Demi Lovato Fan
Leighton Meester 'Yardımsever Bir Stilistim Var' 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Leighton Meester 'Yardımsever Bir Stilistim Var' 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Leighton Meester 'Yardımsever Bir Stilistim Var'

YazarMesaj
Dj Malik
Emekli
Emekli
Dj Malik

Kadın Mesaj Sayısı : 11319
Doğum tarihi : 21/07/98
İş/Hobiler : Directioner.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Leighton Meester 'Yardımsever Bir Stilistim Var' 28i1cnc1060/5000Leighton Meester 'Yardımsever Bir Stilistim Var' 261f97k  (1060/5000)
Leighton Meester 'Yardımsever Bir Stilistim Var' Empty
MesajKonu: Leighton Meester 'Yardımsever Bir Stilistim Var'   Leighton Meester 'Yardımsever Bir Stilistim Var' Icon_minitimePtsi Ekim 31, 2011 6:30 pm

Leighton Meester 27 Ekim Perşembe günü Gossip Girl setinde polisler tarafından tutuklandı. Elbette bu gerçek değil, sadece dizinin gelecek bölümlerinde karşımıza çıkacak bir sahne. Blair Waldorf her zamanki ihtişamıyla gençlere yeni bir tarz ikonu olurken, Leighton tarzı da bir kadar beğeniliyor. Leighton tarzı hakkında birşeyler paylaştı;

Çok yardımsever bir stilistim var. Aynı zamanda Style.com da biraz vakit harcıyorum. Ordaki moda gösterilerine felan bakıyorum. Ve eğer ordaki harika kıyafetleri giymem için fırsat olursa, giyebilmek için kendimi şanslı hissedebilirim.

Leighton Meester 'Yardımsever Bir Stilistim Var'
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Leighton Meester
» Leighton Meester - Birthday
» Leighton Marissa Meester
» Leighton Meester Çalışmaları 9
» Leighton Meester Çalışmaları 10