| Platonik Ask | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Backspace. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4846 Yaş : 31 Nerden : in swiftland. Doğum tarihi : 11/10/93 İş/Hobiler : Halkla İlişkiler okuyordum.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (3000/5000)
| Konu: Geri: Platonik Ask C.tesi Kas. 19, 2011 9:23 pm | |
| Cıks sanmıyorum öyle bir şey düşüneceğimi:)
| |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Geri: Platonik Ask C.tesi Kas. 19, 2011 9:24 pm | |
| Yok yok sen dusumezsin zaten. Sen kotuleri seviyorsun :) Her neyse sohbet olmasin. Yarin veya pazartesi devam.
| |
|
| |
obliviate. Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Platonik Ask C.tesi Kas. 19, 2011 11:36 pm | |
| | |
|
| |
Dj Malik Emekli
Mesaj Sayısı : 11319 Yaş : 26 Nerden : Londra. Doğum tarihi : 21/07/98 İş/Hobiler : Directioner.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1060/5000)
| Konu: Geri: Platonik Ask Paz Kas. 20, 2011 1:34 pm | |
| | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
| Konu: Geri: Platonik Ask Paz Kas. 20, 2011 3:30 pm | |
| Sua n cok kotu basim agriyor. Namaz kilip yemek yiyecegim. Eger pcye gecebilirsem tekrar yazarim. Yazamazsam da ksurua bakmayin :)
| |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Platonik Ask Paz Kas. 20, 2011 6:16 pm | |
| 8.Bolum
-Ne yaptin Lisa ya her seyi mahfettin ! :@ --Ozur dilerim yanlislikla oldu. -Uff Lisa yaaa napicam ben simdi ? --Ya tamam ozur diledik ya Allah Allah hem sacina dokmedigime dua et. -Dokmedigime dua et dedigine gore bilerek doktun.Ne alip veremedigin var senin benimle ? Kiskaniyor musun beni ? Burakla ciktigimdan beri bir tavirlar almis basini gidiyor. --Ne kiskanicagim ya ? Ne dediginin farkinda misin sen ? Agzimda yanlislikla cikti ne var yani hatasuz kul olmaz bikere.Dokmedigime dua et derken iyiki de sacina gelmemis seklinde demsitim hem.Sen burda hemen sucla beni.Gidiyrum ben ne haliniz varsa gorun. -Lisa tamam ozur dilerim.Lisaaaa !
Lisa coktan gitmistir.Lauren ne yapacagini bilemez.Bu en mutlu gununde Burak'a kotu gorunmemek icin kalkar.Restorantin karsisindaki magazaya girer elbise almaya.Tabi geldiginde Burak Lisa ve Lauren'i goremeyince... Gitti zanneder.Ikisine de cok kizar ve eve gider.Aradan yarim saat gecer Lauren sonunda elbisesini alir.Restoranta gider ama Buragi goremez.Erkekler tuvaletinin onune gidip bir beyfendiye sorar Burak'i anlatir ama adam iceride kimse yok der.Lauren uzulerek evine gider.Burak ise coktan evine gitmistir.
+Acaba Lauren ve Lisa neden gitmis olabilir ? Bana oyun mu oynadilar ? Evet kesin.Ah siz varya siz ben yapacagimi biliyorum size.Pazartesi okula geleceksiniz.Bakalim ne olacak ? Bittiniz siz !!!!
| |
|
| |
Dj Malik Emekli
Mesaj Sayısı : 11319 Yaş : 26 Nerden : Londra. Doğum tarihi : 21/07/98 İş/Hobiler : Directioner.
| Konu: Geri: Platonik Ask Paz Kas. 20, 2011 7:38 pm | |
| Ya Lauren da hala Lisa'dan özür diliyo. Burak'da sevgilisiyle Lisa'yı bir tutuyo bittiniz siz diyo olom. Lauren aç gözleriniiii. | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| |
| |
Dj Malik Emekli
| Konu: Geri: Platonik Ask Paz Kas. 20, 2011 8:17 pm | |
| Tabi tanırım eniştemi k5 Devam <3 | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Platonik Ask Paz Kas. 20, 2011 8:18 pm | |
| Enisteni Ayy yirim yaa ♥♥♥ Yarin devam
| |
|
| |
obliviate. Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
| Konu: Geri: Platonik Ask Paz Kas. 20, 2011 9:37 pm | |
| - ericsaade& demiş ki:
- Ya Lauren da hala Lisa'dan özür diliyo. Burak'da sevgilisiyle Lisa'yı bir tutuyo bittiniz siz diyo olom. Lauren aç gözleriniiii.
