Konu: Geri: Türkiye Konseri Devam.. Paz Ocak 03, 2010 7:43 pm
Evet canım eminim.Hem Demi her sene Dünya turuna çıkıyo geçen sene yoktu ama 2008 de Türkiye'de vardı o ülkelerin arasında.Eğer videoları izlersen bir çoğunda Türkiye dediğini duyabilirsin.
Adelynn'&.נвв
Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1495 Nerden : TeK YönLü GişeDeN İş/Hobiler : Dans etmek,şarkı söylemek ve eğlenceli olan her şey!!!
Kesinlikle türkiye konseri değil bunlar. türkiye demiyo ama sanki türkiye dermiş gibi çıkıyo dikkatli dinleyince öyle hem 2008 konser turu programında hiç türkiyeden bahsetmiyo türkiyeye gelmiş olsa kesin duyardık!
My Lovato
Başarılı Üye
Mesaj Sayısı : 961 Yaş : 29 Nerden : Zonguldak Doğum tarihi : 12/09/95 İş/Hobiler : Demi Lovato
Kanıtın var mı canım.2008 de Türkiye konserine gittiğini duymuştum.İstanbulda yaşayan bir kankam söylemişti bana.Öyle kafandan uydurduğun bilgilerle cümleye kesinlikle diye başlama.
En son DemiLse* tarafından Paz Şub. 07, 2010 3:50 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ARKADAŞLAR DEMİ LOVATO TÜRKİYEYE KESİNLİKLE GELMEDİ! İNANMIYORSANIZ TUR LİSTELERİNE BAKIN! VE BENİM BABAM İST.TURİZM ŞİRKET MÜDÜRÜ ÜNLÜLERİN TURLARINI AYARLIYO DEMİ GELSE KESİN HABERİM OLURDU BİRŞEKİLDE! VE BİRYERLERDE DERGİ/GAZETE GİBİ HABERLERİ ÇIKARDI! DEMİ TÜRKİYEYE GELMEDİ! YOUTUBE'DA DEMİ LOVATO TURKEY VEYA GOOGLE'DA DEMİ LOVATO TURKEY CONCERT ADI BAŞLIKTA HİÇHABER YOK VE BEN YAZ DEMİ'NİN TUR LİSTESİNE BAKTIM TÜRKİYE OLSAYDI BU KADAR DEMİ FAN SİTESİNİN BİRİNDE BİRİLERİ DUYARDI!! VE BİLETİX VEYA DİĞER BİLET SİTELERİNDE DEMİ KONSERİ DİYE GÖRÜNÜLÜRDÜ!
YANİ İNTERNET GAZETE DERGİ KAPSAMINDA DEMİ'NİN TÜRKİYEYE GELDİĞİNİ KANILAYACAK HİÇ HABER YOK VE HANİ GELSE KESİN OLURDU!!
LÜTFEN YANLIŞ ANLAŞILMALARA SEBEP OLMAYALIM VE BU KADAR DEMİ FANINI DA YANLIŞ YÖNLENDİRMEYELİM!!
DemiLse*
Kurucu
Mesaj Sayısı : 32767 Yaş : 30 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 19/09/94 İş/Hobiler : PS,Forums,Music.
Ben öyle duydum ve Türkiye diyo yaa.Türkiye'ye söylenişi benzeyen başka ülke var mı ki.Zaten dikkat edersen hep şarkıların aynı yerlerinde ülke adı söylüyo.Youtube'den izlerken çok dikkatimi çekti.Bence Türkiye diyo gibi ama Portuque'de diyor olabilir.Yani Portekiz.Neyse çok da önemli değil videolar çok güzel.Önemli olan paylaşım.Ama daha önce Türkiye konserine geldi diye duymuştum.
Demil0ver
Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 31 Nerden : Deminin yanından.. Doğum tarihi : 28/04/93 İş/Hobiler : Dans,Müzik