Backspace. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4846 Yaş : 31 Nerden : in swiftland. Doğum tarihi : 11/10/93 İş/Hobiler : Halkla İlişkiler okuyordum.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (3000/5000)
| Konu: Self Dergisinden bazı bölümler. Ptsi Tem. 16, 2012 5:37 pm | |
|
Demi 'nin SELF dergisiyle yaptığı röportajdan bazı bölümler:
Rehabilitasyon sonrası hakkında: "Kendimi sevgiyle ve iyi şeyler düşünerek tedavi etmeye çalışıyorum."
Sağlıklı ve formda kalmak için: "Haftada 5 ya da 6 gün iç huzurum için egzersiz yapıyorum, kilo vermek için değil. Koşuyorum ya da bisiklet sürüyorum. Ayrıca boksu ve yoga yapmayı çok seviyorum."
X Factor jüriliği hakkında: "Bu çok eğlenceli! Herkesi inceliyorum. Söylemek istediğim, birisini izlerken size yalakalık yapması iyi bir duygu değil. Ama bir kişinin güvenini tam olarak hissettiğinizde şöyle söylemeden edemiyorsunuz: 'Ohh, onda bir şeyler var.'"
Britney ve Simon ile çalışmak hakkında: Britney çok tatlı bir kız! Birçok konuda aynı gittik, bu yüzden aramızda bir bağlantı var. Simon çok komik ve çok havalı, gerçekten muhteşem.Hepsi ile çalışmaktan heyecanlıyım bu yüzden her şey gerçekten çok tatlı görünüyor. Başlarda Simon hakkında tamamen gergindim. Ben, onun huysuz ya da başka bir şey olmasını bekliyordum çünkü American Idol'da idi, biliyor musun? O sadece, gerçek
Paraşütle atlama hayali hakkında: Bungee jumping yaptım.Bir keresinde tek seferde ardarda 3 kez atladım.Sonradan gerçekten mide bulandırıcı oldu ama dersimi aldım. Paraşütle hiç atlamadım hayalim arasında kesinlikle bu var.
Güzellik hakkında: Ben kırmızı halı üzerinde veya başka bir yerde,iki dirhem bir çekirdek gibi hissediyordum.Şimdi en güzel hissettiğim an ise bir erkekle birlikte hiç makyajım olmadan dışarı çıkmak ya da sahilde -yine makyajsız- uzanmak.Uykuya dalmadan önceki halin gibi görünüyorsun.En güvenli hissettiğim an makyajımın olmadığım zaman.
En son Backspace. tarafından Paz Tem. 22, 2012 5:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Self Dergisinden bazı bölümler. Ptsi Tem. 16, 2012 5:37 pm | |
| | |
|
Backspace. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4846 Yaş : 31 Nerden : in swiftland. Doğum tarihi : 11/10/93 İş/Hobiler : Halkla İlişkiler okuyordum.
| Konu: Geri: Self Dergisinden bazı bölümler. Ptsi Tem. 16, 2012 7:28 pm | |
| | |
|
Barnabas. Moderatör
Mesaj Sayısı : 3166 Yaş : 23 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 22/03/01 İş/Hobiler : Skate
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (2000/5000)
| Konu: Geri: Self Dergisinden bazı bölümler. Ptsi Tem. 16, 2012 11:42 pm | |
| | |
|
Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Self Dergisinden bazı bölümler. Perş. Tem. 19, 2012 4:19 pm | |
| | |
|
Backspace. Süper Üye
| Konu: Geri: Self Dergisinden bazı bölümler. Paz Tem. 22, 2012 6:33 pm | |
| | |
|