Jamentha. Emekli
Mesaj Sayısı : 14080 Yaş : 27 Nerden : hogwartsismyhome. Doğum tarihi : 11/02/97 İş/Hobiler : ps.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Demi Lovato'dan Kıyafet Önerileri Perş. Kas. 10, 2011 8:36 am | |
| Geçtiğimiz sene kötü bir dönem geçiren ama şuanda kendini toparlamayı başaran Demi Lovato, editör olduğu Seventeen dergisi için bir yazı hazırladı. Bu yazıda Demi, giydiğiniz kıyafetlerle kendinizi nasıl iyi hissedeceğinizi anlatıyor. Yazının tamamını sizler için çevirdim:Buhafta turneye hazırlanıyorum. Tekrar yola çıkacağım için çok heyecanlıyım. Turneye hazırlanmanın en güzel yanı kıyafetlerini kendin seçebilmen! Bir çok harika kıyafeti deneme şansı yakaladım. Çok eğlenceliydi. Genellikle rahat ve eğlenceli olan kıyafetleri seçtim. Ayrıca seçtiğim kıyafetlerin içinde rahat hareket etmem gerek, topuklu ayakkabılarım dans edebileceğim türden ve tabi hızlıca değiştirebileceğim kıyafetler olmalı. Konser için harika kıyafetler giymeye bayılıyorum!
Sevdiğim kıyafetleri giymek bana güven veriyor ve daha iyi performans sergilememi sağlıyor. Alışveriş yapmaya giderken, rahat ve kişiliğime uygun kıyafetler seçmeye dikkat ediyorum. Benim tarzım oldukça karışık ve o anki moduma bağlı. Bazen bohem, bazen retro giyiniyorum. Mesela şuanki favorim Jeffrey Campbell ayakkabıları, renkli bir ceket ve her yerde giydiğim deri etek.
Ayrıca elbisenin altına yüksek topuk botlar giyip, şapka takmayı seviyorum... ve tabiki bir de kırmızı ruj! Bence kıyafetiniz sizin kişiliğinizi yansıtmalı ve sizi iyi hissettirmeli. Eğer kıyafetlerim içinde güvenliysem, bu kıyafeti taşıyışımdan belli olur ve trendleri daha kolay takip ederim. Jimmy Fallon'ın programında leopard desenli Vivienne Westwood elbisesi giymiştim ve o kıyafetle sahnede yürümekten çok hoşlanmıştım! Tasarımları bana güven veriyor. O an ne istiyorsam,o kıyafeti alıyorum.
Güçlü kalın! Sevgiler
| |
|
Dj Malik Emekli
Mesaj Sayısı : 11319 Yaş : 26 Nerden : Londra. Doğum tarihi : 21/07/98 İş/Hobiler : Directioner.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1060/5000)
| Konu: Geri: Demi Lovato'dan Kıyafet Önerileri Perş. Kas. 10, 2011 1:34 pm | |
| | |
|
DemiLse* Kurucu
Mesaj Sayısı : 32767 Yaş : 30 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 19/09/94 İş/Hobiler : PS,Forums,Music.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Demi Lovato'dan Kıyafet Önerileri Cuma Kas. 11, 2011 5:22 pm | |
| Turne. <3 Teşekkürler. | |
|
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Geri: Demi Lovato'dan Kıyafet Önerileri Cuma Kas. 11, 2011 5:34 pm | |
| | |
|