| Kitaplardan Alıntılar | |
|
+4obliviate. Boddah. Backspace. fayedunaway 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
fayedunaway Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4146 Yaş : 27 Nerden : izmir Doğum tarihi : 15/04/97 İş/Hobiler : photoshop.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1405/5000)
| Konu: Kitaplardan Alıntılar Salı Tem. 24, 2012 1:03 pm | |
| Bizi etkileyen kitap cümlelerini burada paylaşalım.
Tanrı,kanın tadını gofrete benzetseydi daha başarılı bir iş yapmış olurdu (Karanlıkta Islık Çalmak) | |
|
| |
Backspace. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4846 Yaş : 31 Nerden : in swiftland. Doğum tarihi : 11/10/93 İş/Hobiler : Halkla İlişkiler okuyordum.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (3000/5000)
| Konu: Geri: Kitaplardan Alıntılar Çarş. Tem. 25, 2012 4:21 pm | |
| Aşk Tükenir benim ki tükendi - Ruh Bağı
| |
|
| |
Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Kitaplardan Alıntılar Salı Tem. 31, 2012 12:27 am | |
| "Telafisi en güç şey dikkatsizlik sonucu kırılan kalplerdir. iş işten geçtiğinde bütün mazeretler tedavülden kalkar, kıran da kırılan da p.ç gibi ortada kalır." (Erken Kaybedenler) ''Bizi samimiyetin hastalık olduğuna inandırmaya çalışıyorlar.İnanınca,herkes gibi olunca,aptallaşınca iyileşiyoruz.'' (Her Temas İz Bırakır) ''İnsanların arasında da yalnızdır insan.''(Küçük Prens)
| |
|
| |
obliviate. Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
| Konu: Geri: Kitaplardan Alıntılar Paz Ağus. 05, 2012 4:13 pm | |
| "Anlamıyorsun!" diye sızlandı Pettigrew. "Beni öldürürdü, Sirius!" "O HALDE ÖLSEYDİN!" diye kükredi Black. "DOSTLARINA İHANET EDECEĞİNE ÖLSEYDİN, BİZ SENİN İÇİN BUNU YAPARDIK!" -- Burda çok pis duygulanmıştım :( | |
|
| |
blackout. Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 236 Yaş : 24 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 03/05/00 İş/Hobiler : photoshop
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (0/0)
| Konu: Geri: Kitaplardan Alıntılar Ptsi Ağus. 06, 2012 7:02 pm | |
| Beni seviyorsun, gerçek veya gerçek değil? - Gerçek. | |
|
| |
fayedunaway Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4146 Yaş : 27 Nerden : izmir Doğum tarihi : 15/04/97 İş/Hobiler : photoshop.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1405/5000)
| Konu: Geri: Kitaplardan Alıntılar Çarş. Ağus. 08, 2012 11:24 am | |
| Jack: ben bu iskoç kabile olayını hoş buldum. Afrodit: tabii bulursun. Etekli herifler rüyalarını süslüyor. | |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Kitaplardan Alıntılar Perş. Ağus. 09, 2012 9:06 pm | |
| Tanrı öldü. -Zerdüşt Böyle Diyordu
Eko yapacak bir yere gidip 'Fuck you' diye bağırmak istedim. -Erken Kaybedenler | |
|
| |
weasley❥ Emekli
Mesaj Sayısı : 17645 Yaş : 27 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 02/04/97 İş/Hobiler : HON,THG VE HP OKUMAK
| Konu: Geri: Kitaplardan Alıntılar Cuma Ağus. 10, 2012 2:54 pm | |
| Stevie Rae: Boğa mı? İnek gibi mi yani?
Afrodit: Sen taşradan değilmisin? Bir boğanın ne oldugunu nasıl bilmezsin ? Gece Evi Serisi-Yanmış ya da Baştan Çıkarılmış | |
|
| |
Backspace. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4846 Yaş : 31 Nerden : in swiftland. Doğum tarihi : 11/10/93 İş/Hobiler : Halkla İlişkiler okuyordum.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (3000/5000)
| Konu: Geri: Kitaplardan Alıntılar Cuma Ağus. 10, 2012 5:04 pm | |
| Gerçekten, bu benim suçum. Hep ordaydı.Yüzlerce kez ordaydı. Ben bunu kaç sefer gordüm? Biliyorum. Hep ayni şey yaşanıp durdu. Her defasında bana o adamı unuttuğunu söyledin... Her defasında ben buna inandım... Gözlerimle gördüklerime rağmen. Kalbimin bana soöylediklerine rağmen. Benim. Hatam.
