Demi Lovato Fan
CoverGirl Güzellik sırları.  5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
CoverGirl Güzellik sırları.  5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

CoverGirl Güzellik sırları.

YazarMesaj
Backspace.
Süper Üye
Süper Üye
Backspace.

Kadın Mesaj Sayısı : 4846
Doğum tarihi : 11/10/93
İş/Hobiler : Halkla İlişkiler okuyordum.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
CoverGirl Güzellik sırları.  28i1cnc3000/5000CoverGirl Güzellik sırları.  261f97k  (3000/5000)
CoverGirl Güzellik sırları.  Empty
MesajKonu: CoverGirl Güzellik sırları.    CoverGirl Güzellik sırları.  Icon_minitimePaz Tem. 22, 2012 4:25 pm

CoverGirl Güzellik sırları.  Tumblr_m7j2grf3ON1r8wby5o1_250CoverGirl Güzellik sırları.  Tumblr_m7j2grf3ON1r8wby5o2_250
CoverGirl Güzellik sırları.  Tumblr_m7j2grf3ON1r8wby5o3_250CoverGirl Güzellik sırları.  Tumblr_m7j2grf3ON1r8wby5o4_250

CoverGirl:Tarzınız yıllara göre çok gelişti. Şuanki tarzınızı üç kelime ile nasıl tanımlarsınız?
Taylor Swift:Yeni stilleri eğlenceli buluyorum çünkü bu içinden gelerek doğal olarak gerçekleştiğini düşünüyorum.Üç Kelime ... ;Klasik kadınsı ve retro*

CoverGirl:Geçtiğimiz yıl sizin üzerinizde off-duty tarzının büyük etkileri olmuştu..
Taylor Swift:Ben 50'lerde ve 60'larda Ethel ve Jacki Kennedy'nin fotoğraflarına bakmaya bayılıyorum.Zerafet hakkında bana birçok şey öğrettiler.Onlardan esinlenerek inci küpe ya da başörtüsü takmayı hiç düşünmemiştim.

CoverGirl:Stil devriminden bahsetmişken,gerçekten son birkaç yıl içinde sofistike bir tarz anlayışlı bir kadın ortaya çıktı. Bunun başlangıçını Vogue kapağı olmalı.Nasıl, resimler hakkında ne hissettiniz?
Taylor Swift:Kendimi ilk defa Vogue kapağında görünce asla unutmayacağım anlardan biriydi.Böyle inanılmaz bir projenin içinde yer olmak gerçekten rüye gibiydi.Ben grubumum ile çalışmayı onlara poz vermeyi çok sevdim.Yani onlarla çalışmak benim için büyük patlama oldu ve Vogue Kapağı için çok heyecanlandım.Şimdiye kadar saçımda yaptığım favori değişikliklerden biri oldu.Her zaman Vogue'a güveniyorum.

CoverGirl:Eğer kıvırcık ve düz saç arasında seçim yaparken nasıl bir süreç geçti.Bu her iki yönden de çok çarpıcı!
Taylor Swift:Gün içinde ne yaptığıma dayalı bir karar verdim.Son zamanlarda,doğal kıvrımlar yapıyorum.Benim şuan için kolay saç modelim saç bandı veya eşarp çeşitli ay kuyruğu modeli.

CoverGirl:CoverGirl kampanyasında çalışmak ile ilgili , burada aldığın çeşitli favori bakış açın ne oldu?
Taylor Swift:Ben değişimi gerçekten çok seviyorum.Saçımda , makyajımda ben nasıl görüneceğmi belirlemek konusunda çok gğzel oynamalar yaptık. Doğal görüntüsünü sevdim.

CoverGirl:Favori kullandığım dediğin havalı göz makyajın nedir?
Taylor Swift:Kırmızı dudaklar ve kedi göz makyajını seviyorum...

CoverGirl:Denedim dediğin çılgın güzellik püf noktası nedir?
Taylor Swift:Hiç olmadı diyemem.Bir keresinde bir uçak banyosunda eyeliner olarak Sharpie (bir tür keçeli kalem gibi bişey) kullanmıştım çünkü yanımda yoktu.Ama kullanmalarını tavsiye etmiyorum.
http://vampirakademisi.forumdizini.net/

CoverGirl Güzellik sırları.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Avril Lavigne ve Güzellik Sırları
» TAYLOR SWİFT'TEN GÜZELLİK SIRLARI
» JUNE 4TH - CoverGirl Beauty Bar at 2011 MTV Movie Awards
» Aile Sırları
» Güzellik Makinesi