Demi Lovato Fan
Justin Bieber:"One Direction Üyelerini Dövebilirim" 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Justin Bieber:"One Direction Üyelerini Dövebilirim" 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Justin Bieber:"One Direction Üyelerini Dövebilirim"

5 posters
YazarMesaj
Barnabas.
Moderatör
Moderatör
Barnabas.

Erkek Mesaj Sayısı : 3166
Doğum tarihi : 22/03/01
İş/Hobiler : Skate

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Justin Bieber:"One Direction Üyelerini Dövebilirim" 28i1cnc2000/5000Justin Bieber:"One Direction Üyelerini Dövebilirim" 261f97k  (2000/5000)
Justin Bieber:"One Direction Üyelerini Dövebilirim" Empty
MesajKonu: Justin Bieber:"One Direction Üyelerini Dövebilirim"   Justin Bieber:"One Direction Üyelerini Dövebilirim" Icon_minitimePaz Tem. 08, 2012 12:32 pm

Justin Bieber:"One Direction Üyelerini Dövebilirim" 1d

Bu yazıdan sonra baya bir küfürler yağacak alta eminim. Aman diyim, elinizine kolunuza hakim olun birazcık. Zaten haberi bekleyen bir çok insan olduğunu biliyorum, o yüzden umarım haber beklediğinize değmiştir. Pek bir şey söyleyemiyorum açıkçası. Justin 1D ile karşılaştırmasından sıkılmış olacak ki böyle bir şey demiş. Şaka mıdır değil midir pek bilemiyorum ama şaka olduğunu sanmam. Bakalım Justin ''1D ile dövüşsen kim kazanırdı?'' sorusuna nasıl cevap vermiş.

Hepsine karşı evet, dayak yiyebilirim. Çünkü onlar 5 kişiler. Ama hepsi ile tek dövüşürsem iddiasına varım ki hepsini yıkarım. Onlarda kas olduğunu bile düşünmüyorum, daha önce çok kavgaya girdim. Onlar bu kavgaların yanında benim için çocuk oyuncağı kalır.

Alıntıdır.
http://www.yavrukedipatisi.tumblr.com/
fayedunaway
Süper Üye
Süper Üye
fayedunaway

Kadın Mesaj Sayısı : 4146
Doğum tarihi : 15/04/97
İş/Hobiler : photoshop.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Justin Bieber:"One Direction Üyelerini Dövebilirim" 28i1cnc1405/5000Justin Bieber:"One Direction Üyelerini Dövebilirim" 261f97k  (1405/5000)
MesajKonu: Geri: Justin Bieber:"One Direction Üyelerini Dövebilirim"   Justin Bieber:"One Direction Üyelerini Dövebilirim" Icon_minitimePaz Tem. 08, 2012 12:42 pm

Neyse,ben bir şey söylemek istemiyorum.
Teşekkürler.
http://fayesdunaways.tumblr.com/
Skyscraper.
Başarılı Üye
 Başarılı Üye
Skyscraper.

Kadın Mesaj Sayısı : 984
Doğum tarihi : 07/05/98
İş/Hobiler : Harold Edward Styles

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Justin Bieber:"One Direction Üyelerini Dövebilirim" 28i1cnc250/5000Justin Bieber:"One Direction Üyelerini Dövebilirim" 261f97k  (250/5000)
MesajKonu: Geri: Justin Bieber:"One Direction Üyelerini Dövebilirim"   Justin Bieber:"One Direction Üyelerini Dövebilirim" Icon_minitimePaz Tem. 08, 2012 12:58 pm

Justin kendini ne sanıyor ? Daha dün 1D üyeleri benim kardeşim diyordu şimdi...
Teşekkürler
https://twitter.com/#!/deryayesilkir1D
KronikWakka
Başarılı Üye
 Başarılı Üye
KronikWakka

Erkek Mesaj Sayısı : 807
Doğum tarihi : 01/01/94
İş/Hobiler : hayal kurmak ...

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Justin Bieber:"One Direction Üyelerini Dövebilirim" 28i1cnc0/0Justin Bieber:"One Direction Üyelerini Dövebilirim" 261f97k  (0/0)
MesajKonu: Geri: Justin Bieber:"One Direction Üyelerini Dövebilirim"   Justin Bieber:"One Direction Üyelerini Dövebilirim" Icon_minitimePtsi Tem. 09, 2012 12:53 am

haber doğruysa eğer asgfhjklş diyorum :D ergenlikten başka birşey değil bu aynı benim babam senin babanı döver gibi bişe
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kadın Mesaj Sayısı : 23827
Doğum tarihi : 10/06/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Justin Bieber:"One Direction Üyelerini Dövebilirim" 28i1cnc5000/5000Justin Bieber:"One Direction Üyelerini Dövebilirim" 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Justin Bieber:"One Direction Üyelerini Dövebilirim"   Justin Bieber:"One Direction Üyelerini Dövebilirim" Icon_minitimePtsi Tem. 09, 2012 12:11 pm

aynen :D
ama bence doğru değil çünkü bir önceki röportajı okudum onlarla çok eğleniyoruz felan demiş
töbe ya :D
sağol

Justin Bieber:"One Direction Üyelerini Dövebilirim"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Justin Bieber: Never Say Never
» Justin Bieber- Up
» Justin Bieber
» Justin Bieber- Where Are You Now
» Up-Justin Bieber