Barnabas. Moderatör
Mesaj Sayısı : 3166 Yaş : 23 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 22/03/01 İş/Hobiler : Skate
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (2000/5000)
| Konu: One Direction'ın Yeni Albümlerinin İsmi 'Take Me Home' Olacak Çarş. Ağus. 29, 2012 9:09 pm | |
| One Direction grubunun ikinci stüdyo albümlerinin ismi açıklandı: 'Take Me Home (Beni Eve Götür)'. Grubun ilk albümleri 'Up All Night (Bütün Gece Ayakta)'tan sonra bununla bağlantılı olacağını düşündükleri için bu ismi seçtikleri düşünülüyor. Bu arada isim grup üyesi Louis Tomlinson tarafından açıklandı: Louis Twitter'ına; "Yeni albümümüzün isminin 'take me home' olduğunu söylemekten memnuniyet duyuyorum. Onu dinlemeniz için bekleyemiyorum! Daha çok haber yakındaaaa! #takemehome"
yazdı. Birkaç kaynağa göre yeni albüm büyük bir ihtimalle 9 Kasım'da satışa çıkacak. Bu albümden ilk şarkıları olan 'Live While We're Young' ise 30 Eylül'de yayınlanacak. LWWY daha yayınlanmamasına rağmen şimdiden bu zamana kadarki en hızlı ön satış yapan şarkı oldu. 'Take Me Home' için sabırsızlanıyoruzzzz!!! Kaynak:ESNO | |
|