Demi Lovato Fan
Rihanna:"Aşk Hayatım Neredeyse Yok" 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Rihanna:"Aşk Hayatım Neredeyse Yok" 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Rihanna:"Aşk Hayatım Neredeyse Yok"

2 posters
YazarMesaj
Barnabas.
Moderatör
Moderatör
Barnabas.

Erkek Mesaj Sayısı : 3166
Doğum tarihi : 22/03/01
İş/Hobiler : Skate

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Rihanna:"Aşk Hayatım Neredeyse Yok" 28i1cnc2000/5000Rihanna:"Aşk Hayatım Neredeyse Yok" 261f97k  (2000/5000)
Rihanna:"Aşk Hayatım Neredeyse Yok" Empty
MesajKonu: Rihanna:"Aşk Hayatım Neredeyse Yok"   Rihanna:"Aşk Hayatım Neredeyse Yok" Icon_minitimePtsi Tem. 09, 2012 8:24 pm

Rihanna:"Aşk Hayatım Neredeyse Yok" 1-ESNO

Rihanna aşk hayatı hakkında konuştu. Her ne kadar bazıları onun için kavga etsene ünlü şarkıcı aşk hayatının olmadığını söylüyor:

Aşk hayatımda hep tutucu oldum. Aşk hayatım yok gibi. Eğer karşıma hoş bulduğum biri çıkarsa onunla takılırım. Çok yakınlaşmaya başladığımızda da, buna izin vermiyorum. Aşık olduğumda çok fena aşık oldum. Çok, çok, çok aşıktım. Bana hissettirdiği şey paha biçilemez. Tüm hayatım değişti. Bildiğim herşey farklı oldu. Böyle bir acıyı hissedeceğimi hiç düşünmezdim. Tekrar hissetmekten korkuyorum. Aşk hayatımda tutucu olduğum şeyleri müziğimle, saçımla, giyiniş tarzımla telafi ediyorum.

Alıntıdır.
http://www.yavrukedipatisi.tumblr.com/
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kadın Mesaj Sayısı : 23827
Doğum tarihi : 10/06/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Rihanna:"Aşk Hayatım Neredeyse Yok" 28i1cnc5000/5000Rihanna:"Aşk Hayatım Neredeyse Yok" 261f97k  (5000/5000)
Rihanna:"Aşk Hayatım Neredeyse Yok" Empty
MesajKonu: Geri: Rihanna:"Aşk Hayatım Neredeyse Yok"   Rihanna:"Aşk Hayatım Neredeyse Yok" Icon_minitimePtsi Tem. 09, 2012 8:32 pm

teşekkürler

Rihanna:"Aşk Hayatım Neredeyse Yok"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Demi'nin Yeni Albümü Neredeyse hazır !
» "Aşk Hayatım Yok!"
» Demi Lovato 'ALMA Awards'da Neredeyse Düşecektim'
» Benim Hayatım
» Didom ,Hayatım,Bitanem♥