-Adrian Ivashkov / Son Fedakarlık.
| |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Kitaplardan Alıntılar Cuma Ağus. 10, 2012 7:05 pm | |
| Damon:Burada gerçek olan tek şey biziz,prenses.Sen benimsin,ben de senin.Ve zamanın başlangıcından beri birbirimizi seviyoruz. ♥
böyleydi galiba | |
|
| |
obliviate. Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
| Konu: Geri: Kitaplardan Alıntılar Ptsi Ağus. 20, 2012 12:28 pm | |
| “Annie'ye hemen mi âşık oldun, Finnick?” diye sordum. “Hayır.” Uzun süren bir sessizlikten sonra ekledi “Zamanla içime işledi.''
| |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Kitaplardan Alıntılar Salı Ağus. 21, 2012 8:54 am | |
| Ve o bana dedi ki hiç kimse yalnız kalmazmış. - Çok ağladım ya :( TVD Dönüş:Gece Yarısı :( | |
|
| |
#Harold Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 28 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 08/10/96
| Konu: Geri: Kitaplardan Alıntılar Çarş. Eyl. 05, 2012 3:42 pm | |
| Ona dostum diyorum ama son bir senedir bu kelimenin fazla sıradan kaldığını düşünmeye başladım. Birden göğsümde derin bir sızı hissediyorum. Keşke yanımda olsaydı. Ama aslında bunu istemiyorum. Birkaç gün içinde can vereceği bir arenaya çıkmasını nasıl isteyebilirim ki ? Ben sadece... Onu çok özlüyorum. Ve bu kadar yalnız olmaktan nefret ediyorum. Acaba o da beni özlüyor mudur ? Özlüyor olmalı... - Hunger Games | |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Kitaplardan Alıntılar Çarş. Eyl. 05, 2012 4:31 pm | |
| “Beni boş ver. Konu ben değilim ki. Hiçbir zaman da olmadım. Asıl sen kimsin? Senin heyecanların neler, tutkuların neler, hayal kırıklıkların neler? Şu hayatta başın sıkıştığında ilk kimi ararsın? Seni karşılıksız seven insan kimdir, ne b*k yersen ye seni bağrına basacak insan kimdir? Eğer böyle biri varsa bu akşam onu ara, halini hatırını sor bu vesileyle. Yoksa sen de bir gün benim gibi yapayalnız kaldığında, ufacık bir şeyi danışmak için bile arayacak kimseyi bulamazsın. Bu sözlerimi harcanmış yıllarımın manifestosu olarak kabul edebilirsin.” ---- Durup dururken, “En mutsuz olduğun gün hangisiydi?” diye sordu. Bu kız içimden geçenleri mi okuyordu? Dikkatle baktım yüzüne Kahverengiyle yeşil arasında gidip gelen, bal rengine yakın gözleri vardı. Pansiyon sahanlığına vuran sokak lambasının ölgün ışığında, lazer gibi parlıyorlardı üstelik.
“Neden öyle bakıyorsun?”
“Hiç,” dedim.
“Neden susuyorsun?”
“Düşünüyorum.”
“Neyi?”
“Neyi anlatmam gerektiğini.” Ona ikinci sınıfa başladığım gübü anlatmalıydım belki de, o pabucu dama atılmışlığı, o biricikliğini yitirme endişesini, o dehşeti anlatmalıydım ama vazgeçtim. “Ben mutsuzluğa karşıyım,” dedim.
“Neden?”
“Çok fazla mutsuz insan var.”
ERKEN KAYBEDENLER | |
|
| |
#Harold Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 28 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 08/10/96
| Konu: Geri: Kitaplardan Alıntılar Çarş. Eyl. 05, 2012 4:58 pm | |
| Sevgi rüzgar gibidir, göremezsin ama yinede hissedersin. - Nicholas Sparks / A walk to remember | |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Kitaplardan Alıntılar Çarş. Eyl. 05, 2012 5:03 pm | |
| "önce kelime vardı." diye başlıyor yohanna'ya göre incil.kelimeden önce de yalnızlık vardı. ve kelimeden sonra da var olmaya devam etti yalnızlık... kelimenin bittiği yerde başladı; kelime söylenemeden önce başladı. kelimeler yalnızlığı unutturdu ve yalnızlık kelimeyle birlikte yaşadı insanın içinde. kelimeler yalnızlığı anlattı ve yalnızlığın içinde eriyip kayboldu. yalnız kelimeler acıyı dindirdi ve kelimeler insanın aklına geldikçe yalnızlık büyüdü dayanılmaz oldu. Tutunamayanlar | |
|
| |
Hollyd. Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 208 Yaş : 29 Nerden : neverland. Doğum tarihi : 18/05/95
| Konu: Geri: Kitaplardan Alıntılar Paz Ekim 07, 2012 3:18 pm | |
| "Duygu cimrisi kelime cömerti günümüz insanı." -Elif Şafak/Firarperest | |
|
| |
obliviate. Yönetici
| Konu: Geri: Kitaplardan Alıntılar Paz Ekim 07, 2012 4:37 pm | |
| “Sanırım çok aceleleri var” dedi küçük prens, “peki ne arıyorlar?
“Bunu makinist bile bilmiyor.”
O anda parlak ışıklı başka bir ekspres tren ters yöne doğru hızla geçti.
“Peki niçin geri dönüyorlar?” diye sordu küçük prens.
“Bunlar aynı yolcular değil” dedi işaretçi.
“Bulundukları yeri beğenmiyorlar mı?”
“Hiç kimse bulunduğu yeri beğenmez.”
Küçük Prens-Antonie de Saint Exupery | |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Kitaplardan Alıntılar Salı Ekim 09, 2012 1:06 pm | |
| oh* Aysu okudun mu ? Ben çektim küfürlü olduğu için yazmıyorum | |
|
| |
| Kitaplardan Alıntılar | |
|