Dj Malik Emekli
Mesaj Sayısı : 11319 Yaş : 26 Nerden : Londra. Doğum tarihi : 21/07/98 İş/Hobiler : Directioner.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1060/5000)
| Konu: İngilizlerin Eurovision adayı Adele Ptsi Ocak 16, 2012 5:47 pm | |
| Eurovision'un Türkiye cephesinde yaşanan heyecanı sürerken İngiltere'nin yarışma için adayının Adele olduğu belirtildiği konuşuluyor.
Yaşanan bu son gelişmeye Türkiye'yi temsil edecek Can Bonomo'nun Twitter'dan yaptığı yorum ise şöyle:
"Eurovision heyecanını atlatamamışken bir de Adele ile tanışacağımı öğrenmem, Bakü'ye gidemeden kalpten gider miyim diye düşündürüyor."
Konuyla ilgili yapılan diğer Twitter yorumları:
* "Yanlış mı okudum yoksa gerçekten İngiltere'yi Eurovision'da Adele mi temsil edecek? Eğer öyleyse diğer ülkelere teselli armağanı hazırlansın."
* "İngiltere'nin Eurovisiondaki Adele atağından sonra TRT den "Vazgeçtik Can'dan yolluyoruz Tarkan" demesini bekliyorum açıkçası..."
* "Sabahtan beri Adele dinliyorum.. şimdi içimde "bir ay doğar ilk akşamdan geceden çalıyor" biri "özüne dön" demek istedi sanırım :)"
* "Bence Can Bonomo ciddi anlamda bu yarışmada bizi mükemmel temsil edebilecek biri , Adele'in katılması talihsizlik ama yine de umut kesmeyin."
* "Eurovision'da Children of Bodom'lu Finlandiya, Rammstein'lı Almanya ve Adele'li bir İngiltere varken,susuyorum ben." | |
|
Pinkquen. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4612 Yaş : 25 Nerden : BieberWorld'den Doğum tarihi : 15/06/99 İş/Hobiler : karaoke yapmak,bilgisayar oynamak,kitap okumak.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (230/5000)
| Konu: Geri: İngilizlerin Eurovision adayı Adele Ptsi Ocak 16, 2012 6:29 pm | |
| Adele gidiyorsa 1. o olucak kesinlikle <3. Teşekkürler. | |
|
Dj Malik Emekli
Mesaj Sayısı : 11319 Yaş : 26 Nerden : Londra. Doğum tarihi : 21/07/98 İş/Hobiler : Directioner.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1060/5000)
| Konu: Geri: İngilizlerin Eurovision adayı Adele Salı Ocak 17, 2012 5:29 pm | |
| | |
|
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Geri: İngilizlerin Eurovision adayı Adele Salı Ocak 17, 2012 5:57 pm | |
| Belki de Adele den daha iyileri çıkacak ya da müzik piyasasında Adele den daha altta olanlar eurovision da seyircileri,bizi ve jüriyi şaşırtarak 1.olacak. Belli olmaz :) | |
|
Buffy.~ Başarılı Üye
Mesaj Sayısı : 900 Yaş : 25 Nerden : istanbul Doğum tarihi : 05/05/99
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (20/5000)
| Konu: Geri: İngilizlerin Eurovision adayı Adele Paz Şub. 05, 2012 8:40 pm | |
| | |
|
DemiLse* Kurucu
Mesaj Sayısı : 32767 Yaş : 30 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 19/09/94 İş/Hobiler : PS,Forums,Music.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: İngilizlerin Eurovision adayı Adele Paz Şub. 05, 2012 9:03 pm | |
| 6 dalda Grammy'e aday gösterilmiş biri gitmemeli bence. Zaten yanlış hatırlamıyorsam gitmeyeceğini belirten bir haber vardı sitede. İnşallah katılmaz... | |
|