Demi Lovato Fan
Rob Pattinson’un bacısı muhteşem genlerden nasibini almamış ! 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Rob Pattinson’un bacısı muhteşem genlerden nasibini almamış ! 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Rob Pattinson’un bacısı muhteşem genlerden nasibini almamış !

2 posters
YazarMesaj
Jamentha.
Emekli
Emekli
Jamentha.

Kadın Mesaj Sayısı : 14080
Doğum tarihi : 11/02/97
İş/Hobiler : ps.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Rob Pattinson’un bacısı muhteşem genlerden nasibini almamış ! 28i1cnc5000/5000Rob Pattinson’un bacısı muhteşem genlerden nasibini almamış ! 261f97k  (5000/5000)
Rob Pattinson’un bacısı muhteşem genlerden nasibini almamış ! Empty
MesajKonu: Rob Pattinson’un bacısı muhteşem genlerden nasibini almamış !   Rob Pattinson’un bacısı muhteşem genlerden nasibini almamış ! Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 2:36 pm

Rob Pattinson’un bacısı muhteşem genlerden nasibini almamış ! Zx4lev
Robert Pattinson, kız kardeşi Lizzy ile Londra’da vakit geçirirken görüntülendi. Bu fotoğrafa bakınca bacımızın, yaşayan en seksi erkek seçilen Robert Pattinson’un genlerinden pek de nasibini alamadığını görüyoruz. Ünlüler dünyasında buna benzer örnekleri zaman zaman görürüz.

Diğer yandan 23 yaşındaki yıldız, hayranlarının yoğun ilgisi nedeniyle güvenlik ekibini güçlendirmiş… Robert MTV’ye ise şu demeci verdi:

“İnsanlar kendilerini ısırmamı istiyor ve saçıma dokunmaya çalışıyorlar. Birisinden iğne ile HIV kapmayı, vurulmayı ya da bıçaklanmayı istemiyorum. Bu benim hayatım. İnsanlar beni tanıyor, dışarıda pusuya düşürüyor ve kaldığım oteli bulmaya çalışıyor. Bunu bir gerçek olarak kabullendim ancak bana halen gerçek dışı gibi geliyor.”
My Lovato
Başarılı Üye
 Başarılı Üye
My Lovato

Kadın Mesaj Sayısı : 961
Doğum tarihi : 12/09/95
İş/Hobiler : Demi Lovato

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Rob Pattinson’un bacısı muhteşem genlerden nasibini almamış ! 28i1cnc0/5000Rob Pattinson’un bacısı muhteşem genlerden nasibini almamış ! 261f97k  (0/5000)
MesajKonu: Geri: Rob Pattinson’un bacısı muhteşem genlerden nasibini almamış !   Rob Pattinson’un bacısı muhteşem genlerden nasibini almamış ! Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 11:22 pm

benzemiyolar ciddende ama kıza resmen çirkin demişler o kadarda değil yani..
Jamentha.
Emekli
Emekli
Jamentha.

Kadın Mesaj Sayısı : 14080
Doğum tarihi : 11/02/97
İş/Hobiler : ps.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Rob Pattinson’un bacısı muhteşem genlerden nasibini almamış ! 28i1cnc5000/5000Rob Pattinson’un bacısı muhteşem genlerden nasibini almamış ! 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Rob Pattinson’un bacısı muhteşem genlerden nasibini almamış !   Rob Pattinson’un bacısı muhteşem genlerden nasibini almamış ! Icon_minitimePtsi Ocak 18, 2010 6:21 pm

Ama hafiften anımsatıyor Rob*umu o kadar çirkin değil önemsiz

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» MUHTEŞEM YÜZYIL SETİNDE HIRSIZLIK
» Capital'ın dönüşü muhteşem oldu
» Muhteşem Yüzyıl
» Muhteşem blendler
» Mehmet Günsür Muhteşem Yüzyıl'da!