Demi Lovato Fan
 Miley Cyrus: ''Uzun Bir Süre Nişanlı Kalmak İstiyoruz''  5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
 Miley Cyrus: ''Uzun Bir Süre Nişanlı Kalmak İstiyoruz''  5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Miley Cyrus: ''Uzun Bir Süre Nişanlı Kalmak İstiyoruz''

4 posters
YazarMesaj
blackout.
Yeni Üye
Yeni Üye
blackout.

Kadın Mesaj Sayısı : 236
Doğum tarihi : 03/05/00
İş/Hobiler : photoshop

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
 Miley Cyrus: ''Uzun Bir Süre Nişanlı Kalmak İstiyoruz''  28i1cnc0/0 Miley Cyrus: ''Uzun Bir Süre Nişanlı Kalmak İstiyoruz''  261f97k  (0/0)
 Miley Cyrus: ''Uzun Bir Süre Nişanlı Kalmak İstiyoruz''  Empty
MesajKonu: Miley Cyrus: ''Uzun Bir Süre Nişanlı Kalmak İstiyoruz''     Miley Cyrus: ''Uzun Bir Süre Nişanlı Kalmak İstiyoruz''  Icon_minitimeSalı Ağus. 07, 2012 8:59 pm

Yeni albümün çalışmalarına başlayan Miley Cyrus 'Marie Clarie' dergisinin Eylül ayın sayısının kapağında yer alıyor. 19 yaşındaki genç oyuncu/şarkıcı dergiyle yaptığı fotoğraf çekimlerinde gerçekten kusursuz görünüyor! Ve işte dergiyle yaptığı röportaj;

Liam Hemsworth ile nişanlanması hakkında;

Hayat istediğiniz birisiyle istediğiniz gibi yaşamınız için çok kısa. Düğünümün olması ya da birbirimize vereceğimiz kağıt üzerindeki bir söz umrumda bile değil. Ve uzun bir süre nişanlı kalmak istiyoruz.

Nişan yüzüğü hakkında;

Hiç tavsiye felan vermemiştim. Sadece nişanlanma hakkında konuşuyorduk ve o anda birşey gördüm ve güzel olduğunu düşündüm. Genellikle altın takarım. Ayrıca yüzüğün bir hikayesi olmasını da sevdim. Ve aldığım için mutluyum çünkü taktığım her yüzükten çok farklı.

Köpeği Ziggy üzerine;

Ziggy inatçı bir kaltak. Beni hiç dinlemiyor. Liam'a aşık. Ancak Liam gittiğinde bana yüz veriyor. Kastlen pırlantalarımı kemiriyor. Ve her sabah kakasını yapıyor!

Miley Cyrus: ''Uzun Bir Süre Nişanlı Kalmak İstiyoruz''  Tumblr_m8cx9eC5vT1qeuaj8o1_250  Miley Cyrus: ''Uzun Bir Süre Nişanlı Kalmak İstiyoruz''  Tumblr_m8cx9eC5vT1qeuaj8o2_r1_250
 Miley Cyrus: ''Uzun Bir Süre Nişanlı Kalmak İstiyoruz''  Tumblr_m8cx9eC5vT1qeuaj8o5_250  Miley Cyrus: ''Uzun Bir Süre Nişanlı Kalmak İstiyoruz''  Tumblr_m8cx9eC5vT1qeuaj8o8_250
 Miley Cyrus: ''Uzun Bir Süre Nişanlı Kalmak İstiyoruz''  Tumblr_m8cx9eC5vT1qeuaj8o7_r1_250  Miley Cyrus: ''Uzun Bir Süre Nişanlı Kalmak İstiyoruz''  Tumblr_m8cx9eC5vT1qeuaj8o4_250
 Miley Cyrus: ''Uzun Bir Süre Nişanlı Kalmak İstiyoruz''  Tumblr_m8cx9eC5vT1qeuaj8o3_r1_250  Miley Cyrus: ''Uzun Bir Süre Nişanlı Kalmak İstiyoruz''  Tumblr_m8cx9eC5vT1qeuaj8o6_250
http://www.blackonut.tumblr.com
KronikWakka
Başarılı Üye
 Başarılı Üye
KronikWakka

Erkek Mesaj Sayısı : 807
Doğum tarihi : 01/01/94
İş/Hobiler : hayal kurmak ...

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
 Miley Cyrus: ''Uzun Bir Süre Nişanlı Kalmak İstiyoruz''  28i1cnc0/0 Miley Cyrus: ''Uzun Bir Süre Nişanlı Kalmak İstiyoruz''  261f97k  (0/0)
MesajKonu: Geri: Miley Cyrus: ''Uzun Bir Süre Nişanlı Kalmak İstiyoruz''     Miley Cyrus: ''Uzun Bir Süre Nişanlı Kalmak İstiyoruz''  Icon_minitimeSalı Ağus. 07, 2012 9:19 pm

köpeğine kaltak diyen bir insanda ilk kez duyuyorum
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kadın Mesaj Sayısı : 23827
Doğum tarihi : 10/06/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
 Miley Cyrus: ''Uzun Bir Süre Nişanlı Kalmak İstiyoruz''  28i1cnc5000/5000 Miley Cyrus: ''Uzun Bir Süre Nişanlı Kalmak İstiyoruz''  261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Miley Cyrus: ''Uzun Bir Süre Nişanlı Kalmak İstiyoruz''     Miley Cyrus: ''Uzun Bir Süre Nişanlı Kalmak İstiyoruz''  Icon_minitimePtsi Ağus. 13, 2012 9:50 pm

fgtyhuıopghjk süper ya :D :D :D
sağol :D
katelyn.
Başarılı Üye
 Başarılı Üye
katelyn.

Kadın Mesaj Sayısı : 554
Doğum tarihi : 30/08/96

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
 Miley Cyrus: ''Uzun Bir Süre Nişanlı Kalmak İstiyoruz''  28i1cnc60/5000 Miley Cyrus: ''Uzun Bir Süre Nişanlı Kalmak İstiyoruz''  261f97k  (60/5000)
MesajKonu: Geri: Miley Cyrus: ''Uzun Bir Süre Nişanlı Kalmak İstiyoruz''     Miley Cyrus: ''Uzun Bir Süre Nişanlı Kalmak İstiyoruz''  Icon_minitimePtsi Ağus. 13, 2012 9:58 pm

Miley'in tabirlerini yerim.<3
Teşekkürler.

Miley Cyrus: ''Uzun Bir Süre Nişanlı Kalmak İstiyoruz''
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Miley Cyrus 'Brenda'nın Cyrus Olması İçin Çok Heycanlıyım'
» Miley Cyrus - Take Me Along
» MiLey Cyrus [ Biyografi ]
» Miley Cyrus avatarları...
» Miley Cyrus // avatarları