| Demi Lovato Allure röportajı | |
|
+3Pieve Di Cadore Boddah. DemiLse* 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
DemiLse* Kurucu
Mesaj Sayısı : 32767 Yaş : 30 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 19/09/94 İş/Hobiler : PS,Forums,Music.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Demi Lovato Allure röportajı Paz Ağus. 12, 2012 11:22 am | |
| Hiç saçını aynı modelde en az 2 kez yaptığın oldu mu? -Saçımı değiştirmeyi seviyorum. Eğlenceli olduğunu düşünüyorum. Küçükken saçımı sürekli mavi, mor ve pembeye boyuyordum. Ama bu endüstride bir oyuncu olarak bunu yapmak için fazla meşgulsünüz, çünkü seyircilerin karşısına mavi saçla çıkmak çok zor. Ama sonra saç uçlarını boyamanın yeni moda olduğunu duydum ve sonunda saçlarımı maviye boyatabilirim diye düşündüm. Ve yaptım da.
Saçın sürekli farklı şekillerde, rahatsızlık duyduğun oluyor mu? -Bu kıvrımlı saçı (2. resim) yaptırdım. Beğenip beğenmediğime karar veremedim ama saçım bu halde kaldığı süre boyunca güven kazandım. Aslında risk almaktan biraz korkuyordum.
Şu ana kadar yaptırdığın saçlarından hangisini en çok sevdin? -Teen Choice Awards’takini. (1. resim.)
Saç bakımını nasıl yapıyorsun? -Saçlarımın diplerini kuru tutmayı seviyorum. Wella saç maskesini sürüyorum ve 5 dakika bekliyorum. Saçımı yıkama gereksinimi duyana kadar bekliyorum aslında. Bence bu bir kızın saçı için yapabileceği en iyi şey çünkü saç derisini tamamen kuru tutuyor.
Ayrıca harika bir cildin var. Sırrın ne? -3 ayda bir Blue Medi Spa’da yüz bakımı yaptırıyorum. Ve çok fazla su içiyorum. Ama en önemlisi yatmadan önce makyajımı silmek. Neutrogena yüz mendillerini ve Biore Gözenek Açıcılarını kullanıyorum. Daha sonra Mario Badescu’dan bir tonik kullanıyorum. Cildimi Olay Complete All Day UV Nemlendiricisi ile nemlendiriyorum. Ayrıca Mario Badescu’dan gece kremleri de kullanıyorum.
Kaşlarını aldırıyor musun? -Kendim alıyorum, çünkü bir keresinde aldırmıştım ve kadın neredeyse tamamını almıştı, travmatize olmuştum.Gün içinde kaşlarımı şekillendirmek için Anastasia Kaş Kompaktını kullanıyorum.
Bronzlaştırıcı spreyler, kirpik uzatma ve manikür hakkında neler söyleyeceksin? -Yazın turnede olduğum ya da bir ödül törenine katılacağımda acilen ten rengimin koyulaşması gerekiyorsa sprey kullanıyorum. Ama fazla sevmiyorum çünkü terlediğim zaman ter bölgeleri beyazlaşıyor. Çizgi çizgi oluyor ve hiç hoş gözükmüyor. Manikür yaptırıyorum ama ucuz olan yerlerden. Benim yaşadığım yerdeki güzellik salonu gayet iyi yapıyor.
X Factor’daki güzellik rutinin ne? -1 – 1,5 saat boyunca aynı saç ve makyajla idare ediyorum bu yüzden rahat hissedebileceğim şekilde yaptırıyorum. Bazen çok doğal, bazen de abartılı makyajlar olabiliyor.
| |
|
| |
Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
| Konu: Geri: Demi Lovato Allure röportajı Paz Ağus. 12, 2012 11:26 am | |
| Kel olsa bile yirim ghjklşi :D ♥ teşekkürler ♥ | |
|
| |
Pieve Di Cadore Emekli
Mesaj Sayısı : 11570 Yaş : 28 Nerden : Ankara Doğum tarihi : 16/10/96 İş/Hobiler : Kitap okumak
| Konu: Geri: Demi Lovato Allure röportajı Paz Ağus. 12, 2012 2:53 pm | |
| Doğal olan Demi çok daha güzel bence. ^^ Teşekkürler Özge'm. | |
|
| |
Backspace. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4846 Yaş : 31 Nerden : in swiftland. Doğum tarihi : 11/10/93 İş/Hobiler : Halkla İlişkiler okuyordum.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (3000/5000)
| |
| |
DemiLse* Kurucu
Mesaj Sayısı : 32767 Yaş : 30 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 19/09/94 İş/Hobiler : PS,Forums,Music.
| Konu: Geri: Demi Lovato Allure röportajı Paz Ağus. 12, 2012 10:10 pm | |
| | |
|
| |
Barnabas. Moderatör
Mesaj Sayısı : 3166 Yaş : 23 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 22/03/01 İş/Hobiler : Skate
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (2000/5000)
| Konu: Geri: Demi Lovato Allure röportajı Ptsi Ağus. 13, 2012 1:58 pm | |
| Her haliyle süper bence. Teşekkürler. | |
|
| |
DemiLse* Kurucu
| Konu: Geri: Demi Lovato Allure röportajı Ptsi Ağus. 13, 2012 6:34 pm | |
| Bence de. Rica ederim. (: | |
|
| |
katelyn. Başarılı Üye
Mesaj Sayısı : 554 Yaş : 28 Nerden : Samsun. Doğum tarihi : 30/08/96
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (60/5000)
| Konu: Geri: Demi Lovato Allure röportajı Ptsi Ağus. 13, 2012 7:46 pm | |
| Bu saçları çok yakışıyor bence. Teşekkürler. | |
|
| |
DemiLse* Kurucu
| Konu: Geri: Demi Lovato Allure röportajı Çarş. Ağus. 15, 2012 11:01 am | |
| - DemiLse* demiş ki:
- Önemsiz. :)
| |
|
| |
OhMyCyrus Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 26 Nerden : Bursa. Doğum tarihi : 12/04/98
| Konu: Geri: Demi Lovato Allure röportajı Perş. Ağus. 16, 2012 12:52 am | |
| O her zaman mükemmel Teşekkürlerrr. | |
|
| |