Demi Lovato Fan
Lucy Hale"Riskler İçin Hazırım" 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Lucy Hale"Riskler İçin Hazırım" 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Lucy Hale"Riskler İçin Hazırım"

YazarMesaj
Barnabas.
Moderatör
Moderatör
Barnabas.

Erkek Mesaj Sayısı : 3166
Doğum tarihi : 22/03/01
İş/Hobiler : Skate

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Lucy Hale"Riskler İçin Hazırım" 28i1cnc2000/5000Lucy Hale"Riskler İçin Hazırım" 261f97k  (2000/5000)
Lucy Hale"Riskler İçin Hazırım" Empty
MesajKonu: Lucy Hale"Riskler İçin Hazırım"   Lucy Hale"Riskler İçin Hazırım" Icon_minitimePtsi Tem. 09, 2012 12:30 pm

Lucy Hale"Riskler İçin Hazırım" Lll

Pretty Little Liars dizisinin başrol oyuncularından Lucy Hale 6 Temmuz Cuma akşamı California'da bir gece klübüne girerken görüntülendi. Önümüzdeki yıl müzik dünyasına ilk kez giriş yapacak olan 23 yaşındaki genç oyuncu gelecek film projeleri hakkında da MTV News ile bir röportaj yaptı.

Kesinlikle adım atmak ve biraz daha risk almak için hazırım. Hangisi iyi çizgi bilmiyorum ama kesinlikle diğer karanlık oyuncu yönlerimi keşfetmek için hazırım.

Fifty Shades of Grey filmindeki küçük kız kardeşi oynayabilirim. Çünkü Ana için genç görünüyorum. Ama kapışmak için gerçekten büyük bir rol. Sadece tüm bunların sonucu için çok meraklıyım.

Alıntıdır.
http://www.yavrukedipatisi.tumblr.com/

Lucy Hale"Riskler İçin Hazırım"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  Lucy Hale Çalışmaları 6
»  Lucy Hale Çalışmaları 5
» Lucy Hale Çalışmaları 4
» Lucy Hale Çalışmaları 3
» Lucy Hale Çalışmaları 2