yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: VAN İÇİN ! Salı Kas. 01, 2011 6:38 pm | |
| İhtiyaç listesi / List of needs
26.10.11 itibariyle gereksinim önceliği olan yardım malzemeleri şunlardır: Su, çadır, prefabrik yapılar, seyyar WC, ısıtma araçları (katalitik vs.) ve bebek malzemeleri. Göndermek isteyenler kendilerine en yakında bulunan MNG Kargosuna ulaşabilirler.Ücret almıyorlar kargo için. Forum İstanbul danışma bölümüne de götürebilirsiniz orada da ücretsiz. Bir boş olayım poşet hazırlayacağım.
Van’da kadınlar için iç çamaşırı, hijyenik ped, çocuklar için de bez ihtiyacı karşılanmış değil. (28.10.2011, 20:00 itibarı ile) Yağmurluk (25.10.2011 itibarı ile acildir) Biberon ve yeni doğan bebek maması (acildir) / Bebek ürünleri firmaları iletişim bilgileri Muşamba Kışlık çadır (acildir) / Çadır firmaları iletişim bilgileri Uzatma Kablosu / Çoklu Priz (acildir) / Kablo firmaları iletişim bilgileri Prefabrik yapılar / Prefabrik yapı firmaları iletişim bilgileri Seyyar tuvalet / Seyyar tuvalet firmaları iletişim bilgileri Battaniye İçme suyu (Pet, Damacana) Isıtıcı / Soba / Isıtıcı ürün firmalarının iletişim bilgileri Çadır / Mat / Uyku tulumu / Sünger Yatak El feneri / Pil Katı gıdalar (ekmek, kraker, kuruyemiş vb) Plastik bardak / kaşık, çatal, bıçak Jeneratör Arabalarda kullanılabilecek cep telefonu şarj cihazı Kışlık temiz giyecek (termal don, kazak, pantolon, kışlık etek, palto, hırka, kalın çorap, bere, eldiven, atkı, uzun tayt, badi, kalın tülbent) Kışlık ayakkabı ve çorap (özellikle kalın külotlu kadın çorabı) Kışlık çocuk kıyafetleri ve çocuk ayakkabısı İç çamaşırı (erkek, kadın, çocuk) Kağıt havlu / tuvalet kağıdı / ıslak mendil / antiseptik el temizleme malzemeleri Sağlık ve ecza malzemeleri (sargı bezi, yara bandı, tentürdiyot, oksijenli su, her türlü vitamin, ağrı kesici – ateş düşürücü ilaç ve fitil v.b.) Oyuncak / Kalem / Defter / Boyama kitapları tarzı meşgale edici araçlar Muzik Çalar / Radyo Havlu Nevresim takımı Tıbbi maske Piknik tüpü / Çaydanlık / Termos
| |
|
Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: VAN İÇİN ! Çarş. Kas. 02, 2011 6:55 pm | |
| Annem geçen gün ya da ondan önceki gün bir miktar para gönderdi Montlarımı felanda göndermeyi düşünüyorum Kış günü cidden çok zor ya... Teşekkürler :( | |
|
Vıncent.& Moderatör
Mesaj Sayısı : 3256 Yaş : 27 Nerden : Mersin. Doğum tarihi : 30/07/97 İş/Hobiler : Müzik,Ps,DLF :)
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (590/5000)
| Konu: Geri: VAN İÇİN ! Çarş. Kas. 02, 2011 8:41 pm | |
| Evet. Bizde elimizden geldigimizce yardım yaptık. Bende okulda yardım yaptım kendimce. Teşekkürler.. | |
|
Reb-Fleur♥ Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 27 Nerden : İstanbul/Taksim Doğum tarihi : 10/09/97 İş/Hobiler : Kitap,Oyun,Gezme,Fotoğraf,
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (0/0)
| Konu: Geri: VAN İÇİN ! Perş. Kas. 03, 2011 12:16 am | |
| | |
|
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
| Konu: Geri: VAN İÇİN ! Perş. Kas. 03, 2011 7:50 pm | |
| bizde dersanece gönderiyoruz. | |
|
obliviate. Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
| Konu: Geri: VAN İÇİN ! Perş. Kas. 03, 2011 8:23 pm | |
| - Reb-Fleur♥ demiş ki:
- Bende göndereceğim
| |
|
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Geri: VAN İÇİN ! Perş. Kas. 03, 2011 11:50 pm | |
| Bende yarin goturecegim. Yengemlerinkinide. Cok sagolun.
| |
|