Herkes blog konusu açmış bende açıyım dedim :) Burda sevdiğim şarkı sözlerini,sevdiğim ünlüleri ve hoşuma giden şeyleri paylaşıcam :)
Öncelikle Shay Mitchell`in bir fotoğrafını paylaşmak istiyorum. Onu bayağıdır biliyorum.Ve o bence bu dünyadaki en güzel esmer kız :D Buda en sevdiğim fotoğrafıdır :)
katelyn.
Başarılı Üye
Mesaj Sayısı : 554 Yaş : 28 Nerden : Samsun. Doğum tarihi : 30/08/96
Ve büyüyünce diye başlyan cümlenin sonrası hep imkansız olmak zorunda mı. Hepimiz için diyorum bunu :/
Malesef :(
katelyn. demiş ki:
Ah Nutella ah,bunları ben oruçluyken paylaşma ama sdfghjk. Şaka ediyorum,istediğini paylaş. Hollywood. Tuggywood.... Devam tatlım.<3
Bende sadece gece yiyebiliyorum zaten haha Bende oruç tutuyorum :) Herneyse Taylor Swift`in sözleri bence çok anlamlı olan Ours şarkısından bir kesit
You never know what people have up their sleeves Ghosts from your past gonna jump out at me Lurking in the shadows with their lip gloss smiles But I don't care 'cause right now you're mine
Backspace.
Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4846 Yaş : 31 Nerden : in swiftland. Doğum tarihi : 11/10/93 İş/Hobiler : Halkla İlişkiler okuyordum.
Bencede elbise çok tatlı ya. Devam.♥ Ha bu arada,Taylor'un şarkıları hikayesini anlatıyor bazıları çok sert bazıları hüzünlü. Ama hepsi duygu dolu,o farklı ya ♥ Devam tekrar.
Skyscraper.
Başarılı Üye
Mesaj Sayısı : 984 Yaş : 26 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 07/05/98 İş/Hobiler : Harold Edward Styles
Melek alışveriş merkezlerinde kaynıyor böyle kıyafetler kombinler. Açık olsaydım bir dakika durmazdım. Ben kendime göre kıyafet bulamıyorum asıl. Hem kapalıyım hem 34-36 bedenim 42 kiloyum. Çocuk kıyafetlerini beğenmiyorum kadın kıyafetleri büyük geliyor
Boddah.
Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
Size gördüğüm bir rüyayı anlatmak istiyorum.İçinde Demi Lovato ve Taylor Swift var.Zaten anca rüyada olur :D
Herneyse rüyamda Demi İstanbul`a geliyor.Ben onunla göz göze geliyorum tam ona yaklaşıcaktımki korumaları izin vermiyor.Ama Demi sadece beni yanında istiyor.Sonra ona sarıldım birsürü fotoğraf çekildik.Ben eve gidip hemen geliceğimi söyledim.Sonra biraz geç kalınca beni telefondan aradı.Numaramı nerden buldun diye sorunda ben bulurum dedi.İşte sonra Demi ile vakit geçirdikten sonra birden yok oldu.Ve nedense karşıma Taylor ve annesi çıktı :D Ben ona Heeeey Taylor! diye bağırdım o da bana döndü ve onunlada fotoğraf çekildik.
Bazı yerlerini sanki gerçekten yaşamış gibi anlatmış olabilirim ama gerçekten çok etkisinde kaldım bu rüyanın :)
Skyscraper.
Başarılı Üye
Mesaj Sayısı : 984 Yaş : 26 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 07/05/98 İş/Hobiler : Harold Edward Styles
Ya sen benim Meleğimi rüyanda mı gördün? Benim hiç rüyalarıma girmiyor. Ve şarkıya gelirsek...Mükemmel. Taylorla ilgili bir şey olunca duygularımı anlatmakta zorluk çekiyorum. Ama şunu biliyorum ki, Taylor beni bırakmayacak olan tek dostum.
Boddah.
Yönetici
Ya sen benim Meleğimi rüyanda mı gördün? Benim hiç rüyalarıma girmiyor. Ve şarkıya gelirsek...Mükemmel. Taylorla ilgili bir şey olunca duygularımı anlatmakta zorluk çekiyorum. Ama şunu biliyorum ki, Taylor beni bırakmayacak olan tek dostum.
Duygularını çok iyi anlıyorum :(
Şu anda cırtlak sesimle karaoke yapıyorum.Sesim güzel değil ama şarkı söylemeyi seviyoruuuuum <3
Boddah.
Yönetici