Demi Lovato Fan
Hande Yener: Oylamada Hacker ile Birinci Oluyorlar! 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Hande Yener: Oylamada Hacker ile Birinci Oluyorlar! 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Hande Yener: Oylamada Hacker ile Birinci Oluyorlar!

5 posters
YazarMesaj
fayedunaway
Süper Üye
Süper Üye
fayedunaway

Kadın Mesaj Sayısı : 4146
Doğum tarihi : 15/04/97
İş/Hobiler : photoshop.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Hande Yener: Oylamada Hacker ile Birinci Oluyorlar! 28i1cnc1405/5000Hande Yener: Oylamada Hacker ile Birinci Oluyorlar! 261f97k  (1405/5000)
Hande Yener: Oylamada Hacker ile Birinci Oluyorlar! Empty
MesajKonu: Hande Yener: Oylamada Hacker ile Birinci Oluyorlar!   Hande Yener: Oylamada Hacker ile Birinci Oluyorlar! Icon_minitimePtsi Ara. 12, 2011 11:41 am

Bu yılki Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek isimler arasında Atiye'nin ön plana çıkması hande Yener'i kızdırdı.Yener konuyla ilgili gündemi sarsacak bir açıklama yaptı. Ünlü şarkıcı Atiye'nin internet sitelerinde birinci çıkmasının nedenini parayla tutulan hackerlara bağladı.

Bugün’ün haberine göre; Yener, "Herkes bana haksızlık yapıldığını söylüyor. Ancak bana haksızlık yapanlar TRT yönetimi ya da vatandaşlar değil. Parayla hacker tutan menajerler. Kendi sanatçılarını öne çıkarmak için beni ve diğer başarılı insanları internetten. harcamaya çalışıyorlar. Daha öncede söylemiştim. yine söylüyorum. Parayla satılan kontörle, hackerlerin attığı oylarla önemli değil. bu kimin ne kadar sevildiğini göstermez. Ancak şu bilinsin ben kendimi kimseye harcatmam. Bulunduğum noktaya Eurovision'la gelmedim. Zamanında Eurovision'a gidenlerin, nasıl döndüklerini de çok iyi biliyoruz. Zaten Eurovision konusunda iyice şevkim kırıldı."

Kral TV'nin düzenlediği "Türkiye'yi 2012 yılında Eurovision'da kim temsil etmeli" anketinde en çok oy alan Atiye "Nazar değmesinden korkuyorum" dedi. Atiye sözlerine şöyle devam etti: "Fazla konuşmayı ve göz önünde olmayı hiç sevmiyorum. Çünkü nazar değmesinden korkuyorum. Susmak en büyük erdemdir. Bana başkalarının yaptığı açıklamaları sormayın, çünkü beni ilgilendirmiyor. Asla hiç kimseyle polemik içerisinde olmayı düşünmedim ve bundan sonra da düşünmüyorum.
http://fayesdunaways.tumblr.com/
Dj Malik
Emekli
Emekli
Dj Malik

Kadın Mesaj Sayısı : 11319
Doğum tarihi : 21/07/98
İş/Hobiler : Directioner.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Hande Yener: Oylamada Hacker ile Birinci Oluyorlar! 28i1cnc1060/5000Hande Yener: Oylamada Hacker ile Birinci Oluyorlar! 261f97k  (1060/5000)
MesajKonu: Geri: Hande Yener: Oylamada Hacker ile Birinci Oluyorlar!   Hande Yener: Oylamada Hacker ile Birinci Oluyorlar! Icon_minitimePtsi Ara. 12, 2011 3:08 pm

Hande herkes seni sevmek zorunda değil be kadın.
Sağol canım.
yuzdeyuzinsan
Moderatör
Moderatör
yuzdeyuzinsan

Kadın Mesaj Sayısı : 15465
Doğum tarihi : 30/05/97
İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Hande Yener: Oylamada Hacker ile Birinci Oluyorlar! 28i1cnc1510/5000Hande Yener: Oylamada Hacker ile Birinci Oluyorlar! 261f97k  (1510/5000)
MesajKonu: Geri: Hande Yener: Oylamada Hacker ile Birinci Oluyorlar!   Hande Yener: Oylamada Hacker ile Birinci Oluyorlar! Icon_minitimePtsi Ara. 12, 2011 5:07 pm

katılıyorum gamziş .D
sağ ol
http://aniltetikfan.hareketforum.net
obliviate.
Yönetici
Yönetici
obliviate.

Kadın Mesaj Sayısı : 10903
Doğum tarihi : 12/03/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Hande Yener: Oylamada Hacker ile Birinci Oluyorlar! 28i1cnc5000/5000Hande Yener: Oylamada Hacker ile Birinci Oluyorlar! 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Hande Yener: Oylamada Hacker ile Birinci Oluyorlar!   Hande Yener: Oylamada Hacker ile Birinci Oluyorlar! Icon_minitimePerş. Ara. 15, 2011 5:02 pm

Sağol canım.
Jamentha.
Emekli
Emekli
Jamentha.

Kadın Mesaj Sayısı : 14080
Doğum tarihi : 11/02/97
İş/Hobiler : ps.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Hande Yener: Oylamada Hacker ile Birinci Oluyorlar! 28i1cnc5000/5000Hande Yener: Oylamada Hacker ile Birinci Oluyorlar! 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Hande Yener: Oylamada Hacker ile Birinci Oluyorlar!   Hande Yener: Oylamada Hacker ile Birinci Oluyorlar! Icon_minitimeCuma Ara. 16, 2011 9:56 am

Hande o bet sesinle gitte rezil bizi.Lady Gaga özentisisin zaten.
Atiye güzel seçim :)
teşekkürler.

Hande Yener: Oylamada Hacker ile Birinci Oluyorlar!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hande Yener - İp
» Hande Yener - Kal Kal
» Hande Yener - Ok Yay
» Hande Yener - Siz
» Hande Yener - Çöp