Barnabas. Moderatör
Mesaj Sayısı : 3166 Yaş : 23 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 22/03/01 İş/Hobiler : Skate
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (2000/5000)
| Konu: Taylor Swift WANEGBT Şarkısını Nasıl Yazdığını Anlattı Ptsi Eyl. 03, 2012 10:35 am | |
| Taylor Swift, 31 Ağustos'ta New York'taki otelinden ayrılırken görüntülendi. Güzel sanatçı, beyaz benekli, mavi bir elbiseyi büyük gözlükler, deri çanta ve vazgeçilmezi kırmızı rujla tamamlayarak kendi tarzında bir görünüm elde etmişti. Günün ilerleyen saatlerinde oteline geri dönen Swift, geçtiğimiz günlerde klibi çıkan 'We Are Never Ever Gettin Back Together' şarkısını nasıl yazdığını MTV'yle yaptığı röportajında şu şekilde anlattı; "Bu şarkıyı, hiç aşk acısı çekmemiş olan Max Martin ve Shellback ile birlikte yazdık. Evet, gerçekten de böyle oldu. Başka bir şarkı yazarken bir adam tesadüf eseri stüdyoya geldi ve bana "Eski erkek arkadaşınla ortak arkadaşlarımız var ve tekrar bir araya geleceğinizi duydum." dedi. Adam stüdyodan çıkarken ben ateş püskürüyordum. Bunun üzerine Max şöyle dedi; "Bu konuda gerçekten ihtiraslı görünüyorsun. Bu konu hakkında bir şarkı yazmalısın." Daha sonra 30 dakikada bu şarkıyı oluşturduk. Bu şarkı oldukça gerçek bir yerden ve beklenmedik bir durumdan ortaya çıktı."Kaynak:ESNO | |
|