| |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Platonik Ask Paz Kas. 20, 2011 11:01 pm | |
| | |
|
| |
Dj Malik Emekli
| Konu: Geri: Platonik Ask Ptsi Kas. 21, 2011 1:06 pm | |
| | |
|
| |
obliviate. Yönetici
| Konu: Geri: Platonik Ask Ptsi Kas. 21, 2011 3:35 pm | |
| | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Platonik Ask Ptsi Kas. 21, 2011 4:25 pm | |
| Fatura yatirmaya gidiyorum :D Belki bugun yazamam. Kusura bakmayin. Musait zamanimda 9.bolumu yazacagim. Tesekkurler.
| |
|
| |
obliviate. Yönetici
| Konu: Geri: Platonik Ask Salı Kas. 22, 2011 4:55 pm | |
| | |
|
| |
Dj Malik Emekli
| Konu: Geri: Platonik Ask Salı Kas. 22, 2011 5:21 pm | |
| | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Platonik Ask Salı Kas. 22, 2011 5:35 pm | |
| 8.Bolum
Lauren'in agzindan
Off yaa insallah Burak yanlis anlamamistir. E ne yapayim ama bu guzel gunde boyle duracakdegildim herhalde. Tanam Buraki cok sveiyorum ama kendimi de dusunmem gerek. Off nediyorum ben ! Hata yaptim birakip gitmemeliydim :( Neyse pazartesi gunu okulda anlatirim. Aaaaa hatta simdi anlatayim. Telefonla tabi yaa. Ama konusacak yuzum yok mesajla...
Lauren'den Buraga mesaj. Burak kusura bakma :( Uzgunum.Lisa yanlislikla elbiseme visne suyu doktu.Oyle duramazdim.Gitmeliydim.Krsidaki magazaya gidip bir elbise sectim ve aldim.Giydim ve bulusma yerimize geldim ama sen yoktun.Erkekler tuvaletinin oraya gittim sordum ama yoktun gitmistin :(. Gercekten kusura bakma ozur dilerim.
Burak'tan Lauren'a mesaj. Tamam ozur dilemene gerek yok da bekleyebilirdin.Gider birlikte secerdik.
Lauren'den Buraga mesaj. Haklisin.Ozur dilerim.
Burak'tan Lauren'a mesaj. Ozur dileme tamam !
Lauren'den Buraga mesaj. Affettin mi ?
Burak'tan Lauren'a mesaj. Ya ben sana kiyamam ki... Ama o an cok sinirlenmistim.Lisa ile bana oyun oynadiginizi dusunmustum.Pazartesi size gosterecektim gununuzu.Hala aklima geldikce deli oluyorum.
Lauren'den Buraga mesaj. Bizden boyle bir seyi nasil beklersin ? Biz sana boyle sey yapar miyiz ? Lisayi bilmem de ben yapar miyim sence ? Cok kalbimi kirdin Burak... Bana guvenmedin...
Burak'tan Lauren'a mesaj. Guvenmemek degil bu...
Lauren'den Buraga mesaj. Anladim ben seni Burak.Ellerin bosuna yorulmasin.Belki yine bir youn oynuyoruzdur.Hatta oynuyorumdur.Yemege gidiyorum bb.Pazartesi gunu gorusuruz.
Lauren cok sinirlenmistir.Kendine gore haklidir. Burak uzulmustur.Lauren yanlis anlamistir ama mantikli dusunuldugunde oyle anlama olasiligi da vardir.
Pazartesi gunu okulda neler olacak ? Acaba Lisa'nin Lauren'a yaptigi yetti mi ? Yoksa daha plani var mi ? Burak ve Lauren barisacak mi ? Hepsi ve daha fazlasi icin YORUM ♥
| |
|
| |
Dj Malik Emekli
| Konu: Geri: Platonik Ask Salı Kas. 22, 2011 6:06 pm | |
| Afferin Lauren tafra yap ♥ Ooo Lisa boş durur mu kesin yapar yine bi kötülük huuhş. Lütfen edin geleceğin böyükk yazarı ♥ | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Platonik Ask Salı Kas. 22, 2011 8:09 pm | |
| :) Yirim ya gelecegin buyuk yazariyim tabii. Aksilik cikmazsa ve fikrim degismezse ileride senaryo yazmayi dusunuyorum gercekten de. Kucuklukten beri var :) Yarin devam.
| |
|
| |
obliviate. Yönetici
| Konu: Geri: Platonik Ask Salı Kas. 22, 2011 8:13 pm | |
| | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Platonik Ask Salı Kas. 22, 2011 8:16 pm | |
| Insallah cok istiyorum ya gercekten. Ilkokuldan beri. Ben hep aileyi paraya baogacak biri olarak hayal ediyordum kendimi. Mesela bir film senaryosu yazdim dime. Babama sordum arastirmistim falan. Notere goturuyorsun uygunsa cekiyorlar filmi. Hatirladigim kadariydi belki yanlis hatirliyorumdur. Unlulerle tanisiyorsu ndusunsenize super yaa ♥♥ Sonra unlu oluyorsun paralara boguluyorsun muhtesem bir sey. Yarin devam.
