Demi Lovato Fan
Katy Perry"Gerçek Erkekler Filmimi İzlerken Ağlar" 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Katy Perry"Gerçek Erkekler Filmimi İzlerken Ağlar" 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Katy Perry"Gerçek Erkekler Filmimi İzlerken Ağlar"

2 posters
YazarMesaj
Barnabas.
Moderatör
Moderatör
Barnabas.

Erkek Mesaj Sayısı : 3166
Doğum tarihi : 22/03/01
İş/Hobiler : Skate

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Katy Perry"Gerçek Erkekler Filmimi İzlerken Ağlar" 28i1cnc2000/5000Katy Perry"Gerçek Erkekler Filmimi İzlerken Ağlar" 261f97k  (2000/5000)
Katy Perry"Gerçek Erkekler Filmimi İzlerken Ağlar" Empty
MesajKonu: Katy Perry"Gerçek Erkekler Filmimi İzlerken Ağlar"   Katy Perry"Gerçek Erkekler Filmimi İzlerken Ağlar" Icon_minitimeC.tesi Tem. 07, 2012 12:15 am

Katy Perry"Gerçek Erkekler Filmimi İzlerken Ağlar" Kpp

Katy Perry konser filmi olan 'Katy Perry: Parf Of Me 3D' geçen günlerde Amerika'da ve Avrupa ülkelerinde vizyona girdi. 'Firework' şarkıcısı müzik kariyerine bir süre ara verirken filmi hakkında konuştu. Katy geçen günlerde yaptığı bir röportajında gerçek erkeklerin filmini izlerken ağlayacağını söylüyor.

Bence gerçek erkekler Katy Perry filmini izlerken ağlar.Sao Paulo konserimdeyken orda özel hayatımdan bir parça var ve bunu konserime gelenlerin problemi yapmak istememiştim. Konserimi iptal etme gerçeğini düşündüm ama sonsuza kadar bile olsa bekleyeceklerini biliyordum.

Alıntıdır.
http://www.yavrukedipatisi.tumblr.com/
weasley❥
Emekli
Emekli
weasley❥

Kadın Mesaj Sayısı : 17645
Doğum tarihi : 02/04/97
İş/Hobiler : HON,THG VE HP OKUMAK

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Katy Perry"Gerçek Erkekler Filmimi İzlerken Ağlar" 28i1cnc5000/5000Katy Perry"Gerçek Erkekler Filmimi İzlerken Ağlar" 261f97k  (5000/5000)
Katy Perry"Gerçek Erkekler Filmimi İzlerken Ağlar" Empty
MesajKonu: Geri: Katy Perry"Gerçek Erkekler Filmimi İzlerken Ağlar"   Katy Perry"Gerçek Erkekler Filmimi İzlerken Ağlar" Icon_minitimeC.tesi Tem. 07, 2012 12:17 am

teşekkürleer :D

Katy Perry"Gerçek Erkekler Filmimi İzlerken Ağlar"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Katy Perry"Gerçek Kimliğimi Göstermekten Korkmuyorum"
» Hello Katy Tour-Katy Perry Neu Isenburg, Germany
» Katy Perry Gururlu
» Katy Perry - Ur So Gay
» Katy Perry-One of the boys