Konu: NEDEN Mİ "O" ? BELKİ OKUMAK İSTERSİNİZ Perş. Ocak 26, 2012 5:18 pm
"O"
YUKARIDAKI "HARIKA" VARLIK HAYATINDA AGZINA BİR GRAM ICKI SURMEMIS BİR ADAM O, OLUMUNDEN 1HAFTA ONCE DOGRU YOLU BULMUS BIR ADAM,
HAYATIMDA ONA DAIR YAPTIGIM TEK BIR YANLIS VAR; "ONU UNUTMAYA CALISMAK" Bu hatayı nasıl mı yaptım ? Şöyle ; Yazın , bilgisayar cıktısı olarak veya dergilerden verilen posterleri bir bir odama dizdim.Okul başlamadan önce dikkatimi dağıtırlar diye hepsini çöpe attım.Ancak fayda vermedi,test cozerken kenarda kosede MJ resimleri cizim ismini yazıyordum.Öyle hayatıma girdi ki o,cıkmak bilmedi.Derslerimde bayağı düştüm.Bunu farkeden annem odamda,hatta evde MJ'ye dair ne varsa çöpe attı. Konserinden çektiğim fotoğraflar,İMZALI FOTOĞRAFI,Onu anma gününde çektiğim fotoğraflar... Hepsi uçup gitmisti. Birtek ben ve anılarım kalmıstı. Öyle sinirlendim ki 2 gece kuzenimde kaldım. Annem benim durumuma cok uzulmustu ve hatasını telafi etmek icin her istegimi yapıyordu ,ama ben bunu istemiyordum tek istedigim sey zamanı geri getirmek ! Ama imkansız olan tek seyi istiyordum ben.Onun fotoğraflarını tekrar görmek konserinde yayılan kokusunu duymak... Ama artık hepsi gecmisti.Diyeceksiniz ki cok abartıyorsun bir unluyu... Hayır! O herkesten farklı , sarkıları anlamlı.Bazı unlulerın sarkilari gibi sacma s*l*k degil. Her sarkisi farklı bir olayı anlatıyor.Onun duyguları benimle aynı.Kısaca o farklı ya.. NEyse , sonra annem bana bunun dunyanın sonu olmadıgını anlattı bende hak verdim , ah keske vermeseydim ya ! MJ bir anda uctu gitti hayatımdan 1 Direction girdi,Liam girdi.Simdi de bunun pismanlıgını yasıyorum.
SU AN HOLD MY HAND 'I , YANI MJ'NIN SON YAKARISINI DINLIYORUM. BENI AGLATIYOR HER DINLEDIGIMDE UST ,USTE. SIZDE EGER BIR UNLUYE BU KADAR BAGLIYSANIZ VAZGECMEYIN DERIM , HAYATINIZI CEHENNEME CEVIREBILIR "O" NUN ASKI..
yuzdeyuzinsan
Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Konu: Geri: NEDEN Mİ "O" ? BELKİ OKUMAK İSTERSİNİZ Perş. Ocak 26, 2012 5:30 pm
Üzülme yaa :( Kıyamam. Bir ünlüye bu kadar önem vermek bence gereksiz hem.Yani yanlış anlama ama bak sonu böyle oluyor :/ Mesajına bak ömden mesaj attım burada önemli benim için.
weasley❥
Emekli
Mesaj Sayısı : 17645 Yaş : 27 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 02/04/97 İş/Hobiler : HON,THG VE HP OKUMAK
Konu: Geri: NEDEN Mİ "O" ? BELKİ OKUMAK İSTERSİNİZ Perş. Ocak 26, 2012 6:32 pm
Sen onun öldüğünü duyunca ne tepki vermiştin ben onu merak ettim valla. Üzülme derim hayat gelip geçici. Elidekilerin kıymetini bil daha çok üzülmek yerine :)
Boddah.
Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
Konu: Geri: NEDEN Mİ "O" ? BELKİ OKUMAK İSTERSİNİZ Perş. Ocak 26, 2012 8:13 pm
anabelle* demiş ki:
Sen onun öldüğünü duyunca ne tepki vermiştin ben onu merak ettim valla. Üzülme derim hayat gelip geçici. Elidekilerin kıymetini bil daha çok üzülmek yerine :)
DemiLse*
Kurucu
Mesaj Sayısı : 32767 Yaş : 30 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 19/09/94 İş/Hobiler : PS,Forums,Music.