Skyscraper. Başarılı Üye
Mesaj Sayısı : 984 Yaş : 26 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 07/05/98 İş/Hobiler : Harold Edward Styles
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (250/5000)
| Konu: HARRY STYLES ''Reddeden Kızlara Bayılıyorum'' C.tesi Ağus. 18, 2012 7:05 pm | |
| One Direction grubunun en çapkın üyesi Harry Styles 14 Ağustos Salı günü Londra'da ki Primrose Hill parkında arkadaşlarıyla birlikte takılırken görüntülendi. Ayrıca Harry parkta bir ara Morphsuit isimli ilginç kostümü kıyafetlerinin üstüne geçirip poz verdi. Harry'i ilk gördüğümde korkmuştum. 18 yaşındaki genç şarkıcı geçenlerde yaptığı bir röportajda da 'Nasıl kızlardan hoşlanırsın?' sorusunu yanıtladı; En eğlenceli kısım kovalamadır eğer benimle biraz konuşursanız kendinizi biraz zordan satmalısınızdır. Ve bence birisinin sizi reddetmesi de çok çekici. Diğer taraftan hemencecik birisinin size evet demesini istemezsin değil mi ? İyi bir flörtçü olmalısınız. Ve aslında kendimi çok harika bir flörtçü olarak da görmüyorum. | |
|
weasley❥ Emekli
Mesaj Sayısı : 17645 Yaş : 27 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 02/04/97 İş/Hobiler : HON,THG VE HP OKUMAK
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: HARRY STYLES ''Reddeden Kızlara Bayılıyorum'' C.tesi Ağus. 18, 2012 8:01 pm | |
| Tüm erkekler öyleee :D Hepsi peşinde koşmak istiyo. Sağol | |
|