Hobiler : Müzik,Tumblr,Photoshop.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (270/5000)
| |
Dj Malik Emekli
Mesaj Sayısı : 11319 Yaş : 26 Nerden : Londra. Doğum tarihi : 21/07/98 İş/Hobiler : Directioner.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1060/5000)
| Konu: Geri: Haftanın Tweetleri Paz Ekim 23, 2011 2:22 pm | |
| @ddlovato: Los Angeles'ta bir UFO yada garip birşey gören oldu mu? Allam ya yirim ♥♥ Sağool <3 | |
|