Demi Lovato Fan
Emma Watson 'Fifty Shades Of Grey' De Mi Oynayacak? 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Emma Watson 'Fifty Shades Of Grey' De Mi Oynayacak? 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Emma Watson 'Fifty Shades Of Grey' De Mi Oynayacak?

YazarMesaj
obliviate.
Yönetici
Yönetici
obliviate.

Kadın Mesaj Sayısı : 10903
Doğum tarihi : 12/03/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Emma Watson 'Fifty Shades Of Grey' De Mi Oynayacak? 28i1cnc5000/5000Emma Watson 'Fifty Shades Of Grey' De Mi Oynayacak? 261f97k  (5000/5000)
Emma Watson 'Fifty Shades Of Grey' De Mi Oynayacak? Empty
MesajKonu: Emma Watson 'Fifty Shades Of Grey' De Mi Oynayacak?   Emma Watson 'Fifty Shades Of Grey' De Mi Oynayacak? Icon_minitimePaz Ağus. 05, 2012 3:23 pm

'Harry Potter' filminin yıldızı Emma Watson'ın ismi şu sıralar 'Fifty Shades Of Grey' filminde rol alması hakkında çok konuşuluyor. Bu yıl vizyona girecek olan 'The Perks of Being a Wallflower' filmini bekleyen 22 yaşındaki genç oyuncu bu dedikodulara Entertainment Weekly ile yaptığı röportajda cevap verdi.
Kitabı daha okumadım. Senaryo da dahil hiçbirşeyi okumadım. Şu an çekimlerini bitirmediğim daha bir sürü filmim var. Ortada anlaşma felan yok, telefonla bile görüşmedim. 'Ejderha Dövmeli Kız' filminde de böyle olmuştu daha senaryoyu bile okumadım.

Emma Watson 'Fifty Shades Of Grey' De Mi Oynayacak?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Emma Watson Takımları
» Emma Watson İcons
» Emma Watson Takım
» Emma Watson Makyajsız
» Emma Watson Icons