| |
|
| |
obliviate. Yönetici
| Konu: Geri: Platonik Ask Salı Kas. 22, 2011 8:39 pm | |
| | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Platonik Ask Çarş. Kas. 23, 2011 4:30 pm | |
| 9.Bolum
Pazartesi gunu gelip catti. Lauren her zaman ki gibi 5 te kalkmistir. Onun hazirlanmasi 45 dk ve okula gidi 15 dk :) Burak Lauren gelene kadar okulda olmustur. Lisa ise bugun gelmeyecektir.Disine kanal tedavisi yaptirmaya gidiyordur. Lauren geldiginde Burak sinifta Erdem,Tugay ile birlikte konusup gulusuyorlardi. Lauren hic selam vermeden gecti sirasina oturdu. Oradan Melike,Melek,Meric,Irem,Gamze Lauren'in yanian gelip ne oldugunu sordular. -Hicc.Dun atistik o kadar. Kizlar:Anlatsana ya merak ettik.Ne oldu ? Konu neydi ? Neden atistiniz ? -Ya iste muhim degil oylesine bir tartistik.Ozur dilemedi.Ben de ozur dilemedim sonuc bu. Kizlar:Konu neydi ? -Yaaa ufff onemli degil diyorum ya gidin basimdan.
Bagirdigi icin bazilari donup Lauren'a bakmistir ozellikle Burak.
Kizlar:Iyi tamam beee.
Lauren siniftan cikmistir.O arada Lisayi gormustur.Dis doktoruna gidecegini soylemek icin okula gelmistir. -Lisa ya Burak bizim hakkimizda neler dusunmus biliyor musun ? --Neler ?? -Dun sen visne suyu doktun ya uzerime is... --Yanlislikla doktugum meyve suyu o.Evet ee ? -Iste ben karsidaki magazadan gidip elbise aldim o anda Burak eve gitmis ve ona oyun oynadigimizi dusunmus.Bize guvenmemis yaa :( --E ne olacak ? Yanlis anlasilma sadece abartmamalisin bence. -Ne abartmasi ya ? Hakliyim ben. --Bilmiyorum.Ben gidiyorum bir de Burak'la konusayim.Anne sende ogretmenler odasina git ogretmen oradadir.
--Burak bir gelsene. +Efendim. --Dun Lauren'la atismissiniz. +Ayy sinfita duymayan kalmadi he.Evet atistik. --Konuyu biliyorum.Koridorda Lauren anlatti.Bence sen haklisin ve Lauren abartmis.
Tabi kotu planlari var yine Lisa'nin.Buraga yakinlasmaya calisiyor.
+Evet ya mesajla dedi moyun oynadiginizi dusundum diye hemen kizdi guvenme ben seni anladim falan trip atiyor.Ben de boyle yapiyor diye yuz vermiyorum.Ozur dileyene kadar barismayacagim da. --Haklisin ne diyeyim yani.Lauren'la konustum ille de ben hakliyim.Bana guvenmedi.Bu iliski boyle gitmez.Ayrilmak istiyorum falan dedi bana.Sok gecirdim resmen ! +O-ha.Resmen o bana guvenmiyor sevmiyor beni. --Uzulme ben varim yaninda.Lauren'da seviyorum ama bu konuda sen haklisin. +Bencede ben hakliyim.Benimle kantine gelir misin ? --Tamam.
Lisa hemen Burak'in koluna girmistir.Sonucta kimse yanlis anlamaz cunku Burak'la Lisa iyi arkadastir Lauren'la oldugu gibi. Bilerek Lauren'in onunden gecer Lisa. Lauren az once arkadaslarini terslemistir.Simdi de Lisa Burak'in tarafinda.Yalniz kaldigi icin eve gitmeye calisir ama guvenlik izin vermez.Bu yuzden sinifa cikar tekrardan derse girer...
Derste ne olacak ? Bu ders hangi ders ? Burak ve Lauren ayrilacak mi ? Hepsi ve daha fazlasi icin YORUM ♥
| |
|
| |
Dj Malik Emekli
| Konu: Geri: Platonik Ask Çarş. Kas. 23, 2011 4:46 pm | |
| Allam bende varımmğ. Yaaaaa Lisa off deli etme adamı be :@ Lauren tekrar söylüyorum aç gözlerini. Yoksa gelir döverim seni haa girme l-en onların arasına huhş. Harika olmuş devam <3 | |
|
| |
| Platonik Ask | |
|