Demi Lovato Fan
Justin Bieber'in Hız Limitini Aşmasının Nedeni 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Justin Bieber'in Hız Limitini Aşmasının Nedeni 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Justin Bieber'in Hız Limitini Aşmasının Nedeni

3 posters
YazarMesaj
Barnabas.
Moderatör
Moderatör
Barnabas.

Erkek Mesaj Sayısı : 3166
Doğum tarihi : 22/03/01
İş/Hobiler : Skate

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Justin Bieber'in Hız Limitini Aşmasının Nedeni 28i1cnc2000/5000Justin Bieber'in Hız Limitini Aşmasının Nedeni 261f97k  (2000/5000)
Justin Bieber'in Hız Limitini Aşmasının Nedeni Empty
MesajKonu: Justin Bieber'in Hız Limitini Aşmasının Nedeni   Justin Bieber'in Hız Limitini Aşmasının Nedeni Icon_minitimePtsi Tem. 09, 2012 8:28 pm

Justin Bieber'in Hız Limitini Aşmasının Nedeni 1-ESNO

Justin Bieber geçtiğimiz günlerde hız limitini aşmıştı. Peki gerçek nedenini biliyor musunuz? Ünlü şarkıcı paparazzi bulunan 5 arabanın onu takip etmesi üzerine polisi aradı. 15 dakikalık bir telefon konuşması yaşandı. Justin Bieber polisi şöyle aradı:

5 araba beni takip ediyor ve gerçekten çok düşüncesizce sürüyorlar. Beni düşüncesizce takip edenler onlar. Peşime takılmalarına izin vermemeye çalışıyorum. Hızlı sürüp onlardan kurtuluyordum ama polis beni kenara çekti.

Ayrıca Justin, operatöre soyadını "Johnson" olarak söyledi. Tanınmamak için sanırım.

Alıntıdır.
http://www.yavrukedipatisi.tumblr.com/
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kadın Mesaj Sayısı : 23827
Doğum tarihi : 10/06/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Justin Bieber'in Hız Limitini Aşmasının Nedeni 28i1cnc5000/5000Justin Bieber'in Hız Limitini Aşmasının Nedeni 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Justin Bieber'in Hız Limitini Aşmasının Nedeni   Justin Bieber'in Hız Limitini Aşmasının Nedeni Icon_minitimePtsi Tem. 09, 2012 8:31 pm

taşıyourm.
fayedunaway
Süper Üye
Süper Üye
fayedunaway

Kadın Mesaj Sayısı : 4146
Doğum tarihi : 15/04/97
İş/Hobiler : photoshop.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Justin Bieber'in Hız Limitini Aşmasının Nedeni 28i1cnc1405/5000Justin Bieber'in Hız Limitini Aşmasının Nedeni 261f97k  (1405/5000)
MesajKonu: Geri: Justin Bieber'in Hız Limitini Aşmasının Nedeni   Justin Bieber'in Hız Limitini Aşmasının Nedeni Icon_minitimePtsi Tem. 09, 2012 8:33 pm

Böyle atraksiyonu Jason Statham filmlerinde bile bulamazsın.
Teşekkürler.
http://fayesdunaways.tumblr.com/

Justin Bieber'in Hız Limitini Aşmasının Nedeni
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Justin Bieber Yine Hız Limitini Aştı
»  RİHANNANIN SAÇININ NEDENİ
» Justin Panikte!!
»  Ashley Tisdale'i Sevmemizin 10 Nedeni !
» SÜRPRİZ EVLİLİĞİN NEDENİ BEBEK Mİ?