Hollyd. Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 208 Yaş : 29 Nerden : neverland. Doğum tarihi : 18/05/95
| Konu: the dirty secret/speak me. Paz Eyl. 23, 2012 9:47 pm | |
| | |
|
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Geri: the dirty secret/speak me. Ptsi Eyl. 24, 2012 12:00 pm | |
| güzele benziyor bence başla bakalım :) | |
|
obliviate. Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: the dirty secret/speak me. Ptsi Eyl. 24, 2012 2:24 pm | |
| Adam ve Melody'i yerim agshjd <3 Güzele benziyo :)) Başlaa canım. | |
|
Hollyd. Yeni Üye
| Konu: Geri: the dirty secret/speak me. Çarş. Eyl. 26, 2012 3:32 pm | |
| Teşekkür ederim cumartesi günü ya da cuma akşamı yayınlayacağım ilk bölümüü :) | |
|
obliviate. Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: the dirty secret/speak me. Cuma Eyl. 28, 2012 7:21 pm | |
| | |
|
Hollyd. Yeni Üye
| Konu: Geri: the dirty secret/speak me. C.tesi Eyl. 29, 2012 7:50 pm | |
| 1x01-Pilot - Alıntı :
- “Yaşadıklarımın nedenlerini sorguladığım bir gece yine. Asla anlayamadığım, anlam veremediğim olaylar benim başıma geliyor ve ben ne yapacağımı dahi bilmiyorum. Nasıl savaşacağımı, nasıl ayakta kalacağıma dair tek bir fikir bile yok aklımda. Dünyanın en basit eylemi olan hatta insanların en zayıf noktası olan ağlamak bile yapamadığım bir şey haline gelmişti. Ağlayamıyordum işte. Sadece düşünüyor ve yürüyordum. Yavaş yavaş yaşamayı da unutuyordum aynı zamanda. Nefes aldığımı biliyordum ama hissedemiyordum işte. Sadece vücudum varlığını sürdürmek için bu eylemi gerçekleştiriyordu. Bense olduğum yerde sayıyor, içi boş bir bedenle hareket ediyordum.”
Bugün bir ay oldu. O partinin üstünden tam bir ay geçti. 29 gün,12 saat,45 dakika. Geçmişi değiştiremeyeceğim gibi geleceğime yön vermesine de izin veriyorum. Kendimden o kadar çok nefret ediyorum ki. Aslına bakarsanız sadece kendimden değil, çevremdeki herkesten. Biraz değiştim diye benden uzaklaşan Melody'den hatta. " En yakın arkadaşını kaybetmek hayatını kaybetmek." gibidir diye bir laf okumuştum bir yerlerde. Ne kadarda doğruymuş. Melody doğdumdan beri beraber olduğum kişiydi ve en kötü zamanımda yanımda değildi işte, o da beni terk etmişti. Hah! Benim kadar bu sanırım. Annem,babam,Melody. Sırasıyla herkes terk ediyor beni. Sanki lanetliymişim gibi.
Okul koridorundan girdiğim sırada Adam koşturarak geliyor yanıma, son bir aydır bende bir değişiklik olduğunun oda farkında. Melody ile konuşmadığımızdan beri her daim benimle birlikte takılıyor ve beni güldürmek için çeşitli komiklikler yapıyor. Onun bu kadar iyi biri olduğuna şaşırıyorum bazen. Babasından almış olamaz bu özelliği.
" Hey! Nasılsın bugün bakalım?" Yanıma geliyor hemen,yüzünde her zamanki o gülümseme. " Sence?" diyorum çünkü yeterince berbat göründüğümü hissedebiliyorum.
"Her zaman ki gibi muhteşemsin,aksini söyletme" diyor
"Teşekkür ederim" diyorum yarım ağız, Adam'ı kırmak istemiyorum çünkü. O bu zamanlardaki tek kurtarıcım. Sanki yaralarımı sarmaya uğraşıyor, beni iyileştirmeye uğraşıyor gibi. Yaraları kimin açtığını bilmiyor tabi ki. Onunla birlikte yürümeye başlıyoruz ve okuldaki kızların bana olan kötü bakışlarına maruz kalıyorum. Tam bir " kötü kız"ım onlara göre ben. Sanki kendileri melekmiş gibi. Hepsinin neler yaptığını biliyorum. O yüzden tiksiniyorum hepsinden zaten.
Tam sınıfa gireceğim sırada bir ses geliyor kulağıma. Tanıdık bir ses olduğu halde tıkamak istiyorum kulaklarımı, tiksindiriyor beni bu ses çünkü. " ADAM!" diye bağırıyor. Tamda yanı başımızda bitiveriyor, nefesini hissedebiliyorum ve bu midemin bulantısına yetiriyor. Orada duracak kadar güçlü değilim işte. Her zaman yaptığım gibi koşmaya başlıyorum, en iyi yaptığım şeyi yapıp kaçırıyorum. Ciğerlerim patlayana kadar koşmak istiyorum. Ölmek istiyorum belki de. İlk bölümü paylaşmış bulunuyorum arkadaşlar. Beğenilerinize göre devam edeceğim. Uzun uzun yorumlar bekliyorum hepinizden, kötü olan ne varsa söyleyin ki düzeltebileyim. Öpüldünüz! | |
|