Demi Lovato Fan
Taylor Swift'in Yeni Şarkısı BILLBOARD HOT 100'de #1 Numara 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Taylor Swift'in Yeni Şarkısı BILLBOARD HOT 100'de #1 Numara 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Taylor Swift'in Yeni Şarkısı BILLBOARD HOT 100'de #1 Numara

2 posters
YazarMesaj
Skyscraper.
Başarılı Üye
 Başarılı Üye
Skyscraper.

Kadın Mesaj Sayısı : 984
Doğum tarihi : 07/05/98
İş/Hobiler : Harold Edward Styles

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Taylor Swift'in Yeni Şarkısı BILLBOARD HOT 100'de #1 Numara 28i1cnc250/5000Taylor Swift'in Yeni Şarkısı BILLBOARD HOT 100'de #1 Numara 261f97k  (250/5000)
Taylor Swift'in Yeni Şarkısı BILLBOARD HOT 100'de #1 Numara Empty
MesajKonu: Taylor Swift'in Yeni Şarkısı BILLBOARD HOT 100'de #1 Numara   Taylor Swift'in Yeni Şarkısı BILLBOARD HOT 100'de #1 Numara Icon_minitimePerş. Ağus. 23, 2012 2:23 pm

Taylor Swift'in Yeni Şarkısı BILLBOARD HOT 100'de #1 Numara C5j4q

Taylor Swift erkek arkadaşı Conor Kennedy ile birlikte bir evden çıkarken görüntülendi ve üzerinde sarı bir elbise vardı. Kısa bir süre önce de 22 yaşındaki şarkıcı kendisi için harika bir haber aldı. Yeni şarkısı 'We Are Never Ever Getting Back Together' Billboard Hot 100 listesinde ilk sıraya yerleşti. Bunun üzerine Taylor;

Billboard Hot 100'de #1 mi!!?! Bu benim en harika haftam. Sizin nasıl bu kadar inanılmaz olduğunuza inanamıyorum. (Yukarı zıpla ve in.)

yazan bir tweet attı. Daha önce Taylor 'You Belong With Me' ve 'Today Was a Fairytale' şarkılarıyla Billboard Hot 100'de en fazla #2 numaraya yükselmişti.

Yürü be Taylor :D
https://twitter.com/#!/deryayesilkir1D
Backspace.
Süper Üye
Süper Üye
Backspace.

Kadın Mesaj Sayısı : 4846
Doğum tarihi : 11/10/93
İş/Hobiler : Halkla İlişkiler okuyordum.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Taylor Swift'in Yeni Şarkısı BILLBOARD HOT 100'de #1 Numara 28i1cnc3000/5000Taylor Swift'in Yeni Şarkısı BILLBOARD HOT 100'de #1 Numara 261f97k  (3000/5000)
MesajKonu: Geri: Taylor Swift'in Yeni Şarkısı BILLBOARD HOT 100'de #1 Numara   Taylor Swift'in Yeni Şarkısı BILLBOARD HOT 100'de #1 Numara Icon_minitimePerş. Ağus. 23, 2012 4:20 pm

Orası "yukarı zıpla ve in" olmayacaktı. Hoplayıp zıplıyorum olarak çevirmeleri gerekirdi neyse adasgfs.
Taylorun rekor kırmasına şaşırmıyorum artık. Sadece seviniyorum.
Teşekkürler^^
http://vampirakademisi.forumdizini.net/
Skyscraper.
Başarılı Üye
 Başarılı Üye
Skyscraper.

Kadın Mesaj Sayısı : 984
Doğum tarihi : 07/05/98
İş/Hobiler : Harold Edward Styles

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Taylor Swift'in Yeni Şarkısı BILLBOARD HOT 100'de #1 Numara 28i1cnc250/5000Taylor Swift'in Yeni Şarkısı BILLBOARD HOT 100'de #1 Numara 261f97k  (250/5000)
MesajKonu: Geri: Taylor Swift'in Yeni Şarkısı BILLBOARD HOT 100'de #1 Numara   Taylor Swift'in Yeni Şarkısı BILLBOARD HOT 100'de #1 Numara Icon_minitimePerş. Ağus. 23, 2012 4:49 pm

Rica ederim :)
https://twitter.com/#!/deryayesilkir1D

Taylor Swift'in Yeni Şarkısı BILLBOARD HOT 100'de #1 Numara
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Taylor Swift'den Yeni Bir Billboard Rekoru!
» Taylor Swift See No More Şarkısı Hakkında Konuştu
» Taylor Swiftin Hangi Albümü?
» Taylor Swiftin Annesi ve Babası ayrıldı mı?
» Christina Aguilera'nın yeni şarkısı