Demi Lovato Fan
Self Dergisinden  bazı bölümler. 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Self Dergisinden  bazı bölümler. 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Self Dergisinden bazı bölümler.

4 posters
YazarMesaj
Backspace.
Süper Üye
Süper Üye
Backspace.

Kadın Mesaj Sayısı : 4846
Doğum tarihi : 11/10/93
İş/Hobiler : Halkla İlişkiler okuyordum.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Self Dergisinden  bazı bölümler. 28i1cnc3000/5000Self Dergisinden  bazı bölümler. 261f97k  (3000/5000)
Self Dergisinden  bazı bölümler. Empty
MesajKonu: Self Dergisinden bazı bölümler.   Self Dergisinden  bazı bölümler. Icon_minitimePtsi Tem. 16, 2012 5:37 pm

Self Dergisinden  bazı bölümler. 555901_406640579382345_775148896_n
Demi 'nin SELF dergisiyle yaptığı röportajdan bazı bölümler:

Rehabilitasyon sonrası hakkında:
"Kendimi sevgiyle ve iyi şeyler düşünerek tedavi etmeye
çalışıyorum."

Sağlıklı ve formda kalmak için:
"Haftada 5 ya da 6 gün iç huzurum için egzersiz yapıyorum, kilo vermek için değil. Koşuyorum ya da bisiklet sürüyorum. Ayrıca boksu ve yoga yapmayı çok seviyorum."

X Factor jüriliği hakkında:
"Bu çok eğlenceli! Herkesi inceliyorum. Söylemek istediğim, birisini izlerken size yalakalık yapması iyi bir duygu değil. Ama bir kişinin güvenini tam olarak hissettiğinizde şöyle söylemeden edemiyorsunuz: 'Ohh, onda bir şeyler var.'"

Britney ve Simon ile çalışmak hakkında:
Britney çok tatlı bir kız! Birçok konuda aynı gittik, bu yüzden aramızda bir bağlantı var. Simon çok komik ve çok havalı, gerçekten muhteşem.Hepsi ile çalışmaktan heyecanlıyım bu yüzden her şey gerçekten çok tatlı görünüyor. Başlarda Simon hakkında tamamen gergindim. Ben, onun huysuz ya da başka bir şey olmasını bekliyordum çünkü American Idol'da idi, biliyor musun? O sadece, gerçek

Paraşütle atlama hayali hakkında:
Bungee jumping yaptım.Bir keresinde tek seferde ardarda 3 kez atladım.Sonradan gerçekten mide bulandırıcı oldu ama dersimi aldım. Paraşütle hiç atlamadım hayalim arasında kesinlikle bu var.

Güzellik hakkında:
Ben kırmızı halı üzerinde veya başka bir yerde,iki dirhem bir çekirdek gibi hissediyordum.Şimdi en güzel hissettiğim an ise bir erkekle birlikte hiç makyajım olmadan dışarı çıkmak ya da sahilde -yine makyajsız- uzanmak.Uykuya dalmadan önceki halin gibi görünüyorsun.En güvenli hissettiğim an makyajımın olmadığım zaman.

En son Backspace. tarafından Paz Tem. 22, 2012 5:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://vampirakademisi.forumdizini.net/
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kadın Mesaj Sayısı : 34786
Doğum tarihi : 25/04/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Self Dergisinden  bazı bölümler. 28i1cnc5000/5000Self Dergisinden  bazı bölümler. 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Self Dergisinden bazı bölümler.   Self Dergisinden  bazı bölümler. Icon_minitimePtsi Tem. 16, 2012 5:37 pm

teşekkürler.<3
http://demilovatofan.forum-canada.com/forum.htm
Backspace.
Süper Üye
Süper Üye
Backspace.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Self Dergisinden  bazı bölümler. 28i1cnc3000/5000Self Dergisinden  bazı bölümler. 261f97k  (3000/5000)
MesajKonu: Geri: Self Dergisinden bazı bölümler.   Self Dergisinden  bazı bölümler. Icon_minitimePtsi Tem. 16, 2012 7:28 pm

Önemsiz.
Barnabas.
Moderatör
Moderatör
Barnabas.

Erkek Mesaj Sayısı : 3166
Doğum tarihi : 22/03/01
İş/Hobiler : Skate

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Self Dergisinden  bazı bölümler. 28i1cnc2000/5000Self Dergisinden  bazı bölümler. 261f97k  (2000/5000)
MesajKonu: Geri: Self Dergisinden bazı bölümler.   Self Dergisinden  bazı bölümler. Icon_minitimePtsi Tem. 16, 2012 11:42 pm

teşekkürleer.
http://www.yavrukedipatisi.tumblr.com/
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kadın Mesaj Sayısı : 23827
Doğum tarihi : 10/06/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Self Dergisinden  bazı bölümler. 28i1cnc5000/5000Self Dergisinden  bazı bölümler. 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Self Dergisinden bazı bölümler.   Self Dergisinden  bazı bölümler. Icon_minitimePerş. Tem. 19, 2012 4:19 pm

Teşekkürler
Backspace.
Süper Üye
Süper Üye
Backspace.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Self Dergisinden bazı bölümler.   Self Dergisinden  bazı bölümler. Icon_minitimePaz Tem. 22, 2012 6:33 pm

Önemsiz.

Self Dergisinden bazı bölümler.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» CR2 Şarkılarından Bölümler
» Bazı kişilere <3
» bazı bilgiler
» bazı bilgiler 2
» Bazı ünlülerin güzellik sırrı*