Green Day grubunun solisti Billie Joe Armstrong, iHeartRadio Festivali'ndeki çıldırışından sonra rehabilitasyona kaldırıldı. İlk önce olayı anlatayım. Green Day'in festivalde 45 dakika konser vermesi gerekiyordu. Ama konser 25 dakikaya düşürüldü. Çünkü Usher olması gerekenden uzun süre sahnede kaldı ve Rihanna için daha fazla zaman ayrılması gerekiyordu. Green Day grubunun solisti Billie Joe Armstrong şarkısının ortasında ekranda son 1 dakikasının kaldığını gördü. Küfürler etmeye başladı.
Bana 1 dakika mı veriyorsunuz? Ben 1988 yılından beri bu lanet olası piyasadayım. Dalga geçiyor olmalısınız. Ben lanet olası Justin Bieber falan değilim! Bu bir şaka olmalı! 1 dakikam kalmış, hayır artık hiç birşeyim kalmadı. 1 dakikanın ne anlama geldiğini göstereyim!
Her cümlesinde küfür vardı ve bu konuşmadan sonra gitarını sahnede kırıp gitti. Ayrıca kimse Billie Joe'yu yuhalamadı, herkes alkışladı. Youtube yorumlarında da herkes Billie Joe'nun tarafında zaten. Bu olaydan sonra Billie Joe rehabilitasyona gönderildi. Green Day grubu özür yazısı yazdı. Bence özüre gerek yok. Billie Joe gayet haklı!