Skyscraper. Başarılı Üye
Mesaj Sayısı : 984 Yaş : 26 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 07/05/98 İş/Hobiler : Harold Edward Styles
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (250/5000)
| Konu: Taylor Swift 'RED' Albümü Hakkında Konuştu Çarş. Ağus. 15, 2012 2:43 pm | |
| Taylor Swift'in yeni albümünü uzun zamandır bekliyorduk. Başarılı müzisyen 'Red' albümünden ilk şarkısını dün yayınlamıştı. 22 yaşındaki şarkıcı bu albümünü hazırlarken nelerden ilham aldığını ve neden albümünün ismini 'Red' koyduğunu açıkladı. Ayrıca 'We Are Never Ever Getting Back Together' şarkısının sözleriyle birlikte Youtube'a ekledi. 0 dan 100'e kadar bir çok şeyden ilham aldım ve sonra duvarlara çapıp patladı! Yazması eğlenceli olan türlü ilişkiler hakkında şeyler yazdım. Bu çok anormal ve genelde iyi değil ama onları yazdığınızda size daha çok ilham veriyor. 'Red' isminde bir şarkı yazdım. Bu şarkı bu albümümdeki değişik duyguları çağrıştırdı bana. Neredeyse tüm şarkılarım son 2 yıl boyunca yaşadığım ilişkiler hakkında. Bütün bu duyguların hepsinin olduğunu düşünüyorum ;düş kırıklığı, aşk, kıskançlık ve karılışlık aklımdaki herşey. Bunların hepsi kırmızıydı. Ortada hiçbirşey yoktu. Bunların hiçbirisinin rengi yoktu bende şarkımın adını kırmızı koydum.Taylor`ın bu albümü Türkiye`ye gelir gelmez alıcam. :) | |
|
Backspace. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4846 Yaş : 31 Nerden : in swiftland. Doğum tarihi : 11/10/93 İş/Hobiler : Halkla İlişkiler okuyordum.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (3000/5000)
| Konu: Geri: Taylor Swift 'RED' Albümü Hakkında Konuştu Çarş. Ağus. 15, 2012 3:54 pm | |
| Şarkı "Jake Gyllenhaal " denen kişiliğe hitaben yazılmış. Taylorun bu albümü , herpsinden farklı olacak. Teşekkürler^^ | |
|
Skyscraper. Başarılı Üye
Mesaj Sayısı : 984 Yaş : 26 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 07/05/98 İş/Hobiler : Harold Edward Styles
| Konu: Geri: Taylor Swift 'RED' Albümü Hakkında Konuştu Çarş. Ağus. 15, 2012 5:32 pm | |
| Bencede farklı olucak.Hatta bence en iyi albümü Red olucak gibi hissediyorum :) Rica ederim :D | |
|
Backspace. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4846 Yaş : 31 Nerden : in swiftland. Doğum tarihi : 11/10/93 İş/Hobiler : Halkla İlişkiler okuyordum.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (3000/5000)
| Konu: Geri: Taylor Swift 'RED' Albümü Hakkında Konuştu Çarş. Ağus. 15, 2012 5:42 pm | |
| Taylor her albümünde kendini geliştirdiğini gösteriyor. Red'de onlardan biri olacak (:
| |
|
Skyscraper. Başarılı Üye
| Konu: Geri: Taylor Swift 'RED' Albümü Hakkında Konuştu Çarş. Ağus. 15, 2012 5:50 pm | |
| Kesinlikle :) Bir öncekinden daha iyi şeyler yapıyor :) | |
|
katelyn. Başarılı Üye
Mesaj Sayısı : 554 Yaş : 28 Nerden : Samsun. Doğum tarihi : 30/08/96
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (60/5000)
| Konu: Geri: Taylor Swift 'RED' Albümü Hakkında Konuştu Perş. Ağus. 16, 2012 12:39 am | |
| Red'i duymak için sabırsızlanıyorum. We Are Never Ever Gettin' Back Together bu kadar güzelse albüm nasıldır bilmem. Türkiye'ye gelince hemen alıcam. Sağol.<3 | |
|
Skyscraper. Başarılı Üye
| Konu: Geri: Taylor Swift 'RED' Albümü Hakkında Konuştu Perş. Ağus. 16, 2012 1:54 pm | |
| | |
|